Октай Енимехмедов: БСП и ДПС да се слеят

Октай Енимехмедов. Снимка: Сергей АнтоновОктай Енимехмедов. Снимка: Сергей Антонов

„Има две политически партии, които в продължение на 20 години си играха със съдбите на хората, време е да поемат своята политическа отговорност.В момента правителството изцяло се подкрепя от тези две политически партии. Те направиха първата крачка – целунаха се. Но това не е достатъчно. Крайно време е тези две партии да кажат истината – такава, каквато е била през целия преход. И ако е възможно бих искал да се слеят в едно и да се явят на изборите като една политическа сила.“

Това заяви пред „Нова телевизия“ Октай Енимехмедов, който в началото на година нападна с газов пистолет почетния председател на ДПС Ахмед Доган по време на партийна конференция.

Енимехмедов намекна, че ДПС и БСП винаги са били една и съща партия. Той подчерта още, че партията на Местан държи е страх етническите турци в България, за да контролира електората си. Според Енимехмедов ДПС внушава на хората „че коли и беси“, за да упражнява контрол над тях.

Енимехмедов коментира твърденията на Лютви Местан, който неведнъж е заявявал, че според него нападението над Доган е било политическа поръчка, а не инициатива на самия Енимехмедов.

„Поръчителят е вътре в мен, това са чисто моите патриотични подбуди. Няма как техните малки мозъци да приемат, че един 25-годишен младеж, студент, е в състояние да предприеме такова действие и такъв план“, каза нападателят на Ахмед Доган.

5 Responses на “Октай Енимехмедов: БСП и ДПС да се слеят”
 1. Me says:

  Този човек е герой!!!

  Оставка,избори,лустрация на ДС!!

 2. вуйчо ви says:

  бе казал отдавна поетът,кои в България смятат за луди.и това великолепно и смело момче гние заради една огъзена на ДПС власт.след като експертизата доказа ,най-после ,че с това оръжие е могло да се убие муха ,но човек-не,”експертизата”,която поддържа прокуратурата е (според местан най-вече ),че това е едва ли не прикрито РПГи няма да се учудя ,ако този “луд” бъде осъден за една водена от високоморални подбуди показна акция -бунт срещу мафията по своята същност.

 3. Джон Ленън says:

  За това ли беше цялата тази донанма. За да каже, че ДПС и БСП са една партия?!… Това можеше да го направи и по друг начин – да застане с плакат пред централата на ДПС и журналистите веднага щяха да долетят. А сега какво? Хем яде бой, хем търка наровете в ареста, хем ще го осъдят! Голям великомъченик, няма що!…

  • Ludlustrator says:

   Всеки избор да ИЗОКАШ е личен, едни се самозапалват , други са за мълчаливото не съгласие , трети са с бутилка Мулотов, не си ти този който ще е съдник!!!!

Leave A Comment "Октай Енимехмедов: БСП и ДПС да се слеят"