Бареков обеща да управлява България през 2015 г.

Николай БарековНиколай Бареков

„Пътят, който мислим да извървим, е победа на парламентарните избори и това, което аз обещах на нашите съмишленици, е, че през 2015 г. ще управляваме България“.

Това коментира пред БНР Николай Бареков, след като днес във Велико Търново над 300 души учредиха Инициативен комитет за създаване на нова партия, въз основа на движението „България без цензура“.

Не е ясно как точно Бареков е определил 2015 г. за начало на своето управление, при положение, че към момента няма насрочени извънредни избори, а следващият редовен парламентарен вот трябва да се проведе през 2017 г.

„Ние ще бъдем единствената формация, проевропейска, която ще се опита да обясни и да спечели доверието на българския народ с програма, която да подобри рязко жизнения стандарт на населението в рамките на Европейския съюз”, закани се Николай Бареков.

Той съобщи, че бъдещата формация има амбиция да се яви и на европейските избори догодина. Бареков дори изтъкна, че се надява да спечели три места в Европарламента. Като основни опоненти на европейските избори той посочи „Атака“ и НФСБ, „останките от Реформаторския блок“ и ГЕРБ.

37 Responses на “Бареков обеща да управлява България през 2015 г.”
 1. Сър says:

  Кой посочи Бареков? Кой? Кой?

 2. Барековед says:

  Кървавотурското ГМО Бареков наднича от всевъзможни антибългарски сайтове и телевизии, съизмерява се по цели дни и нощи с Борисов, с едничката цел да бъде забелязан…
  През всичките тези месеци се опитвах да си обясня и клинично тази абсурдна обсебеност на Бареков от ГЕРБ и Борисов… Сега вече знам, Бареков е скрит хомосексуалист, подтиснат, объркан, дълбоко наранен от факта, че Борисов не му обръща никакво внимание… Каква невероятна мъка за един неслучил педераст…

 3. Dimi says:

  Тоя е малоумен

 4. ВИКТОР says:

  ММА бойците имали разногласия. Дали да викат отново “Бареков к-рво” или “Капут форевър”!?

Leave A Comment "Бареков обеща да управлява България през 2015 г."