Правят данъчна ревизия на Бойко Борисов

Бойко БорисовБойко Борисов

В момента тече данъчна проверка на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Това обяви самият той пред „Дарик“ тази сутрин.

„Имаше данъчна проверка за петгодишен период. Тя показа, че всичко е изрядно. Затова сега ми възложиха ревизия от 2003 г. насам, когато бях главен секретар на МВР. Сега събирам командировъчни, броят ми тухлите дори“, оплака се Бойко Борисов.

Експремиерът коментира, че 2013-а година е минала под знака на протести под различна форма. Той е категоричен, че не съжалявам за оставката на кабинета си.

„Аз винаги съм казвал, че този асфалт с толкова мерак сме го правили, толкова му се радват хората, защото има прекрасно метро, има „Южна дъга“, има „Меден рудник, има толкова хубави неща, а ние да ги напояваме с кръв“, изтъкна Борисов.

По думите му ГЕРБ не са на власт, защото са подценили факта, че БСП и ДПС ще играят като една партия. Според Борисов след изборите през май всички са се обединили срещу ГЕРБ, защото бившите управляващи са нарушили статуквото.

Бежанската вълна

Борисов призна, че полага усилие да се справи с бежанската вълна.

„Неведнъж съм казвал, че Йовчев им е най-успешният министър на това правителство, други нямат успешни. Той има много опит и с нас работи доста. Не мога да си изкривя душата, че бежанската вълна и всичко това е обективен факт. Всяко правителство щеше да се задъха, да му е трудно да се справи“, каза Борисов.

Енергийни проекти

Експремиерът изтъкна, че само за шест месеца настоящият кабинет е успял да „провали“ два големи енергийни проекта – „Южен поток“ и АЕЦ „Козлодуй“. Според Борисов чрез „Южен поток“ Европейската комисия на практика е иззела суверенитета на България.

„Южен поток“ е нещо, което беше изгодно за България. Трябваше да се подпише, но те го провалиха. С „Южен поток“ ЕК буквално ни взе суверенитета, ЕК на европейски дипломатичен език каза: „Махнете се от преговорите, защото вие сте зависими.“ (…) Брюксел ги хвана за ушичките, махна ги от масата за преговорите, унижи нашия министър Стойнев, който се яви като пощальон, за да занесе пълномощно, че България се отказва от преговорите“, посочи Бойко Борисов.

По думите му с настоящата си политика управляващите застрашават и строежа на седми блок на АЕЦ „Белене“.

20 Responses на “Правят данъчна ревизия на Бойко Борисов”
 1. morskiq56 says:

  А на Пеевски и майка му кога?

  • Блага says:

   Морски,и на престъпника бОйко бОрисов,и на цВетан цВетанов и на пЕЕвски и неговата майчица ,и на “пашата”, на фЕдосова ,на бойковото лИли, да стигнат до перачницата на пари Цветелина бОриславова ,на цялото “бсп”, на всички ченгета от “дпс” ,на дОООган разбира се …И така нататък.

   • читател says:

    Що да е престъпник Бойко?
    Блага, всеки който отстрани от влест БСП и попречи кражбите на червената мафия не е престъпник.
    Това е дълг на всеки българин.

    Вярвам, че през новата 2014 ще нанесем удар на БСП и червената мафия. Дай боже да се оттървем от тях за винаги!

    • Поля says:

     Да, бе. Кои сте точно тия, които ще нанесете тоя удар?
     Дясното крило на БКП като ГЕРБ или некои други, а?

    • Блага says:

     Защо е престъпник?Ами защото е престъпник,и съвсем не е отстранил от власт бсп ,а напротив ,само говори ,че ще отстранява бсп,а на практика “играе” в тяхна полза.Вкарва вотове на недоверие ,а после не влиза в Народното събрание да защити достойно този вот на недоверие!Защото по време на неговото управление се даде възможност на монополистите и олигарсите да превземат пазара и цялата икономика и заради това фалираха повече от 200 000 фирми на малкия и среден бизнес…има още какво да кажа ,но като стане дълго няма да го прочетеш до края…Спря всякъкви реформи ,побърка пенсионното осигуряване,побърка здравеопазването,а проклетият престъпник пЕЕвски със своите медии го величаеше ,а сега се оказа от дпс!Волен сИдеров крепеше него преди -явно добре му е плащал май,а сега крепи дпс.Олигарсите на бОйко са същите ,които крепят и сегашните…Стига вече ,няма да се захващам с престъпното му минало,но тези които му дърпат конците го държат послушен точно затова!

     • Блага says:

      Поля,това за “дясното крило”на бсп е направо удар в десятката!Най-фалшивото дясно ,което можа да създаде ДС!Лошото е че излъгаха и Европа!

    • fishcake says:

     @читател,
     А защо мислиш, че бодигардът на Тодор Живков, спонсориран от Румен пашата, който бетонира КТБ във властта и гледа ТИМ като писани яйца, не е част от мафията?

     Колко наивни хора има на този свят.

     • Джон Ленън says:

      За някои хора това е без значение. Нека да си е мафиот, но да е срещу БСП. Иначе са големи борци срещу мафията. Така всеки разбойник може да ги излъже и да е добре дошъл.

    • Fail says:

     Толкова мразим едната мафия, че гласуваме за другата, а? Пък и я защитаваме по форумите, сакън да не победят лошите. Добра стратегия, 20 години успех.

 2. ники says:

  там не се пипа,че чупят ръчички!

 3. Ал Капоне says:

  И мене не можаха да ме осъдят за мафиотските ми работи …. та требваше да лежа за даначни шменти капели…
  Та колега не се плашой!!!

 4. gligi says:

  Добре ще е да му направят и криминална ревизия!

 5. Хей, says:

  Вие, блага и поля, да не би да сте маяма нолова и корНЕлия ниНОва и си говорите по опорните точки на партията?? Смешки тъпи.

  • Блага says:

   Всичките ли гербари сте толкова тъпи като вашия лидер?

   • Trafopost says:

    Блага Поля, фуражките ви стърчат от монитора ми, а опорните ви точки, вече не се и стараете да предавате с ваши думи. Хайде, тичайте в мазето на Позитано, че Кутев е донесъл пиците.

    • Блага says:

     Както винаги гербарите сте на грешния път.Но да сте на грешен път не ви е за пръв път ,така че вече сме ви свикнали.Нямам нищо общо с национални предатели ,като сТанишев и бсп-компания.Не си внимавал в час!

     • Блага says:

      И още ,като дрънкате за “опорните точки” и се опитвате да оневините вашия простоватичък лидер ,това не го прави по-малко престъпник ,нито по-малко комунист.Нали знаете ,бивш комунист няма!

 6. Джон Ленън says:

  Сегашните мафиоти не са като Ал Капоне, т.е. не съсредоточават в свои сметки престъпните ресурси. Работят с мрежи от подставени лица и фирми, в т.ч. офшорки, инвестиционни, пенсионни и осигурителни фондове, НПО-та и какво ли още не. Песимист съм за резултата от проверката, може да излезе нещо само ако е проявил небрежност или се е предоверил на някого.

 7. Радев says:

  Нищо не могат да му вземат на Кратуната. Милиардите отдавна ги е изнесъл. Но малко гърч няма да му дойде зле на тъпата мутра.

Leave A Comment "Правят данъчна ревизия на Бойко Борисов"