Ани Салич отива в Нова телевизия

Ани СаличАни Салич

Водещата на bTV Ани Салич се присъединява към екипа на Нова телевизия.

Ани Салич ще работи по изцяло нов проект с благотворителна насоченост, който ще се появи в ефира на Нова ТВ през пролетта, съобщават от телевизията.

Салич е едно от емблематичните имена в bTV. Тя е поредният успешен член от екипа на телевизията, който я напуска след дълги години работа. Преди нея това направиха водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, разследващата журналистка Миролюба Бенатова и репортера Ивайло Везенков. 

 

16 Responses на “Ани Салич отива в Нова телевизия”
 1. Радев says:

  Нова се превръща в приют.

  • Bastor says:

   На последните останали кадърни и независими журналисти в България.

   БНТ и Канал 3 също.

   • Радев says:

    Ти сериозно ли? :)

    • Димитър Великов says:

     Остави го. Това е просто една кафява ” , “!
     Абе бакърче изтърбушено, отгоре мнението е, че се превръща в ПРИЮТ… отдоле ти добавяш еди какво си и става “ПРИЮТ НА ОСТАНАЛИТЕ КАДЪРНИ И НЕЗАВИСИМИ”
     Танко Компетента, как може да си независим и да си в приют?! Да си кадърен и да си в приют?! Това са изключващи се неща бе скопеняк. :)
     Разбираш ли сега докъде си се докарал? Колкото повече се въртиш, толкова повече ти се види насраното дупе. Ще те понижат и няма да си компетент, ще те изключат и от РЕЛЕВАНТНИТЕ ора!

     • giotwer says:

      Много рипаш бе,пич,да не се задавиш от пеня.По-спокойно,ще се орезилиш(омеришеш).

     • Димитър Великов says:

      подкарал съм по нанадолнището.

 2. niki says:

  без канал3.то е вече някаква изгъзица.Безлично!

 3. asdas200 says:

  Бтв имаха партийна поръчка да отстранят Салич. Това беше известно.

  • Радев says:

   И от коя партия? С какво тази безобидна водеща би представлявала заплаха за когото и да било? Та тя просто срича от едно ауто-кю нещо, което предвалително е подготвено и написано от друг.

   • Професор Балкански says:

    Бе и аз се чудя кво толкова неква говорителка в неква телевизия…големата новина…

 4. Wili says:

  Всички отрепки св събират в НОВА ! Бат Бойче е решил да събере “талантите” на всички телевизии,само че ние няма да я гледаме (освен някой филм). Просто ме отвращава държанието на някои телевизионерски личности преместили се там. То бива режесури ама началниците на тази телевизия съвсем промениха някои известни артисти и телевизионни водещи държащи се истерично,плюещи всичко и всички що не са от ГЕРБ и Деформаторския блок! Явно освен огромните дотации от държавата някой “управлява” тази медия в тяхна посока. Има ли кой от държавата да забележи това? Тази телевизия е на някои паричковци но не е НАЦИОНАЛНА,на целия народ.Спрете дотациите . Нека олигарсите извадят пари и си я поддържат!

 5. арсеналик says:

  Нова ТВ се превръща в оазис на доброто!Браво Ани!!!Поредният ценен кадър бил шуто на мутрокомунизма и избрал правилната позиция-срещу режима и репресията над бате Цецо.Благодарим ти,Ани.

 6. Сър Джеймс says:

  “оазис на доброто”… аре стига… мацка на годинки вече. дето си чете от ауто-кюто… понякога се усмихваше-понякога не… и ние по изражението на лицето и, трябва да разбираме, какво всъщност ни казва… а казваше ли нещо? или заради благотворителноста и – трябва да приемем госпожата за “знакова фигура”… каква, на какво… айде холан де… ако някой знае – за каква благотворителност става дума, да сподели… иначе си предпочитам “оазиса на малцовото”… да ви кажа ли къде е? не е в “Нова”…

 7. off says:

  от тия имена май само Миролюба Бенатова е някакъв човек с повече характер…

  Пък това че медийте в БГ са партийни е повече от очевадно. Просто важна информация за България от български медии няма как да дойде. Цензурата е зловеща в момента.

Leave A Comment "Ани Салич отива в Нова телевизия"