Румънският посланик в Лондон: Спрете да ни очерняте

Протест на българи и румънци в ЛондонПротест на българи и румънци в Лондон

Румънският посланик във Великобритания призова да бъде прекратена кампанията срещу  сънародниците му.

Посланието му беше отправено на фона на засилващите се призиви за удължаване на ограничения достъп на българи и румънци до трудовия пазар на страната с още пет години, съобщава БНТ.

Румънският посланик във Великобритания Йон Джинга заяви, че по всяка вероятност догодина в страната ще се установят по-малко румънци, отколкото през предишни години. Той допълни, че повечето му сънародници на Острова са отишли във Великобритания, за да работят, а не заради социални помощи.

На 1 януари отпадат преходните ограничения на британския трудов пазар за гражданите на България и Румъния. Британската партия на независимостта, използва страховете от наплив на имигранти, за да увеличи своята популярност.

 

 
 
4 Responses на “Румънският посланик в Лондон: Спрете да ни очерняте”
 1. Професор Балкански says:

  Спрете дребнобританската ксенофобия! Стига език на омразата спрямо българи и румънци! ЕС да не ви частна собственост? Европа без граници! Европа -общ европейски дом! Не на новата Желязна завеса между бедни и богати държави в ЕС! Свободно придвижване и мултикултурастия! Не погазвайте еврогейските ценности!

  • професор Балкански says:

   ПРЕСТАНЕТЕ С ТАА ЕВРОПА БЕ, САМО У СЪВЕСКИО ГЪЗ Е ЗА БГ, ПУТИ Е НАШИО ВОЖД, ПУТЕ Е НАШ ТАТЕ, НАША МАКЯ, САМО ПУТИ ЧЕ УПРАИ БГ КАТО СИТЕ КОИ ИСКАТ ДА ОДАТ У ЕРОПА -ДА ГИ ПРАТИ У СИБИР И АЗ ЧЕ СЪМ НЧЕЛО ШОТО САМО ЗА ТОВА ЛЕЛЕЕЕЕММММ
   ВЕЧНА СЛАВА – КПСС , БКП ( БУРНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ И ШАМАРИ ПО ПРОВИСНАЛИТЕ БУЗКИ)

 2. Людмил says:

  А нашият пу…ьо спи!

Leave A Comment "Румънският посланик в Лондон: Спрете да ни очерняте"