80 души пострадаха при срутване на покрив в лондонски театър (видео)

Най-малко 80 души пострадаха при срутване на тавана на на театър „Аполо” в лондонския „Уест Енд”Най-малко 80 души пострадаха при срутване на тавана на на театър „Аполо” в лондонския „Уест Енд”

Най-малко 88 души са пострадали, 7 от които сериозно, при частичното срутване на тавана на пълна зала на лондонски театър в разгара на Коледния сезон.

Всички ранени са евакуирани. Няма загинали. 81 от пострадалите са в състояние да вървят и са си тръгнали, след като са получили медицинска помощ на място.

Общо около 720 човека, сред които много семейства, са присъствали снощи на изключително популярната постановка “Странна случка с куче през нощта” в театър “Аполо” на булевард “Шафтсбъри” в емблематичен театрален район в централния квартал на Лондон Уест Енд. Старинната зала е била построена през 1901 г. и е на четири нива.

Според очевидци таванът на театъра просто се е срутил по време на представлението. Хората от публиката изпаднали в паника, след като разбрали, че това не е част от спектакъла. Официални представители заявиха, че е твърде рано за заключения около причините за срутване. Няма обаче доказателства, че става дума за криминален акт. Старинната зала на четири нива е построена през 1901 година.

8 Responses на “80 души пострадаха при срутване на покрив в лондонски театър (видео)”
 1. spirit says:

  Що така бе?Нали при капитализма всичко бепе качествено.

 2. Професор Балкански says:

  Честит ви капитализъм. И нас това ни чака. Амортизирано строителство, купени институции, нулев контрол.

  • Minko says:

   Гърмящи атомни циентрали. Или чайкай, това май не беше при капитализма, а ?

   • Black Wolf says:

    Японците сигурно са социалистическа държава.? Странно защо 1/4 от територията им сега е практически негодна за живот… Май с някаква атомна централа стана нещо?…

  • Сергей на затвор! says:

   Следващия път като напишеш нещо и получиш пари за това което си написал, се сети, че и Поп Кръстьо е получил пари за това, че е предал Левски.

   • Zasajal says:

    За съжаление комуниста е като мангала – безродник. Тях магии , проклятия и т.н. не ги ловят интерес им е основно да вредят и да лъжат ….

 3. поп Дръвчо says:

  Даже много е издържала залата – 100+ години. За съжаление, така работи строителството – и при капитализма, и при социализма, и от маймунско време още. Прави се нещо, добре или лошо, а после все се намира кой да го занемари. Пък и времето всичко руши.

Leave A Comment "80 души пострадаха при срутване на покрив в лондонски театър (видео)"