Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на “Бритиш Еъруейз”

Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на "Бритиш Еъруейз"Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на "Бритиш Еъруейз"

“Бритиш Еъруейз” (British Airways) от днес става първата авиокомпания в Европа, която позволява на пътниците си да оставят включени телефоните и таблетите си през целия полет, предаде “Ройтерс”.

Въпреки че пътниците все още няма да могат пишат съобщения или да се обаждат по телефона, споразумението с британската Служба за гражданска авиация премахва сегашните ограничения, които изискват устройствата да бъдат напълно изключени, докато самолетът е във въздуха и когато се готви да каца.

Клиентите обаче ще трябва да настройват уредите на режим “полет”, който блокира текстовите съобщения, разговорите и достъпа до мрежа, уточни въздушният превозвач. Днешните промени не важат за лаптопите.

Пътниците на “Бритиш Eъруейз” в бизнес класа между лондонското летище Сити и Ню Йорк обаче ще могат да изпращат съобщения и да се свързват към безжични мрежи.

One Response на “Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на “Бритиш Еъруейз””
  1. stray dog says:

    “Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на “Бритиш Еъруейз””

    Ето това заглавие е чудесна илюстрация за упадъка на българската журналистика, ако изобщо е била във възход някога… Офнюз, моля ви, този, който е пльоснал това заглавие, трябва веднага да бъде уволнен или най-малкото сериозно наказан. Ако не вземете мерки сега, скоро всичките ви заглавия ще станат такива, и ще се превърнете в поредния жълт боклук…

Leave A Comment "Цъкаме на смартфони и таблети по време на полети на “Бритиш Еъруейз”"