Съдът издирва Христо Бисеров

Христо Бисеров. Снимка: БулФотоХристо Бисеров. Снимка: БулФото

Състав на Софийския градски съд (СГС) обяви за общодържавно издирване за установяване на адреса на бившия зам.-председател на парламента Христо Бисеров.

Това стана на днешното заседание по делото срещу Октай Енимехмедов, обвинен в опит за убийство на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Днес за пореден път Бисеров отказа да се яви като свидетел по делото. Въпреки това съдия Пенка Велинова отмени наложените му 500 лв. глоба и мярка за принудително довеждане. Днес стана ясно и това, че Бисеров не е открит на нито един от известните адреси. В призовката на Бисеров били посочени два адреса, като се е оказало, че единият е резиденция на Република Чехия, а на другия – ул. “Омуртаг”, бившият депутат не се е явявал от 20 дни.

Съдът прецени, че ще иска съдействието на СДВР, за да бъде установено местоположението на Бисеров и да му бъде връчена призовка. Освен това ще се изискат справки и от мобилните оператори, за да се види дали има регистрирани номера на негово име и призовкарите да го викнат по телефона.

Съдът държи на разпита на Бисеров, тъй като той може да каже неща, за които няма други данни по делото. 

По-рано днес пред журналисти прокурорът по делото Илиян Тончев каза, че оттук нататък “ще преценим дали изобщо да отлагаме делото” заради Христо Бисеров. 

19 Responses на “Съдът издирва Христо Бисеров”
 1. Avatarx says:

  Е, нали нямаше опасност да се укрие? Българския съд е пародия на съд изобщо!!!

  • сара says:

   Това е голям политически проблем. Мълчанието на партийните другари е непростимо. Дежурната фраза “да оставим прокуратурата да си свърши работата” вече не върши работа. И без нея се случи достатъчно – фалшиви адреси, игра на криеница. А партията мълчи. Е това аз не го разбирам, и след 100 г.главата ми няма да го побере!

 2. Арх. says:

  … но естествено, злоупотребите на този човек нямат нищо общо с ДПС, която е една достопочтена партия, работеща изцяло в интерес на българския народ, от пиедестала на 2-ра парламентарна сила в момента!!!

  А защо разни арабски ислямисти са му превеждали парички на сметката… това май вече никой и не пита :)

  • Арх. says:

   … и после:

   ” Ама, защо тези невъзпитани гамени прекъсват министъра на Вътрешните Работи, докато вечеря?!? А той човекът си върши работата така изрядно!!! Дейността му е единствено в полза на обществото!” :)

   … А в нормалните държави за такова нещо се хвърля оставка… Ба.ти некадърника!!!!!!!

   • Арх. says:

    Престъпниците тази държавна граница за нищо я нямат!!!! Минават си, кой навън, кой навътре… :)

   • Bastor says:

    Силно :D

   • Димитър Великов says:

    За “кое нещо” госпожо? За кое “се хвърля оставка”?
    Доколкото виждам заглавието е “Съдът издирва Христо Бисеров”. За това, че съдът не може да “издири” Бисеров, за да му връчи призовка е виновен вътрешния министер? Така обичаният личен съветник на мосю льо президонт?

    За подобно нещо г-н “Ба.ти некадърника!!!!!!!”, селянина с колело от Шума, вместо сепуко си направи НЕПУКО! Забравихте ли? Как яко беше “стиснал” топките на Престъпността с устни. :)

    • Арх. says:

     Хвърля се оставка, когато престъпник от такъв ранг, навредил на нацията, не просто на един двама, ти се шмугне между краката и избяга! Това е или некадърност, или злоупотрба. Няма друг вариант..
     Ама не виждам защо трябва все на теб да се обяснява, недоносник хронично недоклатен(както става ясно от болшинството ти постинги)!

 3. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Търсете го при Братя Галеви и убиеца от Соло.

 4. donmikele says:

  Отдавна нямаме държава! Пародия на държава и институции, пародия на гражданско общество, пародия на демокрация.

 5. вуйчо ви says:

  споко,ще се върне.йовчето и цацата са му дали шанс да отиде да пооправи големите пари.тези стотинки ,за които се разшумя ще се окажат от чист бизнес ,а за обвинение в пране и данъци няма доказателства ,защото нещо службите и администрациите на държавите до които (НЕ)сме написали писма за таковата..и айде ….всяко чудо за три дни (И МНООООООГО ПАРИ)…

 6. Ludlustrator says:

  Знам ли, не го търсят на правилното място, може да е вече в основите на някой МОЛ.

 7. ВИКТОР says:

  ДА ГО ПОТЪРСЯТ ПРИ ВЕЛИКОВ – ТОЙ ЗА 5 ЛЕВА МУ ОСИГУРЯВА КРЕВАТ И ЧАЙ-КОМПЛЕ. ЗА ОЩЕ 5 ПОЛЯ МУ РАЗВЕДРЯВА СИВОТО ЕЖЕДНЕВИЕ, ПО НАЧИН, КОЙТО НАЙ-ДОБРЕ УМЕЕ.

  • Димитър Великов says:

   за 5лв вики, няма даже да си го преместя в другия крачол, да ме прощаваш. виж да ти пикам в устата, ще си направя труда, щото виждам, че желаеш силно да се отъркаш в нещо мое. ма понеже ме е гнЪс, само ще те полея. :)

   п.п.сега напиши по подпората как ме чакаш на дондуков или на женския пазар, нищо че е в ремонт, ти докато дойдеш там, те ще го оправят.

   • Арх. says:

    Абе, гнусар, пИкай си в гащите, както обикновено и се радвай, че засега се насираш най-вече през устата!

   • ВИКТОР says:

    КАКЪВ ИЗЯЩЕН НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ, КАКЪВ ПАТОС И ЧЕРВЕН НАТУРАЛИЗЪМ! ЛИКА ПРИЛИКА С БИСЕРОВ – НЕГОВИТЕ ЕКСКРЕМЕНТИ ГИ ВИДЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, А ТЕЗИ НА ВЕЛИКОВ СИ ГО ВИЖДА САМО ТОЙ И ЛЮБИМАТА МУ ЛЯВА РЪКА!

 8. Лопе де Вега says:

  Не видях някой да пита, защо български гражданин, призован да свидетелства в съда, трябва да се скатае в някоя миша дупка, макар и петзвездна в Монако? Какво страшно има в това да отидеш в съда, да кажеш истината и да ходиш да си пиеш ракията? Какво толкова страшно има в това дело? Защо държат Октай Енимехмедов в пандиза, докато осъдени убийци се разхождат у нас и в чужбина? Що за закони позволяват такава подигравка с народа! Провериха ли извинителната бележка на оная мимоза Доган? Егати и депресията! Ще годиняса вече! Кой крие доган ? Въобще какво става??? Виждам тук-там псевдопатриотични призиви към младите да си стоят тук и да работят “на ползА роду” (sic!). За какво да стоят в това гнило блато? Да служат за матриал? Бягайте, деца! Всеки който може! И успех!!!

 9. вуйчо ви says:

  този доЦЕНТ,дето издаде експертизата на доган има и други гафове.издал е документи на балкански и великов ,че са адекватни ,което е силно преувеличено.сложил им е диагноза “носталгия по комунизма” и те сега не искат да работят нищо друго ,а само в отдел “идеологически” на ЦК и се борят за герои на соц.труд.а БСП открива ли открива(пардон укрива исках да кажа)все повече работни места…

 10. dsc says:

  Само заради този позор на Йовчев, Цацаров и ВСС трябваше да им разбият долните престъпни физиономии, а не само да им прекъсват вечерята….Мръсни криминални типове са обсебили България!

Leave A Comment "Съдът издирва Христо Бисеров"