Шарапова: Радвам се, че мога да съм част от успехите на Григор

Гришо и Шарапова на разходка в Мадрид показаха своята любов.Гришо и Шарапова на разходка в Мадрид показаха своята любов.

„Прекрасно е да си с някой, който в момента гради своя собствен живот, постига успехи и ми позволява да съм част от тях“ – заяви първата ракета на Русия в обширно интервю пред “Ню Йорк Таймс“

Връзката между Мария Шарапова и Григор Димитров отдавна стана обществено достояние, а живеещата в САЩ тенисистка вече спокойно споделя и подробности за отношенията си с нашенеца.

„Миналата година беше тежка за мен, но сега животът ми е чудесен. Твърдението на Серена Уилямс, че приятелят ми няма сърце е напълно грешно. Благодарение на всичко, което съм преживяла мога да кажа, че днес съм благословена да имам Григор до себе си.“

Маша с право е щастлива с успехите на половинката си. През октомври Григор Димитров спечели първата си титла в ATP World Tour, като на финала победи третия в световната ранглиста Давир Ферер. Благодарение на постиженията си най-добрата българска ракета завършва календарната година на престижното 23-то място в класацията на ATP, а не по-малък „успех“ е и впечатляващата му връзка с Мария Шарапова.

One Response на “Шарапова: Радвам се, че мога да съм част от успехите на Григор”
  1. Avatarx says:

    Дано и него не го използват за някоя политическа игричка някой ден.

Leave A Comment "Шарапова: Радвам се, че мога да съм част от успехите на Григор"