Ранобудните студенти: Цветлине, Чобанов, няма да имате мира! Пацо, оставка!

Ранобудните студенти пред парламента 13.11.2013г. Снимка: Сергей АнтоновРанобудните студенти пред парламента 13.11.2013г. Снимка: Сергей Антонов

Махайте се. Оставете ни да дишаме. Махайте се! Пречите на светлината в края на тунела – това се посочва в ”Отворено писмо от Ранобудните студенти до управляващата клика”.

Писна ни да ни игнорирате, защото сме мирни. Писна ни да говорите глупости по медиите. Писна ни да ви слушаме идиотиите в пленарната зала. Писна ни да гледаме как едната клика се кара с другата кой да вземе залъка на народа. Вие не сте политици. Вие нямате език на политици, пишат Ранобудните студенти.

Публикуваме пълния текст на писмото:

“Шест месеца протести и два месеца окупация. Може ли някой да каже, че не сме пробвали по демократичния път?

Ние ритахме и дърпахме загражденията. Не носим маски и не бягаме от отговорност. На НАС ни писна от вашето безобразие. От снощния сблъсък с полицията направихме един извод – нейните действия стават все по-неадекватни и по-неадекватни. Имаше удряни, имаше задържани. Няма да се изкарваме жертви, а ще бъдем обективни. Освен тези, които си позволиха да посегнат с палки имаше и полицаи, които проявяваха разум. При сблъсъците се позадържаха и казваха „извадете момичетата назад”. Но до там. Полицията била толерантна с протестиращите? Бихме искали да напомним, гледайки събития преди тези протести, че ние сме толерантите в случая. Неадекватно беше да ни избутват в тясна уличка, пълна с паркирани по тротоара коли. Улицата крещеше „коли по тротоара може, хора по пътя не може”. Показателно. Неадекватно беше да ни правят на кайма, за да може Цветлин да си допие виното. И там имаше бити, бяхме смазани, но не бяхме пребити.

Там, в тясната уличка, се случи нещо далеч по-страшно. Бяха нарушени всичките ни граждански права (по българското и европейското право) от хората, които трябва да ги защитават и осигуряват.

Толкова за снощи. Обръщаме се към т.нар. политици.

Пак питаме: Не ви ли е срам?!

Не ви ли е срам, че превърнахте държавата в една болезнено тъжна пародия? Излязохте ли веднъж да видите на какво е заприличала фасадата на Парламента? Домати, яйца, зеле, маруля, боя – салата. Давате ли си сметка, че за шест месеца, пред българския Парламент: се пи кафе, стоя летяща чиния на извънземни, чакаща да си ви отведе; имаше картонени танкове, бели автобуси и линейки; имаше болен “Волен”; Мая беше пусната да се поразходи от кашон; човек си донесе тоалетната чиния; имаше плаж, на който хората бяха по бански, чехли и хавлии, а децата се къпеха и какво ли още не. Пред БЪЛГАРСИЯ ПАРЛАМЕНТ. Погребахме “Свободата”, погребахме “Парламента”, върнахме ви “Прехода”, Некрошарски подаде оставка и изгоря пред новоизградената “Берлинска стена”.

Шест месеца на задни входове и задни изходи, на бели автобуси и черни коли, на полицейски кордони и железни ограждения, на лъжи по медиите и нелепи обяснения. За шест месеца станахте за смях пред целия свят. България стана за смях пред целия свят – заради вас.

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?!

И за какво? За какво работите вие? Имате ли обединяваща национална кауза, която да защитавате и която да легитимира упоритото стискане на властта? Чувствате ли „подкрепата на народа”, изнизвайки се всеки път отзад и то благодарение на дебели полицейски кордони? Дойде ли някой по свое желание да ви покаже подкрепа? Въобще – има ли някой, който би излязъл във ваша подкрепа, ако не е заплашен/извикан/платен? За кого продължавате да стоите там, когато никой не ви иска?

Докога ще използвате българската полиция за лична охрана? Не ви ли е срам, че тези хора от шест месеца не могат да се приберат, не са карали нормална смяна? Не ви ли е срам, че както нас и тези хора няма да карат празници, единствено и само защото вие сте решили да стискате властта на всяка цена? Или извинението ви е „това им е работата”? Не, не е! Работата им е да пазят обществения ред. Питаме – кой е обществото? Ние или вие?

Давате ли си сметка, че пратихте България в дъното на дъната и единственото, което правите е да дълбаете още по-надълбоко?

Цветлине, Чобанов – всеки път ще е така! Няма да имате мира. За всички се отнася това. Пацо, ОСТАВКА!

Писна ни. Писна ни да ни игнорирате, защото сме мирни. Писна ни да говорите глупости по медиите. Писна ни да ви слушаме идиотиите в пленарната зала. Писна ни да гледаме как едната клика се кара с другата кой да вземе залъка на народа. Вие не сте политици. Вие нямате език на политици. Нямате държание и съзнание на политици. Вие сте просто елементарни селски бейове. Нищо друго. Мястото ви не е там и ние НЕ ВИ ИСКАМЕ.

Махайте се. Оставете ни да дишаме. Махайте се! Пречите на светлината в края на тунела.

Долната лъжа, че българската държава ще се разпадне, ако си дадете оставката, замазва единствено и само вашите и без това окаляни очи. Тази държава я е имало и ще я има далеч преди и след вас! И тя няма нужда от вас.

Ходете си!

Ранобудните студенти”

134 Responses на “Ранобудните студенти: Цветлине, Чобанов, няма да имате мира! Пацо, оставка!”
 1. мазен украйнски плъх says:

  Пацо ПРЕЗИДЕНТ! Пацо ПРЕЗИДЕНТ! Пацо ПРЕЗИДЕНТ!

  • мазен украйнски плъх says:

   Аз съм най-големия, АЗ съм най-великия, АЗ съм мазния украински плъх и властта е МОЯЯЯЯЯ.

   Фор мадър Раша бичес!

   • Професор Балкански says:

    Повечето “деца” бяха докарани от провинцията ранобЛудни протестУиращи от Тиквендюгенд – младежката организация на Първа Частна “партия” ГРОБ (Граждани за Обратно движение на България). Много диалект, много мьеко, много мякане, много густо майна. Изкараха една екскурзийка до София за сметка партийната субсидия на МБФ (мазната банкянска филия).

    • Валио says:

     Ако не си чувал, в София има и студенти не само от тук.

    • мазен украйнски плъх says:

     Пак ли не си дочел опорните точки?
     В тях пише “лично сорос ги докара в София по телепорта за да не разбере никой че са докарани от провинцията”

     Ааааа професоре ще се караме. Снощи със министър Вагинин и Столайнев сме те отпуснали доста и умствено и анално.

    • caramba says:

     Балкански, освен да ти еба майката проста нещастнико, която сигурно чака на подаянията подхвърлани ти от Позитано 20 какво друго да коментирам за теб НЕЩАСТНИКО ?
     Ти си много болен човек !!!
     Ще се радвам да се срещнем някъде с теб.

     • Професор Балкански says:

      Това не е аргумент: “да ти еба майката проста”. Освен за тролчетата от Тиквендюгенд – младежката организация на Първа Частна “партия” ГРОБ (Граждани за Обратно движение на България).

     • Сит Лорд says:

      карамба, не се занимавай с балкански – той е евтин позитански робот с функция копипейст и ограничен речников запас.

     • Професор Балкански says:

      БАЛКАНСКИ е ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА! Защигник на унижените и оскърбените. Народен Трибун. Респект.

 2. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Айде Польо, ковро транссекскуална, айде Митьо селски тарикате, айде КУРекторе долен шимейле, айде Бакалски дърт анален партизанино, айде кутевата дружина, опорните точки няма сами да се трансформират в коментари! Айде дебили посрани, айде песове с фесове! Айде лайте и вийте на умряло, айде формирайте обществено мнение, че е скъпо на партията всеки път да плаща за влакови композиции от Делиормана, Куклошарски му писна да се снима само със мургави гласоподаватели дето името му не знаят, Айде цвилете за Сорос, Боко, Цвъко, Пашата, Ватикана, илюминатите, билдербергите, тамплиерите, Прокопиев, Безуханова, Обама, Меркел, Бенджи, Закс и Звездния принц.
  Айде чакаме за демопедерасите, урко-орко, айде чакаме химните за Матушка Русь, за великия СССР(2), разяснете ни за гнилата Европа, за капитализЪма и империализЪма… Айде 3,2,1 СТАРТ!

  • 1vo says:

   +10(х10)

   • BUDAOUT says:

    ЛАЙНЯНИ ХРАБРЕЦИ ДЕ СЕ ПОПИКАВАТ САМО КАТО ЧУЯТ ПОЛИЦЕЙСКА СВИРКА
    ТЪРСЯТ СИ КЮТЕКА, НО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ,
    НОРМАЛНИТЕ ХОРА ВСЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТРАЯТ И ЩЕ ГРАБНАТ СОПИТЕ СРЕЩУ НАГЛИТЕ КЕЛЕШОРИ

    • РАЗКОНСПИРАТОР says:

     Чакаме ви! Специално ти си сложи надпис на челото, случайно да не те пропусна. Вече 6 месеца ви чакам на площада… ама все ви няма. Събирайте се всичките и заповядайте – Нина Гергова, Бисер Петното, Миши Шамшала, Бюреков, Каратанчев, Славчев, всичките остриета, барабар с мангалите и родата, всичките елате.

     • Арх. says:

      ++++++++

     • KOREKTOR says:

      РАЗКОНСЕРВАТОР-че,

      БОМБИ,

      БОМБАВ ВОНЛИВ ИЗГНИЛ,

      ще дойдем, ама ти не ще си там. Няма да те има, защото си мишка, защото си пъзлю, защото си шушумига, защото си гнида, защото си въшка, а въшките се мачкат окончателно и категорично. Разбра ли идиотче “ГЕРОИЧНО”.

     • Сит Лорд says:

      да бе, и аз това се чудя. айде поне веднъж седмично минавам през протеста но никой от клавиатурните нинджи не се е появил там да каже нещо на въпреки.

    • Balkaanalski says:

     Да бе Буда, все слушаме – “протестите замират”, “гражданите ще смажат протеста”. Ама все ви няма. Сигурно в мазетата или по таваните е по-топло отколкото на улицата.

     Сметките за ток и парно вече са на път. Тогава какво ли следва? Зима и БсП също какво ли следва?

    • Професор Балкански says:

     Бе колко са на брой ранобЛудните протестУиращи от Тиквендюгенд – младежката организация на Първа Частна “партия” ГРОБ (Граждани за Обратно движение на България)?

     КОЛКО? КОЛКО? КОЛКО? 100-200 “деца”, там някъде. Еми ква “революция”, кви пет лева, кви дръж ми шапката, кви стани да седна – с два рейса докарани от провицията неграмотни тинейджъри бе, хахаха…

     • ВГ says:

      Явно са много, истински и демократични, щом (вас) ви няма НИКЪДЕ, щом сте се скрили по миши дупки!
      Сами със себе си говорите и НИЩО не можете да отговорите, нито по съществото на отвореното писмо на студентите, нито на коментарите.
      Гнийте си в клоаката на историята киряк-стефчовци, тя бързо ще замете следите ви, ще разсее зловонието, което сте дъхнали към светлината.

  • Жоро says:

   хахаха… РАЗКОНСПИРАТОРЕ, збрави да споменеш тази смрадлива уста BUDAOUT и тъпака се е почуствал обиден. ОСТАВКА животни!!!

   • JagdPanther says:

    Оставаме няма страшно. Още 24 години ще ви тормозим вас и внуците ви. А вие ще сте си все същите оръфляци и жалки типове

    • Сит Лорд says:

     хаха милиционерчето на тати – айде бегай да се преобуеш, че пак си се посрал

   • KOREKTOR says:

    Жоро ,
    че от теб по-голямо животно има ли бе тъпак?

  • KOREKTOR says:

   РАЗКОНСЕРВАТОР-че,

   БОМБИ,

   БОМБАВ ВОНЛИВ ИЗГНИЛ,

   какаво сатва бе идиотче? Какво си се разпищолил? Какво си се развилал? Изтрещя ли? Изперка ли? Изстеряса ли?
   Ами така е. Като се провалихте ДЕМОПЕДЕРАСИТЕ ГЕРБЕРЕАНИМАТОРСКИ, така е. Само злобата ще ти остане идиотче, живей си със злобата и знай, че тя ще те човърка, ще те яде, ще те изяде, ще те прояде отвътре и ще останеш една външна обвивка куха отвътре. Макар, че и сега ти е куха кратуната на раменете ти

 3. Стефан says:

  Хм. Че по тая логика, ВСЯКО хулиганско действие трябва да бъде обявено за достойно гражданско действие, а всяка система за граждански ред – за престъпление срещу хулиганстващите.
  Не съм специалист, но по моему половината от това писмо трябва да се изпрати за вземане на мерки в психиатрията, а другата половина – в съда, за бързо производство.

  • nasb says:

   :) Мноого остроумно. И как така не си специалист, а ръсиш мозък наляво и на дясно. :)
   Някак смешно свучиш!

   • Стефан says:

    Уф, стресна ме. Уплаших се че се е запушил нужника, пък то смърдяло от твоя пост.
    Ей с такива тъпащини отвратихте хората, та ви подкрепиха само недоразбрали кукувци, олигофрени, и дежурните по партия. Не че имахте каквато и да е разумна идея, но това е друг въпрос. Сега и да продължаваш да пищиш глупости и цинизми, и да не продължаваш – все тая. Сами написахте документ, който обявява и обяснява че няма будни студенти, а само тежко неадекватна наглост.

    • nasb says:

     Не, че каза нещо .. :)

     • lightofjah says:

      Кара си по опорните точки. Дисциплина има тука! :)

    • ВГ says:

     Стефане, абе, мамка им хулиганска, що все на бьюстовете на чичо ленин налитат тези олигофрени, бье. Бье много недоразбрали куковци, бье, бье-е.

  • Професор Балкански says:

   “ОтРоВено писмо от протестУиращите РанобЛудни студенти…”, хммм…обаче сичките ли 53-ма мазни Шорошомолци от Тиквендюгенд са подписали бе? Съгласувано ли е с мазната банкянска филия? Утре ще го публикуват ли мазните Прокопиевските парцали? Мазните Асан Винодха Дас-прас /Бояджията/, Кален /Богослова/ и Мивет (Общата) подкрепят ли го мазно, мазно?

   • РАЗКОНСПИРАТОР says:

    Професор Аналски тотално е сдал багажа, явно му се отразяват смените 24/7, липсата на парно и достъп на кислород в мазето на Посрано 20. А може би и ведомствения алкохол менте, подарък от колиционните партньори, оказва своето влияние?

    • Професор Балкански says:

     Мазно…

     • РАЗКОНСПИРАТОР says:

      Деденце, свали си ченето, махни си памперса и си легни малко… от колко дни не си ставал от амбразурата? Викни Польо да те смени малко, сакън да не падне првавителството докато те няма :)

     • Balkaanalski says:

      Балкански плъх, коментирай Майчето, Мишето Миков, Сержиньо, Бюрека и другите мишки, пудели и тролове. нещо все сереш под едни и същи статии.
      Скоро ще си безработен Ганди, не се притеснявай

     • Арх. says:

      Ганди е велик човек, какво общо има с нашия застаряващ трол-безродник тук?!/ :(

     • ВГ says:

      Злоба, фелацио, злоба-а, гарнирана и поръсена с “ма-азни шоршомоцовштини”.
      Думи- празни звукосъчетания, мисъл йок, изтъпяли шорцомолцовштини.
      Ха, погледни се сега в огледалото за справка.

   • Професор Балкански says:

    ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

    • Професор Балкански says:

     AHTUNG – фалшив “Балкански”, поства многократно копи-пейст един и същи текст под одобрителните погледи на админите от OFFnews…

     • ВГ says:

      Заден ход ли даваш? От себе си ли се срамуваш?

     • Професор Балкански says:

      Един е Сидеров и аз, Проф. Балкански съм неговия пророк! Време е Орешарски да си ходи! Никой не го ще. И ние не го искаме, ама на зор ни карат да го защитаваме, За единия хляб. Само Сидеров може да оправи България – от Варадеро, ай грешка – от Дондуков.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Тъпо и изтъркано като седалището на Украинския Моделиер.

   • Професор Балкански says:

    Мазно, викам – мазнооо…

    • мазен украйнски плъх says:

     Мен ли викаш?

    • мазен украйнски плъх says:

     Или са спомени от снощи как ти влизаше мазно? Министър Вагинин беше много доволен а министър Столайнев още повече.

    • Професор Балкански says:

     ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

     • Професор Балкански says:

      AHTUNG – менте “Балкански”, поства многократно копи-пейст един и същи текст под одобрителните погледи на админите от OFFnews…

 4. spirit says:

  НАРОДЪТ ИМА ДРУГИ ПРОБЛЕМИ И НЕ ВИ ВЯРВА.

  Отивам да си купя закуска. Пред мен възрастен човечец, леко прегърбен и потрепващ. Изсипва от шепата си стотинки и тихо казва: „Една закуска моля” Продавачката изсумтява, броейки ги: „По-жълти нямате ли? Освен това 2 стотинки не ви достигат.” Човекът си ги прибира обратно и понечва да тръгне. „Не ви ли е срам?” – изкрещявам на продавачката – „Аз ще платя закуската”. Поканих човекът на масичката, подадох му закуската и седнах до него. Стори ми се разстроен. Той ми благодари и изсипа шепата стотинки пред мен. Каза: „Вземете ги. Нека Господ ви дава здраве и дано винаги да имате да давате!”

  Вгледах се в топлите му очи и още педи да попитам каквото и да било, той започна да разказва: „Клошар съм. Не ме е срам. Не исках да излъжа продавачката. Не бях преброил правилно. Не винаги съм бил клошар. Бях пианист. Бях здрав, много пътувах, имах пари и всичко останало. Никога не ми беше хрумнало, че ще остарея сам и, че животът ми ще се преобърне. Пострадах при катастрофа. Вече не можех да свиря и животът ми тръгна назад. Семейство и деца нямам. Взех пенсия по болест, работех където каквото мога. Парите никога за нищо не ми стигаха. Много обичам животните. Един ден до една кофа за боклук стоеше едно гладно куче. Огледах се, почудих се какво да му дам. Без да се осъзная как, надникнах в кофата за да му потърся нещо за ядене. Намерих един хляб. Толкова ме беше срам от минаващите хора, но погледът на гладното куче впит в мен ме отрезви. Извадих хляба, взех една филия и му дадох. То го налапа сякаш никога не е яло. Започнах да му чупя, за да яде по-бавно. Паднаха няколко трохи и веднага долетяха гладни гълъби. Започнах да храня и тях. Изведнъж осъзнах, колко ми е леко на сърцето и колко съм щастлив, че все пак успях да ги нахраня. На другата сутрин, кучето седеше до кофата, но аз бях подготвен. Носех хляб, натопен в манджа от вкъщи. Нещо в сърцето ми се беше преобърнало. Така започна всичко. Забелязвах всички гладни животни в квартала ми. Преди ги подминавах без да се замислям. Реших, че няма нищо лошо да търся в кофите храна. Реших, че в името на животните не ме е срам. Верният пазач до кофата за боклук, онзи първият дето нахраних, го прибрах в къщи. Той ме научи, че животът не свършва с парите. Така станах клошар. Освен храна, събирам вестници, кутии и ги връщам. Припечелвам стотинки и заедно с моята пенсия се оправяме някак си с моя верен другар!” Усмивка озари лицето му, усмивка искрена и топла, такава, каквато не съм виждала в нито един богаташ.

  Очите ми се насълзиха. „Вие току що ми предадохте урок от живота, господине! Благодаря Ви! Нека закуската ви е от мен!” – казах. А той отвърна: „Благодаря, че ме изслушахте млади господине! Благодаря за закуската и знайте – Животът е Чудо! Струва си да се живее!”.
  Не се сещайте да сте добри и да давате само по Коледа. Правете го постоянно!!

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Отдолу си забравил да добавиш автора – Тони Кутев.

   • Професор Балкански says:

    Бе ти глух ли си – мазно, мазно, мазно!

    • РАЗКОНСПИРАТОР says:

     Пенссийке, нещо хапчетата ли обърка? Или ти се хапва мазно? Нема, деденце, мазно хапват само началниците ти, за теб полвинка водка и консерва за мезе в студеното, но миришещо на нафталин мазе.

    • Balkaanalski says:

     Ганди Балкански, митьо великото, спиритът ъф ди вълидж, поля-троля и другите клошари, къде ли са?

     • Поля says:

      Няма по-страшно нещо от душевната бедност, аналски! Няма! Ти и приятелчето ти над теб сте най-фрапантният пример за това.

  • Професор Балкански says:

   Бе некак Балкански привикна с тия протестУиращи ранобЛудни Шорошомолци…ама нещо много намаляха, и кат изчезнат съвсем един вид ще ни липсват. Ние като деликатна душевност изпитваме носталгия по тия- СДС, НДСВ, ГРОБ, Деформаторския Блок…май не трябва да пишем повече против тях де, еди вид “за умрелите или добро или нищо”…

   • РАЗКОНСПИРАТОР says:

    Намаляват единствено и без това малкото ти останали неувредени мозъчни клетки. Един вид ще ни липсваш един недалечен ден…. не няма.

   • Професор Балкански says:

    ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

    • Професор Балкански says:

     AHTUNG – псевдо “Балкански”, поства многократно копи-пейст един и същи текст под одобрителните погледи на админите от OFFnews…

  • мнение от IP says:

   Егати бозата. Бедни има. Добри има. Но това разказче е толкова пошло….Помня, че в училище преди мноого години имахме да анализираме един разказ. Как бяло момче завело черното си приятелче на обед. Имали за обед пилета (мн.ч.) и сладолед. А майката на момчето изгонила негърчето. И други подобни набивания в главата богат=лош, беден=добър.

 5. Виц says:

  - Колко полицаи са нужни, за да вечеря вътрешният министър?

  - Най-малко 250.

  • Арх. says:

   +++++++ :)

   • мазен украйнски плъх says:

    На мен не ми е смешно. Н министър Овчев още по-малко.

  • Димитър Великов says:

   Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът:
   - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г.
   Наместникът вика разсилния:
   - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението!
   Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба:
   - Какво бре? Да не е дошъл хляба?
   - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник!
   Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба:
   - Какво бре? Да не е дошъл хляба?
   - Не, бабо, ще идва Бойко Бор…
   - Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?

 6. morskiq56 says:

  Tова писмо го е писал някой платен от Сорос драскач.А прилежните студенти се готвят за сесия…..
  КутРев………..Бау-бау-бау-ау-ау-ау-у-у-у-у-у-у……….Срещу Луната………………

 7. пп says:

  Докога полицията и обществото ще търпят тези помияри самонастанили се в Университета?

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Ами, имали са професорите повод да се почерпят, не един, ами 4 повода. И затова решили да се отрежат като тараби с руска водка “СССР” до степен липса на координация, лазене, фъфлене, насиране. Ректора обаче е милостив и реши да ги накаже с предупреждение… Но иначе споделям възмущението еи! Време е комунистическите отрепки самоназовали се “професори” по линия на ДС да бъдат изритани от Университета, право в кварталните кръчми, където да смучат водка със себеподобните си битови алкохолици.

   • Професор Балкански says:

    Мазничко…

    • panel says:

     Професоре, изчерпал си се нещо…Няма да ти платят. А на писмото отговарям- не, не ги е срам, защото не знаят какво е това. Те не са хора.

  • Сит Лорд says:

   баце не искам да те притеснявам ама требва да ъпдейтнеш малко

 8. Изключете форума! says:

  Изключете форума! Не сме ние за такава свобода!

 9. Джон Ленън says:

  С това писмо раноставащите студенти показват развитие. Бавно и неусетно за самите тях от обикновени хулиганчета започват да се превръщат в десни екстремисти.

 10. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Това от устата на един обикновен екскремент звучи почти като комплимент.

 11. nasb says:

  Кутев , сменяй го тоя. Само глупости ръси.

  • nasb says:

   … за Джон Ленън става въпрос

   • Сит Лорд says:

    йон ленън е кандидатствал у мвр-то ама се е провалил даже и на милиционерските тестове и за това сега униформите са му малко нещо фетиш. по принцип той няма полицейска униформа но за това пък си е взел една жепейска и с нея мастурбира пред портрета на дзержински

 12. Джон Ленън says:

  Воден от хуманистични подбуди искам да предупредя разните конспиратори, раз, свръх и пр., че в ДАНС ви четат призивите за метежи, погроми, тежко хулиганство и екстремизъм и ви идентифицират персонално. Да не се чудите когато в 6 ч. сутринтта ви звъннат на вратата, предупредил съм ви.

  • nasb says:

   Воден си от финикийски подбуди .:)
   Продажна подлога.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Ау разтреперих се :) Джонииии моля те, недей, няма повече така да правим!! Орешарски е най-великия! Слава на Станишев, Слава на Делян и Майка Му! Вечен живот за Лютви и Бог Ахмед!

   Ааааа не чакай! Всъщност нали се освободихме от страха и край с подслушването! Няма ги вече Боко и Цвъки да мачкат обикновените граждани с репресивните служби! Вече дишаме свободно!

   Ох, слава богу!

   Въже за националните предатели от гнойната коалиция! Ешафод за всички червиви продажници! Идва Видов ден, и този път няма да ви се размине като през 90-та и 97-ма! Цялата върхушка при Чаушеску, Луканов и Кюлев!

   • Арх. says:

    +++++ :)

    • KOREKTOR says:

     Арх.

     абе гларус тъп и прост,

     ти какво притурка на идиота РАЗКОНСЕРВАТОР ли си. Какво си запляскал тези “+” -сове под всяка негова идиотия. Ти собствено мнение нямаш ли, собствен нямаш ли та му лижеш …… идиотското негово мнение. Не изпростябай толкова. Досега имах за теб що годе друго впечатление.

     • Арх. says:

      Не бях виждала някой да се дразни от плюсчета :)

      Нещо нервите ви не издържат май… Ама, така е то, пенсиите срещу студентите- предопределен мач! ;)

     • Поля says:

      Има, тя, има, ама мнението е като задника – всеки го има, ама не всеки може да си го показва… ;)

      Не че тук малко задници, пардон мнения се показват, без значение дали стават за нещо :)

     • Анализатор says:

      Коректор и Поля, какво става? Когато няма нормални аргументи, обидите се превръщат в любим аргумент. Казват, че обидите, ругатните и заплахите са форма на насилие – вербално насилие. Само че те издават жалко безсилие! Безсилието на насилника! Който не може с нормални човешки методи да реши проблема.
      Жалки сте!

   • Професор Балкански says:

    Ммм, дааа…тоя пасквил и призивите за насилствена смяна на властта, заплахите с насилие, и т.н. инкриминиращи коментари под него попадат поне под 2-3 състава на НПК. Търпението на правоохранителтие органи не е базкрайно. Непрекъснатото нарушаване на Конституцията от страна на незаконно протестиращите вандали, окупатори на обществени сгради, рушители на обществено имушество, призоваваще към насилствена смяна на властта, и заплашващи с насилие – всичко това съставлява престъпление по силата на закона. Предупредиха ви…

    • Професор Балкански says:

     ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

     • Арх. says:

      Хехе, дядка, да не ти взе унуката клавиатурата??? :Р

     • Професор Балкански says:

      AHTUNG – тоя не е “Балкански”, поства многократно копи-пейст един и същи текст под одобрителните погледи на админите от OFFnews…

  • Сит Лорд says:

   хахахаха
   ти си намбър уан баце хахаха
   айде бегай легай сега и стискай палци да не ти звъннем аз на вратата… бе кво ще звъним, нали ключа е в саксията с изсъхналото мушкато – зимам и влизам

  • Stefi says:

   I kakvo kato DANS chetat, ti zaplashvash li be, kogo plashish? Potunal si v sobstvenite si strahove i mizeriq, niqma po-izpadnali sashtestva ot takiva kato teb, 40 godishni, jiveeshti ot pensiite na maikite si i ruseiki @umnosti@ naokolo, jalak piklio

 13. Арх. says:

  Браво на младите хора! :)

  Вярно е, че все повече налучкват правилния език и стратегия.

  Път за нас назад вече няма… Терминал 2 не е опция.

  БЪЛГАРИЯ принадлежи на Народа си!!!

  • KOREKTOR says:

   Арх.

   абе гларус тъп и прост,

   и какво налучкаха?

   • Арх. says:

    Налучкаха как да извадят психари като теб напълно извън релсите :)

    Вместо да се радваш… “Ден година храни” в твоя случай! Набирай се, щото скоро нямааааааа тази хранилка да дава вече ;)

 14. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Поздрав за всички тролове агенти на ДАНС, МВР и въобще всички дето ще идват да ми чукат на вратата сутрин, обед и вечер :)

  http://www.youtube.com/watch?v=G8USsIqcX9k

  • мазен украйнски плъх says:

   АЗ много обичам да ми чукат на задната врата. Колкото повече и по здрави по-добре.

 15. Джон Ленън says:

  Пишман революционери, дерзайте, словоблудствайте, мечтайте, сънувайте на воля, но се съобразявайте със закона. Не посягайте към тоягата защото тя има два края. И в Библията е записано: ” Който вади нож от нож умира”, това между другото.

  • мазен украйнски плъх says:

   Браво и ти си за двоен надник.

   • Професор Балкански says:

    Който нож вади, сам пада в него – мазно, мазно…

    • Професор Балкански says:

     ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

     • Професор Балкански says:

      AHTUNG – тоя не е истинският “Професор Балкански”, поства многократно копи-пейст един и същи текст под одобрителните погледи на админите от OFFnews…

     • Арх. says:

      Мен ме кефи повече! ;)

    • мазен украйнски плъх says:

     Да да влизаше ти мазно много мазно. Пак ще те извикаме другата събота.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Много си смешен :) Аз със чест и готовност ще стана политически затворник, ако искате даже ме екзекутирайте като чичото на Ким Чен Ун, а после идете Орешарски да ви се разпише на тениските. Цитати от Библията има много – “Око за око, зъб за зъб”.

   Както казах – аз съм готов, заповядайте и ме смажете. Но това няма да спаси предателите и истинските престъпници от възмездието, което поколения българи жадуват, но закона и прилагащите го им отказват.

   • Професор Балкански says:

    Мазняр…

    • професор Балкански says:

     ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

 16. Джон Ленън says:

  Апропо, кефи ме, че така раздвижих откачалките от Фактор.бг. Много сте елементарни и прозрачни, също спонтанни, реактивни, първосигнални. Като ви покаже човек пръст подскачате като обезумели. Смешници!

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Тва някаква реклама ли е сега? Много объркан индивид си.

   • Сит Лорд says:

    той ходеше през лятото с преносимо рекламно табло на вафли някакви.. ама то сега е студено и ще неще – при путев

  • Професор Балкански says:

   Джони, “тия” са по принцип 2-3 тъпи платени тролчета, които пишат всяко с по 2-3 ника + служебните никове на OFFnews. Един вид имитират “масова” подкрепа на протестУиращите ранобЛудни орки шорошомолци. На Професора обаче такива не му минават. Подобни простотии се учат първа година в Комсом…упссс, сега му викат “ТИКВЕНЮГЕНД”, хахаха…

   • професор Балкански says:

    ДРИШЛИВАТА КУМАНИСТИЧЕСКЪ ПАРТИЯ, С НАХЛУЗЕНИ ДО ОЧИ ФЕСОВЕ, НИКОГА НЕМА ДА СЕ РАЗКАРА С ДОБРО, ЩОТО ДОБРО ЗА ЦЪРВЕНИЯ ФЕС Е РОБИЯТА НА ДРУГИЯ, ТАКА ЧЕ, САМО ТУПАНИЦИ В СМЪРДЯЩИТЕ ИМ ЗУРЛИ И ЯКО РИТНИЦИ В ЛАЙНЯНО- ДРИШЛИВИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ Е ОПРАВИЯТА ОТ ТАА СЪВЕСКА СГАН!!

 17. Джон Ленън says:

  Вероятно има хора, които се радват когато им кажат, че са откачалки и го приемат за реклама. Сега по-сриозно: прилагам ви специална групова терапия, от която се нуждаете. Обикновено в началото има упорстване, но после най-буйните ги хваща “Стокхолмския синдром” и стават много лесни за манипулации. Досега нямам грешка, винаги съм успявал, така че по-внимателно с епитетите, да не се наложи да се наказваме.

  • Сит Лорд says:

   имало едно време един пекинез..
   значи тоя ми ти пекинез пикаеше навсякъде, заклевам се.
   казваше се по странно съвпадение ринго
   на мен ми писна да пикае навсякъде и го запалих, но той не изгоря – превърна се в мишка робот.
   обаче продължи да пикае. накрая и на мишката и намерих цаката – извадих и батериите.
   п.с
   махни ключа от саксията с мушкатото

 18. lili says:

  И видиш ли, идва пекинезът Галя Прокопиева, отваря едно портмоне като на майка й путката и почва да вади зелени книги и да вика “Протестирайте!!!” Мдааа….

  • Арх. says:

   Хе-хе :)
   Това беше един от най-жалките опити за спам, който см виждала :)

   • KOREKTOR says:

    Арх.

    абе гларус тъп и прост,

    ама ти пу….ка ли си? Малей-й-й-й-й!

    • Сит Лорд says:

     коректоре, съкровище мое малко, колко се радвам, че вече се учиш да пишеш и без капслок

   • Сит Лорд says:

    наистина е странно защото и аз познавах един пекинез на име ринго стар!

 19. хари says:

  6te se naloji da se stigne do NEmiren protest.

 20. Стефан says:

  Хи-хи!:))))) В днешно време дансаджия да си:) Всички десни екстремистчета, евронацистчета, и кандидат терористчета се събират, и сами се записват в списъка за пребиване и за затвора.
  Както и изкудкудякалите кухи лелки от миманса, които уж нищо, само подкрепящи, одобряващи, и тайни ятаци.
  Няма нужда даже да търчиш по мазета и дерета да ги търсиш.

  • Сит Лорд says:

   така ли? ми да зема и аз да се пиша на работа у данса шом толко лесно било. а знаеш ли колко пък е хитро милиционерите и военните да живеят у ведомствени блокове? така можеш да ги подпалиш сичките накуп хахахаха

Leave A Comment "Ранобудните студенти: Цветлине, Чобанов, няма да имате мира! Пацо, оставка!"