Борисов: “Помак” и Бареков са новите патерици на Доган

Бойко Борисов. Снимка: ГЕРББойко Борисов. Снимка: ГЕРБ

Ахмед Доган си остава най-добрият политик на този преход. Доган сложи всички българи в джоба си, и като политик. Той и в момента вижда – това е упрек към мен и Реформаторите  - той вижда с два хода пред нас. Това заяви в предаването „Панорама” на БНТ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му Ахмед Доган е участвал във всички управления, без това на ГЕРБ.

Вие мислите, че в партия “Помак” Ахмед Башев няма хора, които контролира? – попита лидерът на ГЕРБ.

Според него “Помак” ще е едната патерица на ДПС, а другата ще е движението на Николай Бареков.

През 2015 г. само един неразумен ще иска да е премиер

2015 г. България ще е в катастрофа, ако това управление остане. Трябва да има незабавни предсрочни избори, в противен случай -България влиза в катастрофа. С 4-те милиарда заеми, заложени в сегашния бюджет, нови заеми, страховита контрабанда и сива икономика, катастрофата ще дойде 2015 година, прогнозира Борисов.

Тогава само един човек ще иска да е премиер – той се е заявил вече, не искам да му казвам името, за да не му правя реклама. Друг, разумен човек, няма да иска. Тогава ще трябва пак да се затегнат колани, пак да се правят непопулярни мерки, при тази пенсионна реформа, сега, това поколение е обречено да няма пенсии. Колкото повече българите ги изтърпят тези, 2015 г., когато дойде катастрофата, ще се сърдят само на себе си – ако не падне дотогава това правителство, ако ние, с реформаторите, не излезем бързо, каза лидерът на ГЕРБ.

Реформаторите ще ни заобичат

ГЕРБ е единственият шанс да се направи мнозинство в парламента и да се променят текстове от Конституцията. Ние сме обречени да работим заедно с Реформаторския блок. В любовта единият гони другия. В Реформаторския блок има много кадърни хора. Рано или късно с тях ще намерим общ език. Няма друг шанс, отбеляза Борисов.

Когато човек е добър към мен, ставам много лесен за манипулация. Това е най-голямата ми слабост. Защото съм добър човек, по принцип, категоричен е той.

ГЕРБ се създаде, когато бяхме опозиция. Има пълно медийно затъмнение за опорните точки, които г-жа Моника е изпращала. Това е огромна кампания, много добре подкрепена, от политолози, от социолози. ГЕРБ е първа политическа сила. От ГЕРБ са напуснали двама депутати. БАСТА се учредиха като партия, защото не бяха в нашите листи. Не може всеки да е министър и депутат, каза председателят на ГЕРБ.

По времето на ГЕРБ всички кредитни агенции даваха повишение на кредитните рейтинги. Днес Standard & Poor’s ревизира перспективата на кредитния рейтинг на България от стабилна на негативна, каза Борисов.

И кучетата в Банкя

Аз познавам протестиращите пред БНТ. Те са едни и същи хора, даже кучетата в Банкя вече не лаят по тях, заяви Борисов във връзка с протестиращите активисти на Николай Бареков пред сградата на БНТ.

С цялото ми уважение към ръководството на полицията, но от „България без цензура” са пуснати на 6 метра от централния вход. Симпатизантите на ГЕРБ са на 60 метра и не ги пускат, каза председателят на ГЕРБ.

Аз съм свикнал да влизам и да излизам през предния вход, допълни Бойко Борисов.

38 Responses на “Борисов: “Помак” и Бареков са новите патерици на Доган”
 1. Радев says:

  За сетен път се удивявам как е възможно този елемент да е бил премиер на България. Подобно жалко същество в никоя държава не би могъл да работи нещо повече от пазач на нощно заведение.

  • Кой says:

   Кой да е премиер ? Турчин ? Циганин ? Комунист ? Прост народ , слаба държава затъваща в заеми и помощи за циганите !

   • Професор Балкански says:

    За пръв път виждам документална илюстрация на израза “С пяна на уста”. На Тиквоча тая вечер по ТВ-то му излезе пяна на устата, в буквалния смисъл. Направо се отвратих.

    • nikk says:

     Имах съмнителната чест да гледам 10 минути от “интервю” с Бойко Борисов по Панорама. Някаква задъхана тирада смесила нагли лъжи, простотия, неграмотност по всяка засегната тема и подигравка с хората, които помнят повече от две минути. И накрая изказа надежда, че предаването се записва, за да може след две години да се гледа отново от клетия зрител. Е, в този момент, трябваше да Му пуснат на малоумника някои от записаните подвизи по времето на генералстването, кметуването и премиерстването на най-карикатурната политическа фигура в историята на България. Ама заекващият и неадекватен водещ обяви край на излагацията.

     • Анализатор says:

      Жалка позитанска подметко, ето го цялото интервю!
      http://bnt.bg/bg/productions/67/edition/37310/13_12_2013_borisov_obrecheni_sme_da_rabotim_zaedno_s_reformatorskija_blok
      Ние политик като Бойко Борисов не сме имали! Имали сме гешефтари, злобари, курвари, ментарджии, интриганти и т.н. боклучав сбирток от хора, които са се издигнали в политиката така, както във водовъртежа мръсната пяна изплува отгоре. Но като Бойко не сме имали! Единственото му лошо качество е, че се предоверява и е склонен да прости. Само в този аспект го предпочитам да действа като Пиночет! За да се спаси България от червената чума!

    • Крум says:

     Точно така, Балкански! Никакъв Герб не ни трябва! … Ти като умен човек, би трябвало вече да си наясно, че в следващия ни Парламент ще има две турски партии. Ердоган си отгледа вече Касим Дал и Корман Исмаилов – ще влязат със сигурност, а ДПС и така си стои твърдо.
     Ромските ги обединиха царете в една и на следващи избори заявиха, че ще излязат със свои листи. Техните знаеш ли кога ще гласуват вече за друг? Никога. Искат не само бат’Сали, а повече роми във парламента, за да си бранят правата. И ще ги видим със сигурност вътре – ще са повече от на Кунева или на Радан бройлерите. А който е луд – нека се хване в това НС за гарнитура към тях. Уверявам те, че Серго ще го издухат своите преди турците. Спокойно, Бойко няма и да помисли да влезе в турски капан след година, а още по-малко след две. Значи, ликУЙ отсега, ще дойдат твойте на власт. Ако не са твоите, ще е Бареков … Той е достатъчно луд, а Сидеров ще е спомен.
     То се видя, че с българи оправия и парламент занапред няма да има – да идват етносите и да взимат властта, че ми писна от всичко и всички. Тогава ще станем послушни, както си бехме преди 25 години. Ще слушкаме и ще се псуваме тук помежду си, щото друг няма да смеем … Аре, със здраве!

     • Анализатор says:

      Кой повярва на тъпанарските лъжи на Станишев за съсипаната икономика? Изумените старци и неграмотните цигани. А в действителност при ГЕРБ ние за първи път се измъквахме от перманентна икономическа криза, започнала от 1989! В условията на свирепа световна финансова криза, по времето на правителството на ГЕРБ България остана стабилна. И това го казаха водещи финансови агенции. А износа растеше – за първи път търговското салдо на България стана положително. Как става това? Износа надвишава вноса тогава, когато има произведен продукт, когато производството се развива. А сега тези, които от простотия са гласували за Станишев и “етичния” гамен Волен, ще видят какво значи съсипване на икономиката! И след очакваната катастрофа през 2015 само една форма на управление ще остане възможна – диктатура! Дано не е отново диктатура на пролетарията! Или етническа турско-циганска… Това ще ни върне до нивото на Бангладеш! И ще ни изхвърли от Европа.

    • Анализатор says:

     Главоч Балкански, аз също се отвращавам от всяко твое писание и то с право! Ти си толкова далеч от истината, колкото мъглявината Андромеда от Земята. И то умишлено, платено и гнусно!
     А тази вечер ме отврати подлостта на другия Бойко – водещия на Панорама. Защо това мазно човече включи скандиранията на купените капути и то със силен звук? Какво искаше да заглуши? Истините, които Бойко казваше? Наложи се Борисов да го помоли да намали звука, за да се възстанови нормалния тон на диалога. Може би някой бивш парторг от апаратната му е наредил да извърти този мръсен трик.
     А твоя Сидеров и на малкото му пръстче на нокътя не може да застане на Борисов! Ти чу ли го поне веднъж да хули или да каже лоша дума срещу Сидеров. Докато “етичният” гамен Сидеров е готов и да псува на публични места опонентите си.

     • nikk says:

      “Истините, които Бойко казваше”, идиотите не са 100% и това е вашият проблем. Има и мислещи хора, а не само промити мозъци като вас. И айде без редовното, “червени”, “комунисти”,”платени” и т.н. Тъпо и невярно, ама на вас толкова ви е акъла.

     • Анализатор says:

      Истината, е елементарна,(да не кажа проста като теб!) и или е истина или неистина. Няма истини на 90% или на 80% или на 40% и т.н. Такива йезуитски филми има само в главата на хора като Станишев! Едно твърдение е или истина или не е! А полуистината(50-50%), или 60-40% или 70-30% и т.н. си е чиста лъжа. Лъжа ли е, че червените прахосници взеха 4 млрд кредит? Лъжа ли е, че все още няма сключен договор за строителството на АЕЦ Белене, а са направени държавни разходи с милиарди? Ето, дал съм ти линка. Изгледай интервюто, намери една конкретна лъжа и я цитирай. Аргументирано я обори с факти, било преки, било косвени. Ама така да говориш на базата на общия лаф празни алабалистики за истини, които не били 100% истини…Няма да ти мине номера!

     • Димитър Великов says:

      “… ПРИ ТОЗИ ГАЛОПИРАЩ РЪСТ НА БЕЗРАБОТИЦАТА АЗ СИ ОСТАВАМ ЕДИН РАБОТОДАТЕЛ…” 0:45- 0:55
      Нататък нямам и намерение да си губя думите с този мухлясал парцал.
      Те такива са неговите “истини”. И като гледам ти харесва да те сапунисва с тях. Честито! Изборът е твой, но не го натрапвай на останалите! Греби лaйнa с дървената лъжица и викай, че това е най-модерното течение и новост във френската кухня, но не ми поднасяй същата олигавена лъжица с думите “опитй, много е вкусно”.
      И понеже те гледам, че вече си се изучил в гербаджийския ПУЦ и можеш да “откриваш” и “постваш” сам линкове ти препоръчвам горещо да намериш един с думите на това скапано говедо от “ОТКРИВАНЕТО” на Дунав мост след ремонта. Не се бъркам, той така го нарече – “ще открием вика повторно това съоръжение, щото откакто е направено не му е правен капитален ремонт, вика. добре че бяхме НИЙ да свършим това” и ремонта не можа да изкара 2 зими!? зейнаха дупки по него!

     • Димитър Великов says:

      **********
      Те ти “откриването” септември 2011. Ремонт за 1,7млн САМО НА БЪЛГАРСКИЯ УЧАСТЪК! – http://bnt.bg/bg/news/view/59624/dunav_most_sled_osnoven_remont
      те ти и “дупките” Януари 2013 – http://www.segabg.com/article.php?id=643942
      или просто правиш едно търсене в гугъл с израза “дупки зейнаха на дунав мост край Русе”
      Коментарът беше редактиран заради обидни квалификации.

     • Димитър Великов says:

      Редактираната част се състои в отрязване звучи така:

      “Анален като те знам къв си залюхан пуцаджия…”

      Смешно е някак си да бъде отрязано това, а под него да има друг от 14 December 2013 at 8:38 в който единственото, което може да остане без редакция е “… на теб всяка вечер…”
      :D

     • Арх. says:

      ===ВНИМАНИЕ ТРОЛ!!!===

     • Димитър Великов says:

      = = = Ф Н И М А Н И Е = = =

      = = = ВАРНЕНСКИ ПАТКАН С ДЪЛБОКА ВЛАЖНА ДУПКА = = =

      = = = Ф Н И М А Н И Е = = =

      Възможно е да се наблюдават следи от: въшни, тения, хепатит, бяс, бубонна чума, дифтерит. Редакцията не носи отговорност за последиците от четенето на арх.

    • МИРО says:

     БАЛКАНСКИ,А НА ТЕБ ВСЯКА ВЕЧЕР КАТО ТИ ИЗЛИЗА ПЯНА ОТ ГЪЗА?ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ,А ПЕДАЛ ДОЛЕН?

  • ВИКТОР says:

   Радев, що не си го начукаш!!!! Може би предпочиташ това да го направи Ангел Славчев, ЧЕ! Това гнусно червено червейче водеше” протеста” на капута пред БНТ. Или си поредната опорна точка на червената курва Моника!! Червени боклуци, от вас само тор може да стане!

  • Анализатор says:

   Г-н Радев, аз също се удивлявам как е възможно да си толкова тъп? Мазохист ли си? Искаш да те крадат отново комуноиди, турски агенти на ДС и фашизоиди? Това ли искаш? Махай се в Сев. Корея! Не цапай въздуха на България! Постави Борисов до невзрачния несретник СерГей, за да установиш кой от тях е наистина жалкия! Но ти така или иначе си жалък! Защото твоя избор не се диктува от благосъстоянието на българина, а от жалките петачета, коита са ти подхвърлили като на бездомно куче!

   • qwerty says:

    Браво!!!Точно така!!!А сега бързо взимай ибрика и тичкай да обслужиш любимата ти тиквена мутра, че той не обича да чака ;)

   • Поля says:

    Бе ти нормален ли си? Дебил ли си? Кого си тръгнал да венцехвалиш? Това чучело, дето изтегли 4 млрд. нови заеми, изхарчи 4,5 млрд. от фиска, окраде 1,5 млрд от НЗОК, смачка 130 хил фирми и увеличи безработните с още 450 хил. човека? Сега лека полека лъсват и далаверите с еврофондовете, а качеството на магистралите и мостовете лъсна още не изкарали и две зими. Ти да не помисли, че всички в тая държава са идиоти? Идиотизма и ниските поклони пред “бащицата” са присъщи само на вас – герберите.

  • Драго says:

   Радев, … още в следващия ни парламент ще видиш един друг и логичен състав, който не си предвидил, но може да ти хареса повече: турчин, циганин, пак турчин, комунист. И пак така – турчин, циганин, пак турчин, комунист … Ако наште не стигнат, Ердоган ще изпрати – там ще ги изгласуват турците, колкото са необходими до 240. Дали мозъчето ти е запомнило думите на Местан на последните ни съдбовни избори – два дена след тях? Ще го цитирам дословно: ДПС е готова да управлява държавата като първа сила.
   Потърсете това изречение. Някои умни хора разбраха какво казва. И изтръпнаха при тази закана …

  • МИРО says:

   РАДЕВ,ТИ ПО ПРИНЦИП СИ СИ УДИВЕН.МАНАФИТЕ НА СОПОЛА СА ТЕ УДИВЯВАЛИ МНОГО ЯВНО.БОКЛУК МАЛОУМЕН

   • Радев says:

    Марш да въртиш свирки на Тиквоча бе, клошар!

    • Арх. says:

     Ааа, ти си по свирките тук ;)

     Срещу съответно заплащане ще врътнеш и на Боко, ако трябва, не се прави на свенлив! ;)

 2. лЮберал says:

  Като се вгледах по-добре в лицата на Дудуковите ”хора”,изтъпанчени пред БНТ паднах от смях.Ето ви едно от февруарските геройчета-Ангел Славчев,изпъващ врат и напрягащ гласни струни с мегафон на тазвечерния протест.И като говорим за ”опорни”точки как ви се струва това.
  http://offnews.bg/index.php/238423/litse-na-fevruarskite-protesti-s-predavane-po-news7
  Ето ви нещо от 9 август.Тогава Славчев напуска среща при премиера Орешарски защото…”Славчев е настоял и да заработят всички Обществени съвети към всички министерства и да се създадат надзорни съвети към регулаторните органи”
  Както се казва-”Вся власть-советов.”Болшевик-та дрънка.И ако Дудука е на акъла на Ангелчо ще има да видим.
  Да ме прощава Борисов,ама Дудука не е патерица на Доган.Има едни огромни червени пари,които могат да купят всички измекяри на Балканският полуостров.
  А за ”Помак”какво да кажа.Читав народ са българите мюсулмани,но и всред тях от време на време изскача по някой ахмак.

  • Димитър Великов says:

   мило то лЮбе… страстно “люби” и мрази. бил погледнал той… ми виж бе ,гайда свинска, виж по-добре! ВЖИ ДВАТА АВТОБУСА ОТ ПЛОВДИВСКАТА ЧИСТОТА! Закарани под строй с репликата: “Който не се качи в автобуса, утре да не идва на работа, а направо в личен състав да си получи заповедта!”
   2 автобуса пловдивски цигани, ДОКАРАНИ НАСИЛА В СФ!
   Виж си бянкянския парцал как подскача и бърза да влезе “у талавизията”.
   http://dnes.dir.bg/video.php?id=15746667

 3. Лоли says:

  Бате Бойко само патерици са му в главата, те Помака нали фалстарт нещо там имаше?!

 4. aaa says:

  Много е прав Бойко тука. С тази смеска там РБ са единствените български партии и трябва да намерят общ език и да работят заедно.

 5. иван says:

  всичко е точно – той прост и вие прости – идилия. ще цъфнем и вържем слушайки мантрите му за злия доган и подлия станишко…

 6. Даника says:

  Браво,браво на нашият обичан и уважаван Премиер Борисов.Както винаги се изказва точно и ясно,нека всеки сега да си направи сметка през май когато ще има избори за кого да гласува—и това е Г-н Борисов.Този човек направи и ще прави много за нашата страна.Аз съм член на ГЕРБ и съм заедно с нашият достоен Премиер Борисов.Нека всеки да разбере че те са единствената партия която се е доказала че нещо се прави и е било направено за България.През май когато ще падне това задкулисно правителство пак ще спечелят за трети път ГЕРБ.

  • Поля says:

   Това е един много актуален и хубав виц :)

  • иванов says:

   На тази пропаганда и мина времето, не мислиш ли? Само името беше различно – Тошо и си забравил да кажеш , че всяка педя асфалт е бомба в двора на БСП примерно?

 7. ив says:

  По случай годишнина от рождението на Ленин бил обявен в Москва конкурс за най-ефектен
  стенен часовник с вид и украса, свързана с делото на юбиляра. От изпратните модели трето място спечелил часовник с украса от дърворезба, изобразяваща Ленин, говорещ на митинг. На второ място бил класиран часовник с кукувица, която на всеки час се показвала, изкуквайки “Ленин! Ленин!” Първата награда била присъдена на подобен часовник, на който от прозорчето на кукувицата се показвал миниатюрен Ленин с възгласа: “Ку-ку! Ку-Ку!”
  След конкурса били обявени и наградите:
  Трета награда – екскурзия до Сибир с връщане.
  Втора награда – екскурзия до Сибир без връщане.
  Първа награда – среща с юбиляра…още смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/12/blog-post_14.html

 8. Аделина says:

  Медийният комфорт, когато свърши, всички му се привиждат като врагове. Да се жалва един бивш премиер сега, след като е имал почти пълен мандат да промени статуквото, е доста жалко и само показва политическо безсилие и неподготвеност. И всеки, който му се противопостави по някакъв начин, го определя като платен или политическа патерица.

 9. иванов says:

  А движението на Яне и реформаторите са патерица на ГЕРБ. То разбирам да си чист да коментираш, ама като си се умазал… Вече и пророк стана. И даже ни каза , че сами ще сме си виновни едва ли не , че не е на власт. Абе селска му работа.

 10. Петкова says:

  Много прав е г-н Борисов,в изказването си че сега доган си прави политическите проекти като помак и бареков за да може да управлява и за напред,не ми го побира съзнанието как може да има толкова заблудени хора които сляпо да вярват че сегашните дошли с измама и манипулации на власт мислят за хората, не виждате ли че са в пълна политическа изолация в Европа ,не виждате ли прогнозите на уважавани чужди като Standard & Poor’s че кредитния рейтинг на България е отрицателен със заемите които теглят без да са обезпечени ей много прост народ има в страната ни който за една разходка и 20 лв. да София позволяват да се гаврят и с тях и с останалите хора които им искаме оставката НЯМА ДА ЗАБРАВИ НАМА И ДА ПРОСТИМ ,НО И ОТ ВАС ПРОДАЖНИЦИТЕ ЩЕ ИСКАМЕ ОТГОВОРИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА ВИ.

 11. morskiq56 says:

  1919 година е подписан Ньойският договор.Две загубени войни,две национални катастрофи.Една съсипана България,загубени територии.Само след 20 г.-през 1939-България е в челната десетка на Европа!Пред Гърция,Турция,Румъния и т. н.За 69 г. болшевизъм,без войни и без загубени територия,България е на дъното на блатото.След диктатура на пролетариата,развит социализъм и мирен демократичен преход.В различни класации сме редом със Сомалия,Тамбукту,Занзибар,Чад,Горна Волта………..

 12. Balkaanalski says:

  Пуделите на Бюрека стояха 2-3 часа пред БНТ, може би са им дали по 2 парчета пица

Leave A Comment "Борисов: “Помак” и Бареков са новите патерици на Доган"