БНТ окупирана от активисти на Бареков и Борисов (обновена)

Снимка: БНТСнимка: БНТ

Сградата на БНТ на  ”Сан Стефано” 29 и улиците около нея бяха блокирани в петък вечерта от две групи демонстранти: активисти на движението на бившия журналист Николай Бареков и активисти на ГЕРБ.

Двете групи от демонстранти бяха разделени от полицейски кордон и  железни заграждания.

Причината за събирането на активистите е участието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването “Панорама”, което започна в 21 ч. 

Движението в района беше ограничено. На пл. „Братя Прошек”  имаше около 70 привърженици и членове на ГЕРБ. Те издигнаха плакати с надписи „Бойко, България е с теб”, „Гербери, 2 млн. българи се гордеем с вас”, съобщава агенция “Фокус”.

Отстрани на сградата на БНТ застанаха представители на „България без цензура”. Те носиха плакат „Боко, върни парите ни”.

В 20.40 ч. Бойко Борисов влезе в сградата на БНТ.

В интервюто за “Панорама” лидерът на ГЕРБ коментира: “Аз познавам протестиращите пред БНТ. Те са едни и същи хора, даже кучетата в Банкя вече не лаят по тях”.

С цялото ми уважение към ръководството на полицията, но от „България без цензура” са пуснати на 6 метра от централния вход. Симпатизантите на ГЕРБ са на 60 метра и не ги пускат, каза председателят на ГЕРБ.

Аз съм свикнал да влизам и да излизам през предния вход, допълни Бойко Борисов.

Към 22 ч., след участието на председателя на ГЕРБ в БНТ, и двете групи от демонстранти си тръгнаха и обстановката около ”Сан Стефано” 29 се успокои.

40 Responses на “БНТ окупирана от активисти на Бареков и Борисов (обновена)”
 1. s100 says:

  Браво на протестиращите.

  • Стефан says:

   Ммм … Ти си от националния отбор?:)))

  • iosifov says:

   Трябва да се търси отговорност от кукловодите на Бареков. Има ли такова чудо по света да протестиращ против опозицията. Сигурно и с това ще влезем в книгата на Гинес. А Орешарски вместо да събира подписи в своя подкрепа, да вземе да се засрами за отрицателния кредитен рейтинг на страната. Защото той и неговите кукловоди носят главната отговорност за това. То е ясно, че няма да има читав инвеститор, докато са на власт, затова пърхат към Китай. Само, че китайците вече са доста образовани, знаейки за отрицателния кредитен рейтинг ще искат сериозни отстъпки и бонуси.
   Вторачени в собственото си оцеляване управляващите са готови да загробят България и целия и неук електорат. Разбира се нормалния свят вече гледа с насмешка на това управление.

  • peperudka says:

   кои по-точно? :-D

   • Майстор Балкански says:

    Тиквоча като посран. Почна един несвързан монолог, и не спира. Нищо не му се разбира.

    • Чирака says:

     Масторе, такива ли са инструкциие на Кирил Добрев, оня дето го гепиха със сума ти долари= Не забравей Борисов спечели изборите през май, независимо от инсценировката на твоаите партиици. Само Майчето намаза направиха я шеф, а ти?

     • Българин says:

      И ганьо намаза, стана щастлив атакист = Балкански + Асан Бая-карауй

    • Стефан says:

     Не е като посран, но май е започнал да схваща че е излетял от пачката. И яко го тресе абстиненцията. Мощно му липсва три пъти на ден да проповядва на народа Си кое е Истината, и как да живее.

 2. spirit says:

  леле сега каква простотия ще се лее от Тиквата,а да видим дали ще има пак” като говорите с мен ще мълчите”

  • Майстор Балкански says:

   Точно така стана: ”…като говорите с мен ще мълчите…”. Зе думата и не пуска. Пеарките са му дали некви хапчета, обаче май не са улучили дозата, и са го превъзбудили. Водещия се отказа да се опитва да го прекъсне. Опита около 15 пъти да го прекъсне, обаче мазната банкянска филия бълва, бълва, бълва несвързани брътвежи.

 3. Марио says:

  Как да не е окупирана, това с окупациите си стана типично за Борисов, който може дамо да руши, окупира и да всява хаос!

  • Лоли says:

   И то спонтанно, забележи моля!

  • Крум says:

   Кой руши бе, посерко? Човекът който строеше като луд България ли?
   Кажи на оня, който ти пише “опорните точки”, че е голяма НУЛА. И ти до него – та две ОО.
   Гнусна платаена хлебарка си, Марио.

   • Uranus says:

    Строи българия като луд ли? Той съсипа строителния бизнес. Запълваше дупки с долнокачествен асфалт, тва ако му викаш строеж, предполагам и лайната са шоколад за теб.

 4. Марио says:

  Тия пък на Бареков тръгнали да търсят отговорност, да не ги събира той от кол и от въже пред БНТ, както прави Борисов!

  • bazelev says:

   Медия се позова на документ, от който става ясно, че социалистите се опитват да имитират “активно гражданско участие във вече функциониращи надпартийни страници”, които да бъдат превзети с цел “да се създават настроения и да се разпространяват слухове”.

   В документа, изготвен през март 2011 г. от политическия консултант на младежкото БСП Любомила Тотина, подробно е разписана технологията за черен и бял пиар.

   Това е, Бареков е резервната гума, да обере негативния вот, за да подсигури олигарсите.

  • E34 says:

   Не дрънкай глупости. Точно тия на Бареков са от кол и въже събрани, тролче бареково :D

 5. asdas says:

  Тука има коментиращи следващи опорните точки от БСП лиикс 2 :)

  • Стефан says:

   Тук има опорни глупаци като тебе, които не си и представят че някой може да казва нещо, и без то да му е поръчано от партиен секретар.

   • Майстор Балкански says:

    Тиквата лее един безкраен хаотичен монолог. Водещия се опитва да му зададе въпрос, а,а,а…обаче – не. Тоя мели, мели, мели, и бълва неква словесна диария.

   • Мартин Я. says:

    Това не променя факта, че винаги ни запознаваш с новите опорни точки. :) Дали нарочно или не – твоя си работа, но недей да се правиш на ударен. Ние не сме вчерашни!

    • Стефан says:

     Не малкия, ти не се прави на ударен. Ако моите приказки са опорни точки за някого – добре, но няма никакъв начин твоите, или на подобни на тебе, да станат нито опорни, нито даже точки, за мене, или такива като мене. Мащабът ти е дребен.

 6. sancho says:

  Я, кой си`а извади новогодишната забавна програма с две седмици преждевременно.
  Вие календар нямате ли, бе? Шъ има наказани …

  • Муки says:

   Във всеки случай Бареков не е докарал чистотата на Пловдив с два рейса. Такива може само Бойко да намери. До кога ще ходи от една телевизия в друга, да вземе да отговори на въпросите, които му постави Бареков-за СИбанк и прочие.

   • Baritonov says:

    А бе другарю, ти да не харесваш дудука Бареков. Ами питай го с какви пари ходи по градове и паланки, на всяко гърне меродия. Дрешките са му от 3000 лв., заобиколен от нискочела охрана и от криминалнопроявения тип Петното. Хайде бъди малко по-справедлив. Ами питай и кукловодите на Бареков откъде са им парите. Няма лошо, ако това не бяха окрадените пари от България. Аз си ги искам, ти ако искаш ги харизвай.

   • Стефан says:

    Бе боже, и това няма значение. Нито какво и с кого прави Бареков, и той е нещо мимолетно. Готиното е това, че сега някви ще започнат да гонят с тъпани и свирки, и с камъни Боко, както той правИ три месеца с опонентите си. Като шугаво добиче. Та може и да понаучи нещо за съвременните методи на политическа борба из европата.

 7. spirit says:

  ей чак някакви бели субстанции му излязоха от устата на Тиквата

  • Майстор Балкански says:

   Абе и ти ли видя – някакви бели като мехурчета, или лиги, и устата му е пълна с нещо като бяла пяна. Той се забърсва с ръка, обаче пак му излизат. Дали са му нещо за успокоение, обаче са сбъркали дозата и се е превъзбудил. Мисълта му скача като топче за пинг-понг. Тоя е пред нервен срив. Водещи накрая почти го изгони. Тягостна история. Угнетяващо.

   • Мартин Я. says:

    Опорните точки оживяха и почнаха да говорят по между си. хахаха Елементарници такива…

    Не си мислете, че подкрепям ГЕРБ. Просто сте ми забавни, с вашата простота. :)

 8. spirit says:

  водещият не може да вземе думата

 9. spirit says:

  доган бил Меси ей тука ме заби

  • Майстор Балкански says:

   “Волга…Мерцедес…Белене…Устингхаус…Меси…Доган…Местан…двигател…купе…половин двигател…половин купе…Меси…Станишев…Доган…Местан…Волга…Мерцедес…стлобява…шаси…Белене…”…малейй, абе тоя си е за хоспитализиране. Опасен за себе си и за обществото. В психушката. Там ще свърши. Нема такъв цирк.

 10. Били says:

  Хм,психушка.Личи си КГБ школата.

  • Мартин Я. says:

   Това им е чара на троловете – простотията. Аз затова ги харесвам, щото е лесно да ги различиш от нормалните хора. :)

   • Майстор Балкански says:

    Не я ли видяхте бялата пяна, дето му излизаше по устата? Това го няма в “опорните точки” – чисто медицински проблем.

 11. Кайзер Созе says:

  Вие представяте ли са за колко жалки особи става дума? Единствения начин да си изкарват прехраната е да плюят народа си докато чакат да ги назначат на някоя държавна службичка за особени заслуги в пропагандата. Ами ако паднат какво правим? Ще секне кранчето. Мъка страхотна.

 12. Купидон says:

  Уф, все повече си мисля, че Бареков има ЧУВСТВА към Борисов. С друго не си обяснявам пълната му излагация от последните месеци… готовността му да стане Националния Капут… Шегите на Амур…

 13. МИРО says:

  ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ -ДА ВЗЕМЕМ ДА СЕ СЪБИРАМЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ДОМА НА БАРЕКОВ.АКО В СОФИЯ НЕ МОЖЕМ ДА ГО НАМЕРИМ КЪДЕ ЖИВЕЕ-ТОГАВА В ПЛОВДИВ. КОЙТО ЗНАЕ АДРЕСА НА ТОЯ МИШОК ДА ГО ПИШЕ И ДА ВЗЕМЕМ ДА ГО ПОСЕЩАВАМЕ РЕДОВНО

  • Мерлин says:

   Нещастния Кап-т не заслужава чак такова внимание. Просто не си струва да се хабят силите. Той и Волен са пациенти от една и съща група – тънещите в разкош “загрижени” за бедните. Пфу, долна сган.

Leave A Comment "БНТ окупирана от активисти на Бареков и Борисов (обновена)"