Слушайте “Петата власт” и “Терминал 3″ по OFFRoad Radio

Линк към радиото: http://www.offroad-bulgaria.com/OffmediaRadio/player.htmlЛинк към радиото: http://www.offroad-bulgaria.com/OffmediaRadio/player.html

Този четвъртък в „Петата власт” от 11:30 часа по OFFRoad Radio ще бъде продължена своеобразната дискусия от миналата седмица “До Америка и назад”. Петя ще смени Иво и ще води заедно с Дени. Иво пък ще тръгне отново по “Витошка”, където в първия епизод на предаването намери и разговаря с уличния музикант Минко Енчев за рубриката “Люде”. Очаквайте и новата порция интересни факти за датата 12-и декември от Жоро, четвъртокурсник Архивистика в СУ.

От 13:00 часа започва „Терминал №3”, където ще чуете анкетата и дискусията на Ели и Йо на тема „Бъдещето на книгите – дигитално или хартиено”, както и новини от 41-то издание на Международния панаир на книгата, провеждащ се в НДК, и обзор на предстоящите културни развлечения, с които да се занимавате до следващия четвъртък.

Във втората част на предаването Калоян ще интервюира тазседмичния гост в рубриката „Ало-Ало” по въпроса за възможното бъдеще на ЦУМ през очите на руските и българските интереси.

А предаванията от миналата седмица за “складирани” като запис за онези, които са ги пропуснали: Петата власт от 5 декември и Терминал №3 също от тогава.

Тук пък са “Терминалът” и “Властта” от 12 декември.  И ето го специалното пред-празнично, общо, сборно, весело и пълно с годишни класации предаване от 19 декември, в което 5-тата власт се яви на Терминал 3 и сетне всички заедно заминаха да празнуват…

 

 

 

Leave A Comment "Слушайте “Петата власт” и “Терминал 3″ по OFFRoad Radio"