ГАРБ: Генка и Косьо са по-гледани от Ани и Виктор

Според ГАРБ най-много зрители пият сутрешното си кафе с bTVСпоред ГАРБ най-много зрители пият сутрешното си кафе с bTV

bTV oстава безспорен лидер сред телевизиите през ноември, като държи първите 13 позиции в Топ 50 на най-гледаните програми. Централните новини на медията са гледани от два пъти повече зрители от тези на прекия й конкурент Нова. Повече зрители събира и сутрешният блок спрямо “Здравей, България”.

Това отчита месечната класация на пийпълметричната агенция ГАРБ, разпространена от bTV.

Преди дни конкурентната агенция за измерване на рейтинги “Медиарисърч” съобщи, че двете най-големи телевизии са били с почти еднакъв рейтинг през ноември, като bTV има лек превес при общата аудитория над 4-годишна възраст, а Нова – при зрителите между 18 и 49 години.

И двете агенция обаче посочват, че най-гледан през изминалия месец е бил турският сериал “Огледален свят”, излъчван по bTV. ГАРБ дава много по-висок резултат на риалити шоуто “Африка” спрямо “Биг Брадър” (с пазарен дял съответно 30 и 22), докато според “Медиарисърч” те имат сходен брой зрители.

Новините на bTV в 19:00 ч са следени от 44% от зрителската аудитория (1,1 млн. души), докато централната емисия “Календар” на Нова събира половин милион души пред екрана (20%), отчита ГАРБ.

Сутрешното шоу на Нова с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев има дял 28,9 от гледащите телевизия по това време на деня (или около 252 000 зрители), докато “Тази сутрин” с Генка Шикерова и Константин Караджов е гледана от 37 на сто от зрителите (около 331 хиляди души).

8 Responses на “ГАРБ: Генка и Косьо са по-гледани от Ани и Виктор”
 1. Арх. says:

  Генка и Косъо не са по-гледани, цифрите в последния абзац, а водещите след тях! Ани и Виктор свършват много рано, затова.

 2. минаващ says:

  “Нова с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев има дял 28,9 от гледащите телевизия по това време на деня (или около 252 000 зрители), докато “Тази сутрин” с Генка Шикерова и Константин Караджов е гледана от 27 на сто от зрителите (около 331 хиляди души)”

  Оставете цифрите като хиляди зрители, които са посочени, ама 28.9 е повече от 27 на сто………..или нещо бъркам:-)

 3. sancho says:

  Нищо пак не казаха за оня мармот, дето в Алпите завива шоколада в станиол …

 4. El says:

  Gledam Genka i Kosyo,novi sa i sa mi po-interesni.
  Моля, пишете на кирилица!

 5. Бърдоквата says:

  Както каза наскоро ББ и да перефразирам: отвращават ме тези турски сериали и тези, които ги гледат. А сигурно и не е вярно, че най-много гледат пък точно огледалния свят. Но пък си е истина, че у нас най-много са простаците, така че какво ми дреме за някави рейтинги. Най-високо стоят простаците – от парламента до градските клошари, въпреки че ми се струва, че сред последните има доста по грамотни и образовани, отколкото в парламента.

 6. look says:

  кой ги гледа b-tv разни гейове сергейове и други пишман бейове с би ориент

 7. devane says:

  Какви цифри ви гонят бе, това са ЧИСЛА!

 8. 486SX says:

  От bTV гледам само вечерните новини, и то не защото представят всички гледни точки :) , а защото новините на Нова са с умопомрачителни водещи. Канала и тв7 са пълна скука. Сутрин предпочитам чаровната Ани пред Генка с рендосващия глас, а мъжката част от водещите на всички телевизии по това време е …

Leave A Comment "ГАРБ: Генка и Косьо са по-гледани от Ани и Виктор"