Миков: Не помня Деница и Волен да са заявявали официално посещение в Куба

Михаил Миков. Снимка: БГНЕСМихаил Миков. Снимка: БГНЕС

“Не си спомням да са ми давали официално заявление.” Така председателят на Народното събрание Михаил Миков отговори на въпрос дали “Атака” са подали заявление за официално посещение в Куба.

„Не си спомням да са ми давали официално заявление. Не съм и правил проверка, за да мога да отговоря с точност. Получавам много заявления”, казва Миков в отговор на въпроси от журналисти и цитиран от “Фокус”.

Всяка парламентарна група била в правото си да прави контакти, в това число и международни.

На въпрос дали е нормално депутатите да са в Куба, когато в пленарна зала се гласува Законът за държавния бюджет за 2014 г., Миков заяви: „Всеки сам избира поведението си. Въпрос на лична отговорност”. 

От думите на председателя на НС така и не стана ясно в крайна сметка на какво посещение са били Волен и Деница в Куба и кой е поел разходите за него.

Отговаряйки на въпросите за Деница Гаджева и Волен Сидеров, които бяха в Куба на рождения ден на Гаджева, Миков изведнъж прехвърли темата към посещението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по същото време бе в Израел.

„Всяка парламентарна група е в правото си да прави контакти, в това число и международни. Каквито преценят. Видях тези дни, че друг лидер беше в Израел, пък никой нищо не ми е съобщавал”, коментира председателят на парламента. 

14 Responses на “Миков: Не помня Деница и Волен да са заявявали официално посещение в Куба”
 1. роско says:

  Колкото и да не харесвам Боко – той поне се срещна с Шимон Перес. Колкото и да не харесвам Герп – поне е бил на послещение в Израел, партньорска страна. Забавлявах се на репортажа за обсъжданите между Боко и Шимон Перес теми, като знам нашият колко е прост и че нищо не може да обсъжда, освен мачлетата, но все пак……

  Докато Болен Лидеров е завел гаджето си на любовна екскурзия в Куба, островът на “Свободата”…….. С препечелените рублички, които явно са още конвертируеми в Куба. Да почерпи братски опит…..

 2. Bastor says:

  Е вие намерихте кого да попитате!

  Вечно пияният, син на леля си, свиньо-воевода – Мишков.

  Той ако му подават нещо, предполага че е луканка и ХАПЕ яко.

  Що документи е изял….и що кайма….тцк тцк тцк….

  Срам, срам, всичките сте срам.

  Оставка и затвор!

 3. donmikele says:

  Най-забавното в целия този циничен водевил е, че еничарите от Атака/Юруш са запомнили името на една кубинка и го повтарят като папагали. Явно са си взели урок от Брюксел, където имаха “много” уговорени и планирани срещи, ама не помнеха имената на нито един с когото “планувано” са се срещали.
  Такива идиоти и жалки смешници като депутатите на Атака са рядкост и “национална” ценност. С такива идиоти и боклуци като депутатите на Атака бихме оглавили всяка европейска и световна класация по идиотизъм и дебилщина. Затова са “национална ценност”.

 4. Соня от баира says:

  Тоя не помни какво е пил снощи

 5. aaa says:

  Усещам някаква злонамереност в изказването на миков. Какво ли си мисли. “Аз всеки ден на работа да ме замерят с домати а нашия пес волен си пече дупето :D

 6. Пора says:

  На Сидеров може да са му платили с рубли и той е отишъл да ги менка при брадчедите от “Острова на свободата”.
  Другия път да заведе Гадже- то/ва на Марс да се пекат, там няма папараци със сигурност.
  *ама му стара, как един читав политик няма по нашите земи, да се огледаш в него поне за кумова срама!!!

 7. Пора says:

  Миков може да не помни, защото е в “настроение” от ранни доби…

 8. Соня от баира says:

  Нямаме читави политици по нашите географски ширини защото въшките от потурите са им влезнали в главите

 9. afala says:

  Червените си купиха двама от герб,а може и само под наем да им ги е дал Борисов,но ми се струва,че почват да намазват ските на АТАКА и да ги пускат по пързалката

 10. АС says:

  Изказването на Миков е съобразено с Позитановски опорни точки разбира се! Сега всичко е аритметика:
  ГЕРБ минус 2 обезсилва Атака, и може да се изкажем по-остричко срещу Волен…Нали така опорноточковци?
  А в края на деня ще видите колко много струват тези двете “независими” люспи от ГЕРБ…
  Ако трябва да днамерим най-точния синоним на думата “тарикатлък” – то това е “парламент” – хем думата турско-българска, хем парламентът такъв! :-)

 11. Balkaanalski says:

  Пуделът май вече става ненужен на баклуците.

 12. sancho says:

  Обаче излиза интересно – някой лъже, без значение е кой от двете партии. За едните – всичко е ясно и официално, за другия “фактор”: амии, не мисля, че зная дори за какво точно ме питате.
  Предположение І – др. Миков утре ще се сети, че е забравил някаква важна подробност или проклетата деловодителка/секретарка/контактьорка не е осведомила навреме.
  Предположение ІІ : това е било неофициално официално посещение, по линията група за приятелство, ама нещо нямало достатъчно депутати от ДПС+БСП (кворум) затова не му отдали официално обявяване.
  Предположение ІІІ : Ами чакаме пресцентъра на една парламентарна партия с вкус към екскурзиите, да ни каже опорната точка за ползата от пътешествието, и да я обясним …

Leave A Comment "Миков: Не помня Деница и Волен да са заявявали официално посещение в Куба"