“Селфи” на Обама и Камерън обиколи световната преса

"Селфи": Камерън, Хеле Торнинг-Шмид и Обама"Селфи": Камерън, Хеле Торнинг-Шмид и Обама

“‘Селфи” (в превод – самоснимка) на американския президент Барака Обама и британския премиер Дейвид Камерън от опелото на Нелсън Мандела обиколи световните медии и бе публикувано на първите страници на десетки вестници.

Всъщност селфито прави датският министър председател Хеле Торнинг-Шмид, с която със задоволство позират Обама и Камерън. Моментът е уловен от присъствали фотографи. На тези странични снимки се вижда и първата дама Мишел Обама, която стои настрана със сериозно изражение, подобаващо на събитието.

Селфито е на първите страници на много вестници.Други снимки също показват как Обама с широка усмивка се наслаждава на компанията на датската си колежка и бяха широко коментирани в интернет и медиите.

Обама се радва на компанията на датския премиер Хеле Торнинг-Шмид Снимка: АП

Обама се радва на компанията на датския премиер Хеле Торнинг-Шмид Снимка: АП

7 Responses на ““Селфи” на Обама и Камерън обиколи световната преса”
 1. Майстор Балкански says:

  Пиндустанския генерален секретар със широка усмивка флиртува с некъф фимейл по време на погребална церемония. Погледът на съпругата му до него е достатъчно красноречив. Без коментар.

 2. Lord Vetinari says:

  “британския препемиер Джеймс Камерън”??? Нито е “препемиер”, а още по-малко името му е “Джеймс”. Моля, вземете се в ръце.

 3. Фани says:

  СЕЛФИ?!?!?!
  Що за дума?!

 4. el_barbudo says:

  Човека се радва на опелото на един терорист.

 5. Деян says:

  Погледът на Мишел е безценен :)

 6. antubis says:

  Е какво да направи? Да реве ли? Мисля, че ситуацията се изопачава много. Мисля, че преди или след тази случка той е отдал нужният респект към Мандела, но както е обичайно на такива тъжни събития, хората които не са пряко свързани с починалия продължават с живота си много бързо.

 7. независим says:

  Алоууууу, съвземете се бре хора! Правите за втори път грешката с името на “Джеймс” Камерън. Истинският Джеймс Камерън е филмов режисьор, а премиерът на Великобритания се казва ДЕЙВИД Камерън!

Leave A Comment "“Селфи” на Обама и Камерън обиколи световната преса"