“Атака” препоръча възродителен процес на Генка Шикерова

Илиан ТодоровИлиан Тодоров

 

Депутатът от “Атака” Илиан Тодоров препоръча на водещата на bTV Генка Шикерова да смени – по думите му – небългарската си фамилия със Захариева.

Това стана по време на зрелищен телевизионен дебат в сутрешния блок на bTV, където Тодоров бе поканен да обясни какво са правили в Куба народни представители от “Атака” начело с партийния лидер Волен Сидеров.

Илиан Тодоров се разгневи от въпросите на водещите, след като не можа да даде убедително обяснение с каква цел е било пътуването и защо Сидеров е сниман на плаж във Варадеро в дни, в които парламентът у нас заседава извънредно по бюджета и други важни законопроекти. Кадърът бе разпространен вчера и така стана ясно за екзотичното посещение на атакистите.

Тодоров обяви “визитата” за работна, но правена на лични разноски. Целта й била изследване на колониализма. На него лично тя му струвала 2500 лева. “Работното посещение” обаче не бе обявено нито от пресцентъра на НС, нито от партийната пресслужба. 

Депутатът от “Атака” разказа, че в Куба са имали важни срещи, посетили парламента, запознали са се с добрата социална система на страната, показа и протоколна снимка. Били на много места. Той обаче не си спомни кои точно, защото бил за пръв път в тази държава и не ги разпознал.

“Къде изследвахте колониализма и липсата на такъв освен в Хавана? Вие в какво състояние сте били, че да не помните?”, попита Шикерова.

“А вие в каква телевизия работите, че задавате такива въпроси? Американска, еврейска, турска? Да ви наричам ли Цукерберг?”, бе отговорът на Тодоров. “Заповядайте на работа в българската телевизия Алфа, но ще трябва да смените името на Захариева”, на два пъти заяви Тодоров в опит да измести неудобните въпроси.

Той не си спомни и да е бил във Варадеро.

След като Шикерова му припомни за снимката на Волен в курорта, Тодоров контрира: “Госпожо Цукерберг, вие да не сте ходила във Варадеро? Това може да е Созопол може и Обзор да е.”

На края на разговора атакистът препоръча на водещите на питат Борисов на чии разноски е бил в Израел.

Депутатката Деница Гаджева от “Атака” пък се включи разгневена по телефона в сутрешния блок на Нова телевизия, че може да даде по-хубави плажни снимки на Сидеров от българското Черноморие.

На въпросите защо и с какви средства “Атака” са били в Куба, Гаджева отговори подобно на колегата си Тодоров: работно посещение, платено с лични средства.

Депутатката възхвали хубавата фигура на своя лидер Сидеров: “Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж просто защото изглежда доста добре за възрастта си за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова.”

„Много хора го харесват и ще продължават да го харесват”, заяви Гаджева.

100 Responses на ““Атака” препоръча възродителен процес на Генка Шикерова”
 1. Сит Лорд says:

  ох тия дебилчета от атака вече немат и кадри които да стават за показване по тв.
  тотал щета са хахахаха захариева хахаха

 2. дино says:

  уаааууу….и точно този ли говори срещу малцинствата..или тенът му е резултат от кубинската визита..

  • sk says:

   Да Атака е част от бутафорията, в която живеем. А Сидеров кога ще си смени фамилията на Желязков, че да е българска? Това ще му помогне ли да забрави, че е бил говорител на Мулти и от там е в братски отношения с ДПС, чиито най-дебел обръч от фирми е от фирми покрай Мулти? Някак си ДПС дори етническа партия, поне си имат физиономия и основна цел – да прекръстят България на Булгаристан, а целта на Атака не е ясна, нещо като семейна микрофирма с голяма капитализация от лансиране на неудобни за обществото, но обслужващи комунистическата олигархия тези.

 3. NGS says:

  Не гледам редовно телевизия и нямам представа за нивото на водещите но днес бях потресен от държанието на тъй наречената “журналистка” Генка Шекерова. Абсурдно държание за журналист. По скоро държание на не много грамотен прокурор. И друго , зачудих се, какъв човек трябва да си, че преди тридесетина години да си кръстиш дъщерята “Генка”. Явно поговорката “крушата не пада по-далеч от дървото” отново се потвърждава.

  • Ханку Брат says:

   Помияри като теб и тоя Илиян Лайнаров от партия фостата на болен скоро ще виснат на въжето. Българите са много търпелив народ, но изявите на продажните еничари на Путин започват да застрашават живота на децата на Българина и много скоро тази жалка прослойка от 200-300 лайнояда ще си получи заслуженото с пълна сила. Вчера смазах шибаната тиквичка на един фатакист. Предполагам че и Бай Ганьо е тъп шибан турчин, разбира се и Левски и Ботев – това все са турски имена и атакистите от аналТВ все още се чудят кой урод си е кръстил така децата. Дори лайното на кравата има повече мозък от теб.

   • NGS says:

    Ако въобще си в състояние да мислиш, прочети отново какво съм писал. Коментирал съм само професионалното държание на “журналистката”. Нищо повече. А тебе къде те “стяга чипика” ми е последно грижа.

    • Гаврил says:

     Да четеш мнение на “атакист” е като да питаш стената колко е часа. А иначе си личи, че знаеш какви са опорните точки, обаче си много неопитен. Да се отвлича вниманието от собствената некадърност, като се подлага под въпрос другата страна е техника по-стара от света, пиле. Не минава тук :)

     • NGS says:

      “Тук” както се вижда е пълно с “кадърни, успели и най-вече опитни , умни и способни богоизбрани” комплексирани хора. Жалко, че такива са болшинство. А дори и да не съм прав са по-агресивни (простаци) и създават впечатление , че са болшинство.

     • Bastor says:

      Ама агресивни като Гаджева – тип наркоман/гузен негонен бяга или по друг начин агресивни?

    • Svetlin says:

     NGS, колко пари взимаш бе, интелект невиждан? За 10 лв. или за 15 се излагаш? Що не продадеш майка си, ако имаш нужда от пари? Пропаднал боклук!

     • NGS says:

      Пари вземам винаги по много. Обикновено толкова ми плащат .Ако имаш мога да взема и твоите (ако имаш много). Но ти най-вероятно си поредния джифтар. Не представляваш интерес за мен.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! Защоходитедашибатевтиникурвисдържавнипарибе? Защосепрегърнахтестурцитеикомуниститебе?

   ИЗВИНИСЕБЕ!

  • Майстор Балкански says:

   Всеки може да задава “хитри” въпросчета с микрофонче в ушето. Ако не бяха толкова прости, щяха да знаят, че атакистите са имунизирани срещу всякаква подобна псевдоразоблочителна помия, която се излива върху тях. И за тая, смешно е една публична личност да не си смени подобни, меко казано, ммм…екзотични, айде по-деликатно – име и фамилия.

   Доста чудно защо наричат някои докопали се до екрана свиркаджийски “журналистки”? Не ги гледам тия поради съображения от интелектуално-хигиеничен характер; освен това не съм чувал някога да се държат така нахално и с Тиквоча, или примерно сега да го питат защо ходи в Израел, докато НС гласува такъв важен закон?

   • Лора says:

    NGS, не коментирате само професионалното поведение на журналистката, май сам не се четете.
    Едно нещо ще кажа – не името прави човекът, а обратното! Но предполагам Вие и Вашето сте по – далеч от крушата, от която сте изпаднал.

    • NGS says:

     Името, уважаема Лора прави всичко. Рода, гена, дава основата. Другата се надгражда. Но това за промитите социалистически мозъци е неразбираемо. “Всички сме равни” това беше. Затова България е обречена на мизерия, защото 99% от хората са “дърво без корен” но за сметка на това със самочувствие за “капацитети” по всичко. А бе направо Ломоносов след Ломоносов е тука.

     • Майстор Балкански says:

      Абе да си кръстиш момичето “Генка” преди 45 години…цъ,цъ,цъ… + фамилия “Шикерова”. Генерално сбъркана работническо-селска история.

   • Роси says:

    Абе, Майсторе балкански, аз ако не харесвам журналистите, цъкам с дистанционното и си гледам филмче някакво… Ама тези де-би-ли атакистки ми седят в парламента, бе, и ми правят законите, бе… И няма дистанционно, та трябва да вися по площадите да ги махам тези… Гнусно е бе, драги, тъпо е…. Като им чуя назидателния тон, като им чуя расистката терминология, хваща ме срам, че съм българка, да знаеш… Направо ме е срам да съм от един народ с тези недоразумения, дето все акъл ми дават, все “народа” защитават, мекеретата руски…

    • Нели says:

     Абсолютно точно!!! За тази шпицкоманда Атака, би трябвало да се говори само с медицински термини… Докторат може да защити някой кандидат – медик с това тяхно поведение… Тези, където не отидоха, там не се изложиха. Пардон, не НИ изложиха. Чакам с нетърпение, пътуването им до Северна Корея. Там им е мястото. С еднопосочен билет.

     • Майстор Балкански says:

      Еми сърдете са на демокрастията бе. Волен си е направил партия, явява са на избори, хората гласуват за него и така. Колкото и да риете, се тая. Със скачане и крякане по жълтите плочки не става. Каквото е написано в Конституцията, това е. Айде, страдайте.

     • Balkaanalski says:

      В коя истински демократична страна би имало Болен и а така и от а така да зависи политиката ?

      Болен – girlfriend of Dogan

      Оставка през задния изход за Олигарски

   • Плагиат says:

    1. “Всеки може да задава “хитри” въпросчета с микрофонче в ушето…”
    Не знам какво имаш в ушето – пишка или пет лева?
    2. ” И за тая, смешно е една публична личност да не си смени подобни, меко казано, ммм…екзотични, айде по-деликатно – име и фамилия.”
    Това е носталгия бе Бахур – нали се извинихте? А? Извинихте ли се? Извини се беее! Уфсъ.
    3. “Доста чудно защо наричат някои докопали се до екрана свиркаджийски “журналистки”?”
    Чудно ми е, ти, в 10:14 защо не работиш нещо продуктивно, а харчиш парите на работодателя си? И ти като Свобода Желязкова (туй новото име на плажуващия) не си създал нещо през живота си. Само свирки и дудуци, нематериални. Нали?
    4. “Не ги гледам тия поради съображения от интелектуално-хигиеничен характер;…” Хахаха – само ги слушаш, нали. Не ги гледал! – Каун нещастен. Каун е нещо като тиквоч. Само че, по интелектуален и подмит тиквоч.

  • Bastor says:

   АХхахахахахаха НъГъСъ я си ходи В ГЪ ЗЪ, че стана за смях.

   Не може някакъв “народен избирател” да отива на интервю и да се държи като див селски бек и после да са ти виновни журналистите.

   Смях в залата. Догодина и 1% няма да им върже на тези родоотстъпници.

 4. Valia says:

  Този също може да препоръча на ЛютFи Местан бей да се преименова на Владимир Зидаров, ако иска да е в българския Парламент и от там да започне възродителния процес.

  • Bastor says:

   Да, да. Ей сега партията Атака, създадена от ДПС, ще им казва какво да правят. Нали е точно обратното :D

 5. Христо says:

  Офнюз, гледах цялото изпълнение по телевизията и да ви кажа, според мен Цукенберг си го изпроси! То бива наглост и арогантност, но аз останах с впечатление, че тя не го е поканила, като гост, ами за да се възползва, че е водеща и да му натрие муцуната. Това не прилича на журналист. Непрекъснато го прекъсваше повтаряйки едно и също нещо, като не го оставяше дори да и отговори.. И то да беше важен въпрос, ами колко точно дена са били в Куба! Ами колкото е необходимо за да си свършат работата. И накрая вместо да чуем нещо за реформите които се извършват там, за здравноосигурителната и пенсионната системи се наложи да слушаме инспирирани от Шикерова караници и наддумвания.
  Цукенберг, макар, че е еврейско на мен ми звучи, като фашистко и лично според мен много и приляга – вече ще и викам Цукенберг. Поне докато не спре да се държи, като разпитващ есесовец.

  • Ханку Брат says:

   Аз лично тоя лайнаров ако го поканя, след визита Куба няма да го разпитвам а ще му пръсна мозъка по земята… или това което е останало от него. Свиквайте – толератността ни към най-крадливите еничари е тотално изчерпана. Ще ви громим много скоро по улиците всичките руски и анадолски шпиони.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Явно и в БАТАКА раздават опорни точки. Милите малоумничета…

   • Лора says:

    Няма що – не сме били чули за реформите в Куба!!!…Те за нашите знаят ли, интересуват ли се ние как оправяме тук нещата, т.е. как Атака спомага за разрешаването им?

   • Ханку Брат says:

    Опорните точки на всичките тия олигофрени се пишат в Москва. Има достатъчно факти и доказателства. Да не мислите, че доган и болен прикриват участието на Хиззбула в атентата в Сарафово без знанието и подкрепата на Путин? Тия атентати са съгласувани с другаря Путин и оманците. Комунисти, ислямски фанатици, и фашисти в едно на хранилка при Путин. Замислете се какво им е общото – всички са АНТИ ЕС. Начело с Путин и мераците му за нова тоталитарна империя. Базирана не на човешки, а “славянски” ценности!!!

  • Лопе де Вега says:

   христо, дребна душо, не гледай телевизия, щото нищо не разбираш от видяното. На тази групичка дребни използвачи им викат народни представители. Не че ги е избрал народът, де. Избрани са от най-тъпата и примитивна част от народа – тази, която чака национализация и ток безплатно от Белене. Трябваше да са на работа, а не да маат гащи по Варадеро и Хавана за наша сметка. Сами си платили масрафа? Никога няма да го повярвам. волен си води оная по света за собствен кеф – били се видели с намкоя си другарка в Куба? Ами възпитана жена, неудобно и е било да откаже на такова нахалство. А останалите- да не приказваме! Тоя илиан (кво е това име,бе?) не е запомнил името на друг един град в Куба, мисли го за провинцията Матансас, но и това не е запомнил правилно. Накрая – Цукерберг е правилно, не Цукенберг! Името е немско и верно има хора с това име. Вземи първо смени твоето име (правилно е Спас) и после гледай хорските. ИЗВИНИСЕБЕ!

 6. Ханку Брат says:

  Волен е разкрит! Долен травестит хахахаха

 7. Радев says:

  Хаха, евала на пича! Гледах предаването Шикерова се държеше като незадоволена лелка. Помня колко насрани бяха БТВ по времето на ГЕРБ и ме напушва смях поведението им през последните 6 месеца. Опитват се да се правят на много смели, но всъщност изглеждат доста нелепо в очите на зрителите, които помнят

  • Bastor says:

   Сменяй ника преди да пишеш другите платени коментари, че иначе не е автентично.

   • Сит Лорд says:

    тоя балкански, тоя балкански.. чийтваш гадино… кутев не е вчерашен хахаха пак ще ти плати като за един обикновен работник.

 8. Радев says:

  Хаха, доста смешно поведение на Шикерова. Всички помним колко нагъзено се държаха БТВ по времето на Борисов, а днес се правят на много смели. Жалка история.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Тролче, забравил си да си смениш псевдонима. Феса ти се е килнал, оправи го, че ще ти дърпат ушите.

   • Радев says:

    Скрий се бе гербераст!

    • Bastor says:

     Хаха ей всички врагове на правовия режим са от герб а?

     Пхехехехехе хахахаха :D

     Чакай сега…..когато герберите плащаха на атака – 4 години мълчание? Какви изводи да си водим ние? :P

     • Радев says:

      Аз съм много далеч от Атака, БСП и пр. Идеята ми беше, че БТВ бяха тотално насрани по времето на Боко, а днес го играят големите смелчаци. А всъщност са си живи подлоги.

     • Bastor says:

      Ами идеята ти можеш да я напишеш под формата на фикшън романче.

      Не е нормално така да лъжеш.

      Само аз ли помня как бтв им разтвориха анусите на евродепутатите от герб покрай ACTA?
      Има и безброй други примери.

      А сега е нормално btv да са ядосани – в крайна сметка заради комунягите им махнаха двама от водещите.

      Това при ГЕРБ случвало ли се е? За задаване на неудобни въпроси – водещ да си ходи?

     • Радев says:

      Ти на подлогите от БТВ гледам си голям защитник. Не ми давай тъпи примери с ACTA, за да не ти давам десетки друти случаи, в които са се държали като пълни подлоги на Боко.

     • Сит Лорд says:

      ” Радев казва:
      11 декември 2013 в 10:36

      Аз съм много далеч от Атака, БСП и пр. Идеята ми беше, че БТВ бяха тотално насрани по времето на Боко, а днес го играят големите смелчаци. А всъщност са си живи подлоги.”

      ау ау ау нидей така мамин – ще развиеш някакво тежко биполярно разтройство.
      в комбинация с обикновенната ти форумна диария това ще е направо катартистичен катаклизъм хахаха

 9. mi6 says:

  Илиян Тодоров е изрод!

  • Лопе де Вега says:

   Ама верно много е грозен,бе. Бях писал по повод един там чуканов ли, чукалов, че ако се прилага любимата им расова теория, веднага ще бъде признат за изразен дегенеративен тип. а тоя и той същия.

 10. donmikele says:

  Лъжата, демагогията и ужасяващите наглост и двуличие са основния политически инструментариум на еничарите от Юруш.
  Необразованите и посредствени еничари-депутати от Юруш са основният аргумент, че или трябва да има втора 100% мажоритарна камара, която да озаптява партийните клоаки с действията и решенията им или поне 50% от състава на днешния еднокамарен парламент да е с мажоритарни депутати.
  Не е нормално дебили и ниско интелигентни примати да се промъкват в НС чрез коя да е малоумна партия и още по-малоумното и ръководство.

  • Лопе де Вега says:

   Само да питам. Кои са тези високоморални,почтени, достойни,способни да управляват, отдадени на каузата си, неподкупни, безупречно чисти български граждани, които ще влязат мажоритарно в Народното Събрание? Не искам много, но поне 3-4 имена. Благодаря предварително.Поздрав!

   • donmikele says:

    Прекалено несериозен е въпросът ви, за да ви отговарям. Освен това веднага ще ме обявите в субективизъм. Точно по тази причина в демократичните държави са въвели мажоритарното гласуване и мнозинството от хората сами преценяват, издигат и избират такива хора, които най-малкото познават и не са анонимни говеда в партийна листа. После да няма на кого да се сърдят. Тук ти слагат някакъв списък с неизвестни люде, след което разбираш, че си овластил неграмотно и тъпо говедо. Факт!
    Да, промъкват се дебили и примати при мажоритарния вот, но при него това е изключение. При нас – правило!

    • Лопе де Вега says:

     Моля за прошка, Дон Микеле, но аз се опитвам за поставя този въпрос съвсем сериозно. Имам усещането, че сте по-сериозен от мнозинството тук пишещи и само затова си позволих да ви питам съвсем конкретно. Ако и Вие, както и аз, виждате какво представляваме като избиратели, с какви идеи и нагласи отиваме да гласуваме, когато го правим, сигурно ще се съгласите, че каквато и система да изберем, едни и същи хора ще гласуват за един и същ тип кандидати – тоест структурата на народното представителство няма да се промени особено. Не по-маловажно е кой ще издига кандидатурите за народни представители, но това няма да обсъждам, защото Вие ще си отговорите съвсем точно. Казвам го с огромно съжаление – нямаме големи шансове. Ние сме си ние и нищо не може да не промени. Може би някъде в ненаблюдаемото бъдеще…?
     Поздрав!

     п.п. Не обичам да обвинявам хора, които не познавам. Изключение правя само за простаците, защото винаги и веднага им личи.

     • Avatarx says:

      Трябва да въведем примера на Ейре. Много интересно си избират там парламента.

     • donmikele says:

      Няма нужда от извинения, Лопе де Вега. Всеки има правото на мнение. Считам, че към момента сме в такава безизходица и партийно-политическа криза, че единствено мажоритарния вот би променил нещата. Кое, как, кога и какво – темата е дълга и доста сложна. Най-силния ми аргумент обаче е – някой прави ли си илюзии, че коя да е партия от ВСИЧКИ партии на политическия пазар би се променила и би си мръднала пръста да промени статуквото и Системата? Тази система, която ги храни и възпроизвежда? Това за тях е равносилно на политическа смърт!!!

    • sancho says:

     Напротив демократичните държави твърдо и демократично подкрепят пропорционалната система, някои дори правят вторично изравняване на остатъците, други комбинират две системи за изчисляване на пропорции, а пък някъде премахват бариерите за да не се пречи на пропорцията, германците пък слагат за цвят мажоритарен елемент и след него отново теглят пропорционалния калем, да не би някой да вземе мажоритарно предимство.
     Мажоритарния вот и задължителното гласуване са трафарети на измамниците, но много хора (дори политици) още им се връзват.

     • donmikele says:

      А колко от европейските държави са с еднокамарен парламент? И как се избира Горна камара “пропорционално”?

     • sancho says:

      Повечето традиционни унитарни държави са с еднокамарен парламент.
      Норвегия дори затова си отмени горната камара, пък и там където я има, горната камара има винаги по-ниска относителна тежест, и често пъти членовете на тази камара дори не се избират пряко, а се назначават по региони в зависимост от регионалните избори. Но това е по принцип за федералните държави, там регионите не избират с мажоритарен вот, ами си назначават членовете на горните камари. А пък в Ейре дори има назначени сенатори от университети, министър председателя, и различни регионални изборни колегии на професионален принцип. Едва оцеля тази камара на референдума за отмяната й, при това именно защото не е пряко избираема, а за да се запази независимия експертен характер по квотен принцип на назначаване, като противовес на долната камара.
      Четете повече, преди да пишете дочути отнейде измислици.

 11. jana says:

  Не съм гледала предаването,но и не е нужно!Дет се вика,нищо ново под слънцето…На всеки интересуващ се му е ясно,какви “родолюбиви”българи са лицата-Г.Шикерова и подобните и,комен-
  тиращите-бат Ханку и с’ие,така че е нормално да се държат като есесовци…

  • Bastor says:

   Т’ва е като в Германия 1933 – не им трябва да четата книгата, то се знае че е лоша щом е писана от евреин – просто я изгарят. Хаха :D

   Много назад ви е мисленото и много слаба логиката, драги платени атакистки драскачи.

   • Мазен гаден банков плъх says:

    Ей Bastorе не ми напомняй за 1933г., че тогава ни изхвърлиха от Германия с ритници.
    Таман си бяхме развихрили една хиперинфлацийка, а тия дето ни натираха почнаха без нас да си печелят като не видели. Не сме им били трябвали, егати тъпия номер ни погодиха.
    И немаше гризкане докато не им направихме един голем план Маршал. Дааа.

  • Ханку Брат says:

   Като не издържат нервите на хората и почнат да ви бесят по дърветата тия дето са оцелели ще е защото са чули мъдрите слова на Ханку Брат и са се изнесли към Москва докато е време!

 12. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Волен и пуделчетата му яко са се оплели и заклещили, налапали са рязаната карабина до приклада и сега срам не срам трябва да изпият всичко до дъно. То не може хем оная работа до края, хем душата в рая…

 13. Avatarx says:

  Ами да даде пример и да си смени първо той името на българско. В края на краищата името “Илиан” е древногръцко и означава “слънчев”, а “Тодор” също идва от гръцкото ” theodoros ” и означава Божи дар.

  Та значи господин Слънчев Божидар като излезе с българското си име пред света да дава съвети и на другите!

  • Лопе де Вега says:

   Браво!!!

  • Лопе де Вега says:

   Всъщност Илиян произхожда пряко от еврейското старозаветно име Елияху или Елияу. Има такъв пророк в Книгата. По-късно става Илия(н).

   • Avatarx says:

    Абсолютно прав си. Значението обаче на български е същото, та не съм му сбъркал името на Слънчевко

 14. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Слуачааааайно работното посещение съвпада с рожденния ден на любовницата на Сидер-ага и така случайно решили да разпуснат на плажа Варадеро. Случайно са пропуснали да обявят това “работно” посещение, което случайно съвпада с приемането на бюджета в парламента.

 15. без комунисте says:

  Думата сидер също не е българска, да се преименува и волен.
  http://kliuki.ws/wp-content/uploads/2013/06/%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0%BD.jpg

 16. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Как смее тази Шикерова да задава неудобни въпроси? Веднъж вече и палиха колата другарите след едни други неудобни въпроси, явно не си е взела поука…

 17. Тони Павлов says:

  Герберастче, вие сте уникално нагли и отдавна писнахте на нормалните хора с демагогията си и двойните си стандарти.
  Толкова ли сте късопаметни – та нали именно, това за което пишеш беше 3.5 години девизът на Вожда ти и на любимата ти партия.
  ГЕРБ насадиха това, че който не е с нас значи е комунист, червен боклук и не знам какво ди още.
  Ама защо не се огледате в собствените си редици, че там освен “бивши” комунисти и всякакъв калибър доносници, кариеристи и слески простаци, то други май няма.

  • Bastor says:

   “Дай един пример за немски политик, който по време на обсъждане на бюджета за следващата година да се пече с любовницата си – депутатка от неговата партия,
   на плажа в Куба. ”

   Деница Гаджева
   български политик
   Родена: 6 декември 1982 г. (31 г.)
   Хавана, Куба

   Дъщеря на агенти и доносници. Иначе как е родена в посолството? Хехехе :D

   • Ханку Брат says:

    Е ДС много ясно. И зад тях КГБ.

   • Плагиат says:

    И е Гаджева… Демек – гадже на някого. Не е любовница – само гадже. Бързо да се възражда. Парламента вече заприлича на околовръстното. Не на София. На околовръстното на Пазарджик. Там е елита.

  • donmikele says:

   Г-н Павлов, защо така пропускате ченгетата от ДПС и “бившите” комунисти от БСП, които вие така шедро и безкористно /само за около 10 млн лева/ овластихте?
   Защо когато за пореден път ви хванат по “бели гащи” почвате да квичите кои други какви били?
   Много сте елементарни!
   п.п. абе какво стана… нали щяхте да си “давате живота”, но никога да не допуснете ДПС на власт? Защото на практика си “дадохте живота” да овластите и докарате ДПС на власт.
   Препоръка – най-добре е да отидете в някой ресторант и да се замеряте с тапи. Това го можете и най-много ви се отдава.

 18. donmikele says:

  Многократно препоръчвах на OffNaws да публикува трудовите биографии и образователното CV на депутатите от Юруш. Сами ще се убедите що за посредствени нещастници е събрал Волен ага Сидеров ефенди около себе си. Лошото е, че тези необразовани и елементарни човечета определят живота ни като “народни” представители.

 19. Марко Тотев says:

  На всеки нормален човек вече му е ясно, че види ли някъде намесени имена като Едвин Сугарев, Евгений Михайлов, Методи Андреев и техните клонинги, трябва да се оглежда за армията от зомбита на миналото, които изплуват от мъглата на времето с блеснал от шизофрения поглед и с нечист глад за нови медийни изяви, политически интриги и месианство от висша циклофренична степен. Доколкото успях да проследя, последно ГЕРБ бяха налучкали кода за тяхната лудост и ги бяха пуснали като полицейски отряд на мрака по телевизиите да съскат, че единствено и само Бойко Борисов в неговата величествена осанка е в състояние да освободи България последователно от червените боклуци, гнусните комунисти, агентите на Путин, третите братовчеди на Медведев, петата колона от любители на бедра на рускини и всякаква друга измет, която не вярва, че Нобеловия комитет вече 20 години по много комунистически начин подминава кандидатурата на Едвин Сугарев за Нобелова награда за литература.

  Същата компания тези дни отново заяви някакво подобие на живот като пусна във Фейсбук огнен манифест за създаването на движение “22 септември”, което се обяви за възраждане на синята идея. В декларацията им има от всичко по ново – инженерите на прехода сега се отказват от него и доблестно го преписват на всички останали, а те в позата на непорочни ангели, направо преродени исусовци, застават пред хората и пак им сочат познатия мазен хоризонт, който десните ни чертаеха преди 23 години. Разбира се – понеже повечето от хората от “22 септември” имат личен принос в демоничния характер на прехода, сега се оказва, че за това са виновни всички освен от тях, а пък те, о, божичко, търсели някакво ново възкресение на старите идеали, все едно тези идеали не се оказаха (погледнати отблизо) най-долни лъжи и елементарна полицейщина с либерален речник.

  Честно – писнало ми е от ангелската поза, която някои хора са вписали трайно в обществените си характеристики. Особено от тези господа, които са си жива пета колона на ГЕРБ, пусната в много интересен момент да доразмъти и без това плачевното състояние на десницата у нас. Защото, нека да не се заблуждаваме – тези призиви за рестарт на синьото, плачливите крясъци за проваления преход, воят срещу всички, това са стари оръжия на фалиралата десница, която винаги иска властта с нещо средно между жалостиво хлипане и моралистична псувня.

  И това нововъзникнало обединение на стари вампири всъщност е изключително тънък и интригантски удар срещу Реформаторския блок. Честно казано – почти не ми пука какво се случва в дясното пространство – то, освен че е скучно, е така задръстено с клишета, че човек обръгнал дори и на сюрреалистична поезия, няма да успее да се оправи със сатанинската символика, но все пак смятам, че човек е длъжен да предупреди, когато види, че ченгеджийницата на ГЕРБ се е задействала, този път като един от последните опити за някаква консолидация.

  Простичко е. ГЕРБ е партия на властта, съществувала единствено за упражняването на власт и нейното ненаситно и разпасано консумиране. В момента, в който обаче тя започна да се разпада като високомерна поза на крайпътна проститутка, ГЕРБ се обърнаха към единствения електорат, за който знаят, че могат да приласкаят по всяко време – фанатичните антикомунисти, които така или иначе живеят в собствения си измислен свят и са готови да се прегърнат с всеки, който съска “червените боклуци прецакаха прехода”. Тук те си имат вярна дружинка за идеологическа диверсия – старият психарски обществен седесариат, който като неуправляем ракетен снаряд сновеше из политическото пространство в очакване да получи нови заповеди. Хей, в това движение е дори прословутата Доника Георгиева, която написа патетично любовно писмо на Борисов, с което със сълзи на очи го призова да оглави протестите. И какво се получи като краен резултат – агентурата на ГЕРБ ще възстановява синята идея. Мутрата от СИК ще възражда мечтите на сините българи? Йеее – това, дори и да исках, нямаше да успея да го сътворя като самостоятелен сюжет. Щяха да кажат, че гнусния червен боклук се опитва да психира десницата, ама това не е много нужно – тя си се самопсихира сама.

  Но всъщност друга ми беше идеята. Покрай това сдружение на стари зомбита се замислих, че има една трайна черта на българския преход, която никой не описва. Честотата, с която очевадни медийни интриганти бродят из средствата за масова информация, за да могат да ментят като лъжепророци. Този шаманистки бяс на интригата, на лъжата, на системната подмяна е медийната отрова, която ни поднесоха в гръмокипящ бокал. Получи се така, че тези, които системно громяха старите ченгета, почнаха да се държат като ченгета на квадрат. А после се чудим защо българите предпочитат да възприемат политиката като конспирация, насочена срещу тях. Това е така, защото не остана политическа стойност, върху която някой да не се е упражнил с мазни ръце и сластен поглед. Тази перманентна психария на политическия ужас продължава вече цяла безкрайност и малко отгоре.

  И този вирус най-накрая получи един добър приемник в лицето на политическа партия ГЕРБ. И каквото и да говорите – ГЕРБ никога не е била политическа партия, а механизъм за овладяване на политически пространства и унищожаване на нормалната политика. Точно заради това несменяемите психари на прехода се чувстват най-добре като гравитират край нея. Сделката е взаимноизгодна. Лудницата и лудите съвместно вървят през пространството и имитират някакъв нормален живот. Поредната подмяна. Поредна лъжа. Поредните зомбита, които искат да им бъде признато правото на живот, което са загубили след хилядите им измами.

  Заради това се замислих и си казах, че преходът всъщност не е свършил. Преходът ще свърши едва тогава, когато сме убедени, че са измислили достатъчно силни антидепресанти, че старите психари на прехода поне един път, ама един-единствен път, откажат да правят старите си номера. Това е неясна, утопична и съвсем миниатюрна надежда, но пък в тези луди времена, дори и с малка надежда, е по-добре, отколкото без никаква…

  • име says:

   Браво за коментара. Честите коментатори и посетители на този псевдо новинарски сайт, са прекалено заети да сипят заплахи и ругатни. Поради тази причина, не четат коментари по-дълги от 3 реда празнословия. Ако бяха го направили, досега да са Ви напсували стабилно.

   • sancho says:

    Този коментар какво общо има с тематиката на статията, че нещо не се разбира.
    Някой словоизлиянно обяснява на някого, куп всеизвестни и предъвквани нещица.
    И …?

    • Плагиат says:

     Да не плащат вече на ред бе… ей????
     На мен ми плащат на коментар….:(
     Хахахахаха….. Не гледат, не четат, хигиена спазвали. Ама коментират ли, коментират. Коминтерни….
     Ех Кутев, Кутев… защо не умря при Гредетин?
     Събрал си едни комсомолски пишман-комити….
     Само ти източват бюджета.

 20. дино says:

  силно се надявам това посещение да е било частно и тези срещи да не са се състояли ..излагането ни по цял свят от такива тикви води до нарицателното отношение на държави като англия холандия и т.н.към нас нормалните хора.от години посланници и европейски общественници ни подсказват лекичко за ниското ниво на политическия елит .и чак днес тези които трябваше да въстанат срещу тази посредственост най накрая ще излязат на улицата..

  • Ханку Брат says:

   Няма частни посещения. Едното е с парите от субсидията, другото е с пари от парламента. Няма среден вариант, все ние го плащаме. От къде Волен ще има “частни” пари??? Той е на държавна хранилка вече близо 10 години, отдавна няма нищо частно при него.

   • дино says:

    парите въобще не ме интересуват чий са …не искам като си търся работа в европа и като кажа че съм българин да се подсмихват и да се чудят на къде да погледнат ..а това че ние им позволяваме е друг въпрос..и дали са държавни или частни те парите идват от едно и също място демек от нас защото не знам тези кретени да са произвели стока котираща се дори и на нашия пазар..

Leave A Comment "“Атака” препоръча възродителен процес на Генка Шикерова"