Ранобуден студент от Лондон към управляващите: За вас настъпи време разделно (видео)

Димитър ДимитровДимитър Димитров

“Ранобудният” студент от Лондон Димитър Димитров се обърна към управляващите с видео послание, в което обвини депутати и министри, че разделят на народа, че имат агентурна принадлежност и мафиотска зависимост.

21-годишният Димитър учи политология и международни отношения в Лондон. Във видеото Митко се обръща както към управляващите у нас, така и към своите колеги в България с призив “младите и студентите да вземат да думата и да изкрещят”.

В началото на клипа той е използвал уникални кадри от събития в България през 90-те години. Тодор Живков и неговият охранител Бойко Борисов, Жан Виденов, Андрей Луканов и митингът на СДС на Орлов мост са станали герои във видеото на студента.

“В България понятието “политика” остава неразбрано и носител на негативни конотации за поприще за “негодници, престъпници, мафиоти и прочие. Едва ли е необходимо да отбелязвам, че за така създалата се ситуация сте виновни преди всичко вие”, казва в своето изявление Димитър.

Обръщението на “ранобудния студент”:

72 Responses на “Ранобуден студент от Лондон към управляващите: За вас настъпи време разделно (видео)”
 1. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Опорни точки:

  1) И тоя е соросоид. На леля му, внучката е женена за един, който е ходил на семинар организиран от една фондация, която преди време е взела пари от американски тръст фонд, захранван със средства на Сорос.

  2) Очевидно този не е студент, освен това е надрусан, пиян и психично болен. Небръснат е , което говори за слаба хигиена на тялото и духа. Най-малко такива имат право да дават акъл.

  3) Да се сезират компетентните органи за нарушение на правата на интелектуалната собственост използвана във видео-пасквилчето разработено от студента. Платил ли е авторски права и с какво право ползва чужда интелектуална собственост? Той е един обикновен крадец и закононарушител.

  4) Да се направи пълна финансова и данъчна ревизия на цялата фамилия на Димитър димитров и да се разбере от къде са средствата, с които той може да си позволи да учи и живее в един от най-скъпите градове в Европа – Лондон? Мирише на соросоидна платена провокация.

  5) Съмняваме се , че клипът изобщо е правен в Лондон, а най-вероятно е изфабрикуван от соросоидите, урко-орко-патори и демопедераси в мазето на СУ, позлвани са държавни средства и техническо оборудване, което директно ощетява бюджета и намалява сумата, която би могла да отиде за увеличение на пенсии, майчински, социални помощи т.е. директно бърка в джоба на всеки един от нас!

  6) Призоваването към безредици, бунтове и нарушаване на обществения ред, както подриването на легитимната държавна власт противоречи на всички видове законодателства и е подсъдно по съответните членове и алинеи. Нека компетентните органи светкавично се сезират и всемат адекватни мерки!

  • fireball70 says:

   РАЗКОНСПИРАТОР :-) – оправи ми деня човече :-)

   • BEZKOMPROMISEN says:

    РАЗКОНСПИРАТОР браво на теб и аз съм на същото мнение. такива индивиди, които прокламират безредици и гражданско неподчинение на законната власт трябва да бъдат безмилостно лишавани от българско гражданство и екпулсирани на неутрална територия например на граничната бразда.

    • Платон says:

     Безкомпромисния, ти “сарказъм” знаеш ли какво значи?

    • Ганка Коева says:

     Какво й е законното на тая власт? Явно вие сте или дрогирани или пияни, та не виждате къде е истината. Говорите глупости, а ние, работещите, продължаваме да протестираме вече 6 месеца.

     • ПИПИ ЧОРАПЧЕТО says:

      а ми ти кога работиш бе миличко ,кога протестираш ,или това ти е работата?

     • Сит Лорд says:

      пипи разплетеното чорапче
      протестираме когат си искаме и когато сме тука, нещо против?
      айде стига си мяукало…

   • Анализатор says:

    И мен ме развесели иронията на Разконспиратор. Както е тръгнало към реставрация на социализЪма, може да се включи още една седма опорна точка:
    - Да се потърси нов “човек с чадър” в Лондон…

    • Fred says:

     Лондон какъвто е дъждовен само чадъри да искаш. Но днешно време технологиите напреднаха и вече не се използват чадъри. Пък и няма защо, правилно забеляза колегата по-горе, че една пълна данъчна проверка ще свърши работа. Ако не помогне тогава на съучениците, роднините, съседите… все някъде ще се пропука и да се притисне хванатия да свидетелства каквото е необходимо. Имаме си вече специализирано звено в прокуратурата по тези въпроси.

     • Анализатор says:

      Прав си! Сега се действа по изтънчено, разчита се на психологическия тормоз. Показателен е случая с Цветанов: Комисията за гражданска конфискация ще проверява имуществото на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Причина за проверката е прокурорското обвинение за длъжностно присвояване, което получи Цветанов в началото на ноември. Но докато българският главен прокурор Сотир Цацаров обмисля какво ново обвинение да повдигне на Цветан Цветанов, днес главният прокурор на Бавария д-р Кристоф Шрьотц сърдечно го прие в Мюнхен.
      http://www.faktor.bg/novini/balgariya/14825-prokuraturata-na-bavariya-posreshta-tzvetanov-kato-priyatel-komentirat-razbivaneto-na-gdbop.html
      На кого би повярвал нормалния човек, за да определи позицията си към Цветанов? На гл. прокурор на България Цацаров или на гл. прокурор на Бавария д-р Шрьотц?
      Аз на Цацаров много отдавна съм спрял да вярвам – всяко негово действие предизвиква у мен само съжалително презрение! Чучело!

  • Гаврил says:

   Хахах, по-добре не бих могъл да го кажа :)

   • N Pandev says:

    Lichi se che samo samishlennitsi se sabrahte:) a be Vie da ne se poznavate?

    Моля, пишете на кирилица!

  • Митър says:

   “И тоя е соросоид. На леля му, внучката е женена за един, който е ходил на семинар организиран от една фондация, която преди време е взела пари от американски тръст фонд, захранван със средства на Сорос.” -

   Ма, ти сериозно ли???
   (аргументите ти увисват във въздуха без да са подплатени с факти и имена, които да могат да се проверят! Пример (На леля му, внучката е женена за един; семинар организиран от една фондация; пари от американски тръст фонд), тези теории на конспирацията са за едни други сайтове, вещаещи еволюиране на съзнанието и намеса на извънземни в създаването на човешката цивилизация и култура!)

  • ranger says:

   Неуважаеми г-н “разконспиратор”,
   В духа на терористичната не-българска организация БСП, към която със сигурност принадлежите, бих желал да ви предложа и още няколко “мерчици” като например:
   - посещение в дома на “ранобудния студент” в “малките часове” на денонощието – от 2 до 5 и насилствeното му отвеждане “за справка” в близкото РПУ!
   - профилактиране на “ранобудния студент”, чрез “н” броя тояги “на голо” в подземен етаж на РПУ. Тук броят на тоягите се определя от дежурния офицер съобразно това колко е “ранобуден” студента. За целта може да се използват аксесоари от прекрасните времена на т.н. “народна власт” , като дървени сопи, гумени маркучи, телени камшици и др. подобни възпитателни средства, чийто ефект на “убеждение” е изпробван многократно от вашите бащи и деди слезли от горите още през 1944-45 г.
   - за по-упоритите и неподдаващи се на превъзпитание с гореописаните мeрки “не спящи” студенти може да се организират и съответни “курсове” за превъзпитание и убеждение в комунистическите идеи на остров “Белене” да речем, където има изградена подходяща “база” и условия за това. Методите и начините на “убеждение и възпитание” на “курсистите” все още се помнят добре от една част от вашите възрастни но все още жизнени и обичащи Русия и Партията си членове и тяхната “практическа помощ, опит и съвети” в тази насока също могат и дори е желателно да се използват!
   Убеден съм, че ценният опит и практика наследени от вашите бащи и деди от времената на “народната власт” ще бъдат много по-убедителни и ефикасни при желанието ви да “изкорените” този вреден навик за “ранно будене” при студентите и те ще се върнат към добре познатият ни “дълбок и здравословен” за Партията ви сън!

  • Атанасова says:

   Абе ей РАЗКОНСПИРАТОР, тебе май този Сорос те гони и на сън, глупак такъв!!!! Момчето си е много интелигентно и умно , един прекрасен млад човек , който е един от многото млади хора , които сме изпуснали и дано не е завинаги, дано един ден успеем всичко да променим и да се завърнат. Тогава съм сигурна, че нашата държава ще дръпне напред и всички ще сме доволни , но преди това трябва да се преборим всички заедно с това нагло и мафиотско правителство и парламент. Ти глупако , кой нарушава прав законите на тази държава – ВЛАСТТА!!!!!! А съм сигурна, че и ти имаш пай от нея затова така пишеш. И не ми говори за пенсии , майчински и социални помощи защото ей сега ще ти обясня глупак такъв каква е ситуацията. Пенсионния фонд беше ограбен още първите години, аз трябва да изляза на пенсия , но нямам необходимия стаж, защото имам дъщеря с увреждане . Майчинските ги увеличават за да могат да ходят по кафенетата младите майки и да си пушат цигарите и си пият кафетата, а циганите да могат да раждат по 10 деца и да живеят на гърба на работещите българи. Аз не искам социални помощи за моята дъщеря , а искам да има подходяща работа за нея и аз да мога да работя , за да живеем като нормални хора. И всички закони си ги заври някъде , нали знаеш къде!!!!

   • РАЗКОНСПИРАТОР says:

    Съжалявам, че не хващате иронията, мисля че е очевАдна :)

    • Платон says:

     Хаха :)

    • Ганка Коева says:

     Хората, които протестират вече половин година срещу тази власт са станали толкова чувствителни, че и от майтап не разбират :)

     • Сит Лорд says:

      никогиж не требе да се губи чувството за майтап щото ще заприличаме на балкански, поля и коректора

    • koganev says:

     Така става още по-смешно :)

     Хората бързат, не четат внимателно. Толкова са изнервени вече от нахалството на троловете, че се хващат още от първата дума. Затова не усещат иронията. Прощавай им.

  • Bastor says:

   Хаха много силно.

   Пичове, това е САРКАЗЪМ, моля да се приема несериозно в няколко дози на ден, до създаване на чувство за хумор ^_^

  • N Pandev says:

   Dobre pishesh!!! Samo che gi poznavam tezi momcheta i moga da garantiram ubeditelno che hem sa studenti(Politologiq), hem e zasneto v London predi po malko ot sedmitsa…e nachalnite kadri sa ot moje bi predniq den, a nqkoi ot drugi epohi….
   P.s. Ne e vajno kolko i kakvo okosmqvane imash po litseto, a kolko imash medju ushite!!! Uspeh s napadatelnite analizi, kakto i…stiga s tazi anonimnost;)

   • РАЗКОНСПИРАТОР says:

    Г-н Пандев, наистина ли не усетихте как се подигравам на тези, които пишат по опорни точки? :) Момчето ми е изключително симпатично и изцяло подкрепям обръщението му. Аз лично съм на простестите от 2-ри юни и ще съм там до края. :)

    • мдам says:

     Не се ядосвай. Хората в България вече не знаят кое е правилно и кое неправилно. Как изглежда истината и как лъжата. Успех.

     • Филип says:

      И този форум се напълни с глупаци :( Ако на 50% от хората, които като гледам са хем грамотни, хем имат интернет, им е трудно да схванат иронията в поста то какво очакваме изобщо да се случи те на изборите…

    • ПОПОТНИК says:

     Недей да лъжеш г-н Пандев, ти си комунист, всички го знаем.

  • ДАНСwithme Лондон says:

   Всъщност във фейсбук групата ни, можете да видите, че момчето е член. Той учи с Лондон и е ранобуден. Опорните ти точки, диктувани от БСП са срам по позор. Родителите ти знаят ли с какво се занимаваш и какви възгледи имаш? Знаят ли, че си с тоталитарно мислене, изключващо демократично изказване? Или и те са конюнктурни??? Не те ли е срам бе, родоотстъпник! Лъжепатриот! Какво бичиш по цял ден да коментираш по статии? Нормалните хора бичим ли във вестник Дума да ти коментираме по цял ден? Явно е че си платен, ограничен и честно казано луд. Е така от 9 до 5 циклиш пред компютъра, после в спорове се хвалиш, че си образован и имаш хубава работа. Навярно е така, виждаме. Обаче ти пожелавам да успеем, за да се разбереш какво е да си пълноценен човек.

   • ДАНСwithme Лондон says:

    BEZKOMPROMISEN, извинявай. Викаме си то е сарказъм и докато се усетим, бам… Решихме, че си сериозен.

    • РАЗКОНСПИРАТОР says:

     Споко пич, аз не съм обидчив. Постигнах целта си! Изядох малко клетви и бях приравнен със комунистическите изроди, но си заслужаваше :) Радвам се че хората са чувствителни и се надявам това скоро да се покаже по улиците на България!

  • Sisi says:

   Ти на колко години си, пиленце, че толкова злоба събра изведнъж? Или навярно ти е генетично заложена! Ти си един от множеството продукти на клоаката, в която живеем – мързеливо, мрънкащо, злобно и кисело внуче на някой партиен секретар или обратното – син или дъщеря на поредния вмирисан пролетарий, който цял живот оплаква злощастието си на чашка гроздова. Хубаво ли е да те квалифицират без да те познават, а? Или може би напротиив, ти познаваш момчето и те е супер яд, че е успял да стане някой, има идеи и гони мечтите си… Ма надали. Най-малкото – той няма леля :D

  • Lewi says:

   Toq ot kude ima pari da u4i v angliq??

   Моля, пишете на кирилица.

 2. firo peshev says:

  Хора като това момче трябва да упрабвляват България… защото с Данчо Ментата и Пацо Невидимия управляващи икономиката ни чака катастрофа. Безмилостна реалност.

  • bash_majstora says:

   този ако дойде да управлява аз си тръгвам :)

   • Сит Лорд says:

    хахаха това е страшна заплаха ийхааа

   • Bastor says:

    Ей супер! Пакет 2 в 1!

   • Анализатор says:

    Прав ти път, Ганьо! Не забравяй да вземеш със себе си и цялата управляваща сега пасмина. Ако го направиш, името ти ще остане в историята на демократична България…

 3. bash_majstora says:

  професионално заснето видео, свити юмручета, мънкащо същество :) красота :)
  да е жив и здрав чичко Сорос да дава кинти за професионален снимачен екип :)

  • Майстор Балкански says:

   Бе момчето не е добре, айде да не му се подиграване. Чист въздух, лечение и трудова терапия. Понякога помага.

   • Сит Лорд says:

    “…Съседи с изненада разпознали и „студента“ с пукнатата вежда, за когото дори не предполагали, че е студент (което не означава, че не е такъв). Същият, май, не бил много добре с главата…”

    мда, поне балкански си кара по точките. другите нема да видите и една стотинка, ще се наказваме :)

    • Bastor says:

     Е няма нужда imho.

     Той РАЗКОНСПИРАТОР си им е написал нещата горе, защо ги повтарят като папагали?

   • strayder says:

    Ти не се ли застреля вече бе Плебей!?!

   • Mislesht says:

    Цирк Балкански пак се обажда. Кога ще имате представление?

  • христо5 says:

   Аман от загубени, заблудени, червени интервенти, баш майсторе!!! Защо не се застреляте бе червени гниди…

   • bash_majstora says:

    ко!? нйе!? :)

    • Платон says:

     Майсторе, живуркай си във влажната панелка и планирай следващата петилетка. За такива като тебе – само бой, без ебане, че ви харесва.

 4. Димитър Великов says:

  А видеото с метаните които прави шлангаджията в обетованата земя и в Анкара? Тях кога ще пуснете? Айде бе “новинари” докога ще чакаме репортаж от инструкциите на банкянския шлангаджия в Тел Авив и Анкара? Защо се срамувате да пишете по тази тема? Какво срамно има в това, че доктора специалист по развиване на маркучи в пресечена местност е отишъл да му набият обръчите и опорните точки с израелски нитове и турска “чаламба-ааа” след това?

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Станишев: Сигурността на Израел е важна и за ЕС

   Президентът на Партията на европейските социалисти и лидер на БСП Сергей Станишев се срещна с водачите на двете партньорски партии на европейската левица в Израел Шели Якимович (Партията на труда) и Зехава Гал-Он (Мерец). Основното послание на Станишев беше европейската подкрепа за намиране на трайно мирно решение на арабско-израелския конфликт. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
   Делегацията на ПЕС е на посещение в Израел в момент, когато мирните преговори бяха подновени и е важно да се разбере и от двете страни, че часовникът тиктака и няма време за отлагане на постигането на мир, чиито основни елементи са гарантирането на сигурността на Израел и гарантирането на съществуването на палестинска държава. Това беше и основната тема на разговора на делегацията на ПЕС със заместник-председателя на парламента Хилик Бар, който е ръководител на две много влиятелни групи в Кнесета – за намиране на мирно решение за арабско-израелския конфликт и за сътрудничество между Израел и ЕС.

   Сергей Станишев разговаря и с Зеев Елкин, който временно изпълнява функциите на външен министър. Президентът на ПЕС изтъкна, че по отношение на притесненията на Израел от иранската ядрена програма, ЕС е убеден в ефективността на санкциите срещу Техеран. Той отново повтори позицията на Брюксел, че сигурността на Израел не е важна само за Израел, но и за ЕС, каквото е положението и по отношение на иранската ядрена програма – евентуалното й развитие в посока създаване на оръжия не би застрашило само израелската държава.

   След това, в качеството си на лидер на БСП Станишев изтъкна, че двустранните политически отношение са много добри, тъй като страната ни е една от малкото, успели да предотвратят изпращането на еврейската ни общност в нацистките лагери на смъртта. Той подчерта желанието на сегашното правителство в София да има и по-прагматични отношения в различни сфери. Става дума за водното стопанство, земеделието и инвестициите в него, здравеопазването и здравния туризъм и културните връзки, както и за развитие на връзките в сферата на сигурността. Обсъжда се и идеята за създаване на съвместен антикризисен център, в който да се включат Израел и балкански страни като България, Гърция и Румъния. Сегашното правителство на България се стреми на първо място да бъдат постигнати известни конкретни резултати в двустранните отношения, а след това може да се помисли и за съвместна среща на двете правителства.

   Делегацията на ПЕС посети мемориалния комплекс Яд Вашем, посветен на жертвите от Холокоста. Гостите разгледаха експозицията на нацистките зверства срещу еврейското население в Европа. Станишев като ръководител на делегацията запали вечния огън и постави венец в знак на преклонение пред паметта на жертвите на Холокоста.

   • Димитър Великов says:

    Йончев, ти си знаеш! Заради това с триенето на отговорите някой ден ще се потиш в казана! За теб там в преизподнята ще има отделен казан и до него с ръжен ще стои лично Станишев!
    - – -
    По същество:
    - – -
    Бомбаж, това си е копи/пейст с дълбок реглаж. Това е от края на октомври, когато опорните ти точки си бяха че ей го на, ден два и най-късно до ноември пада правителството, а вашите керпедени ще съставят “ново” правителство със служебен премиер Читак-бойко!
    Ай не се прай се сега. и позовавай дата-час-повод-място-в отговор на- и так далеее.
    Де се вика и за тебе ще има един каза ;) само че до него ще ти турят фисоска, голямата бяла дунавска свиня! хем да те ръга с ръжена, хем да скубе месо от тебе! щото знаеш оно си е чудовище ненаситно!

 5. firo peshev says:

  Много Позитано майстори, ей, много нещо. Малкия Добрев на постинг ли ви плаща? Научихте ли се да пишете с различни ник-ове и различни браузери?
  :-)

  • bash_majstora says:

   при наличието на толкова много Сорос , той как ви плаща ? на буква, дума или ред ? в долари или евро ?

  • Платон says:

   Няма повече места в лудниците и старческите домове и сега са налазили форумите. :)

 6. БСП says:

  Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,

  в млрд ЕВРО при управлението на :

  НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !

  При БСП -ДпС-ДС през 2005 – 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !

  и при ГЕРБ през 2009 – 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !

  Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства с

  цели 22 – 23 млрд ЕВРО !

  ??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Е това можете да очаквате при управлението на БСП – ДпС – хАтакаДС сега ,
  още 20 – 30 млрд Евро Дълг , който Червените еничари ще окрадат и излапат ,
  а вашите деца и внуци ще връщат !

  • Платон says:

   На техният електорат не му пука, защото са крадливи като партията-майка – една част са цигани, а останалите крадат ток, вода и правят дребни квартални/селски далавери. Всеки ден са по кръчмите, пият на вересия и като ги накараш да работят, се мръщят.

 7. spirit says:

  В разгара на политическия сезон и в деня, в който се приема най-важният закон в държавата – Законът за бюджета, всички вие питате къде е Бойко? Вероятно си мислите, че нашият герой продължава да лежи болен със скъсан менискус в леговището си в Банкя? Да, ама не!

  След като легна да се оперира, без да е необходимо това да се случи спешно, г-н Борисов се покри трайно от политическия живот, за да не му се налага да отговаря на неудобни въпроси за тъмното си минало в СИК и “СИБанк”. Той дори наблюдаваше пасивно как се разпада парламентарната му група.
  “Болният” Борисов отказа да участва в дебатите за бюджета. Нали той беше голям финансист и бизнесмен, защо тогава лишава опозицията и правителството от мъдрата си мисъл за бюджета? Защо не постави въпроса, че приходите от личните данъци надвишават почти два пъти приходите от корпоративния данък?
  Днес е най-важният ден в парламента, но Борисов късно снощи напусна пределите на България и това е документирано от активисти на нашето движение “България без цензура”. Те лично го “изпратиха” на ВИП-а на Летище София. По моя информация Борисов отпътува инкогнито за Израел, а след това му предстои нелегална среща в Република Турция. Интересно с кого! Дали няма да договори нова вълна бежанци, които да посетят родината ни точно по коледните празници, да нагнетят напрежение и така да бутне правителството?
  Вместо да работи в парламента, болният Борисов като една страхлива мишка избяга на топло в Божи гроб, при това без да уведоми официално българската общественост. А пресцентърът на ГЕРБ гузно мълчи.
  Борисов, защо се криеш и защо мълчиш? И още един въпрос – какво е правил в България зам.-председателят на ЕНП Яцек Сариуж-Волски?

  Минискус

  Идолът към Израел!
  В мач е кънките е оплел…
  Хоп ножленце за коленце,
  футболното ни мъжленце…
  С патерички под ръка,
  пак ще си гласи игра-
  с Е-Не-Пейци или други,
  все грабителски задруги.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Голям страх, голямо шубе ви тресе. И основателно.

   • Платон says:

    Нямат страх, защото са психично болни. Рядко попадам на толкова висока концентрация на абсурди в един и същ коментар. Това може да го напише или много глупав човек или психично болен. И тъй като аз съм добронамерен и не искам да обиждам човека, правя предположението, че е болен.

 8. Платон says:

  1. “за тъмното си минало в СИК и “СИБанк”” – Борисов никога не е работил в споменатите фирми.
  2. “Той дори наблюдаваше пасивно как се разпада парламентарната му група” – Кога?
  3. “нелегална среща в Република Турция” – Да не би да е отишъл без паспорт? Или му е било забранено да влиза в Турция? Поради какво твърдите, че срещата е нелегална? И как точно се договарят бежанци? На кило ли? Дайте ми тогава 200 кила сирийци, 300 кила алжирци и 90 кила суданци.
  4. “какво е правил в България зам.-председателят на ЕНП Яцек Сариуж-Волски?” – доколкото знам ГЕРБ са част от нея :)
  Повече се питам защо от Атака ходиха до централата на ЕНП, след като нямат нищо общо?

  Няма да обяснявам абсурдите буква по буква, но исках да покажа какви идиоти сте в тази пародийна партия “България без цензура”. Вие може би се борите за електорат по-глупав и от този на БСП, ако това е възможно изобщо.

  • Димитър Великов says:

   “200 кила сирийци, 300 кила алжирци и 90 кила суданци…”
   Дай адрес, къде да ти ги докарам. Ще ги регистрирам всичките при теб! Там, даже и внуците ти ще те псуват, щото все ще ги връщат от различните краища на ЕС… Ще добавя и 50 кила пущуни вместо табаско! Те ще останат завинаги в разнебитения ти бордей :)
   Ти да видиш…

   хАЙДЕ, ДА НЕ ТЕ ПОДКАНЯМ ПАК, ДАЙ “адреза”
   - – -
   “АДРЕЗА” МОЙТО ДИТЕ…чекам

 9. Аз says:

  БРАВО!!!! Така се работи, живее и протестира. Всеки да прави нещо, което в крайна сметка да доведе до по-добър живот. Днес в България, а утре ако сме добре – на други места по света. Така че човечеството да просперира като цяло.
  БРАВО за идеята и за изпълнението ѝ. И аз правя. Имам си дни за протест, които не пропускам. И всеки трябва да си каже – какво аз мога и какво правя за да стане живота по-добър, по-справедлив, по ценен.

 10. Venny says:

  2) Очевидно този не е студент, освен това е надрусан, пиян и психично болен. Небръснат е , което говори за слаба хигиена на тялото и духа. Най-малко такива имат право да дават акъл.

  Хора осъзнайте се, в лондон всеки си ходи както си му харесва. И аз уча и живея в Лондон и не всемам и стотинка от мойте родите, които са в България. А колкото до видеото, браво на момчето!

 11. вуйчо ви says:

  неокомунистически чове(ЧЕНГЕ)чета ,жал ми за вас.срещу унищожителната ирония ,ритате на умряло и отново “А вие ,защо биете негрите ..”ИСУС каза от разпятието:”Прости им Господи ,те не знаят какво правят.”стига сте вили като олигофрени срещу слънцето ,сиреч -ДЕМОКРАЦИЯТА!имам чувството,че с нечовешката си злоба ,ако ссср и партията разпоредят ще си помислите дали да отворите лагерите..опомнете се ,покайте се, извинете се на народа и замълчете!Пази ,Боже България .

 12. peperudka says:

  Безкрайни са само космосът и човешката глупост! Това е сатира, но някои хора не са дорасли, явно.

 13. РАЗКОНСПИРАТОР says:

  Някои се вързаха, други се посмяха, трети не можаха да си развият опорните точки… Важното е да НЕ СМЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ! ОСТАВКА! ИЗБОРИ! ЛУСТРАЦИЯ СЪДЕБНА РЕФОРМА!

 14. Fred says:

  Ама наистина много хора се хванаха на въдицата на Разконспиратор. Дами и пичове, давайте го по-весело, голям кеф е да ги гледаш червените чугунени глави как се тресат от злоба. Още повече, че не могат да измислят нищо остроумно и така тъпотията им лъсва още повече. Подигравки до скъсване, това е формулата.

 15. strayder says:

  Пичове аз първи ще ги нахраня ако кажат нещо лошо за Димитър ама Разконспиратор наистина просто тролва с нещата които са били казани сериозно за хора като нас досега – наистина не е трудно да се улови сарказъм това е нещо което аз също бих изтролил а аз съм с вас от самото начало…

 16. akira78 says:

  Браво , цифра коментари не са схванали плоската ирония , а някой очакваме да схванат хората геополитическата картинка ………….

 17. Георги Бяндов says:

  Тома правителство ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ, НО НЕ ТРЯБВА ДА ИДВАТ И РАЗНИТЕ ГЕРБОВЕ, СЕДЕСЕТА, РЪБОВЕ! А това значи, че трябва наистина да се пазим и от ДС-рите, но и от соросите!

 18. Khoen says:

  ХАХАХАХАХАХ, тоя друсан ли е, пиян ли е, изнасилван системно ли е; или всичко заедно. Този клип е сниман по мазетата в СУ.

 19. Nikoi says:

  Вие всички сте идиоти, но не сте виновни , просто и ясно е че бъдейки най-бедната държава имаме проблем. Какъв е проблема ? – Слепотата и робството на което целия народ е научен че може да търпи, простоти

  • Nikoi says:

   простотията която е закърмена в селското обшество живеещо в тази държавица. Столичаните се бият за столицата , да живеят в нея и да се наричат кореняци в същото време да получават буркани от село ( не ме разбирайте погрешно – нищо лошо във това ), но когато опре до съшествуване на народ и народни ценности – ни няма никакви , защото на село е мръсно , няма тротоар , няма парно , няма вода , няма и ток а съшо няма и дискотеки . Провинциалните хорица не са виновни че провинциалните шефове са алчни съшо толкова колкото и столичните, но че бизнеса им е по-слаб или просто са далеч от всичко не е разбираемо най-вече за шефа … Никой и същевременно има КОЙ да е виновен за насадената омраза и завист в обществото , има такъв който е казал “Разделяй и владей” , проблема е че лесно се разделате и найстина става въпрос за владение. Найстина има разлика в обществото и наистина НЯМА да спре , но това ли е големия проблем , това че ти имаш повече от мен , трябва ли да ме дразни – не . Аз имам хляб и вода и дом и това е което ми е необходимо , и не ми трябва милиард , защото по 1 лев на секунда дори да харча ще го изхарча за 30 години … От тук нагоре са само идиоти , тези който искат милиони … много са , но тези който трябва дом , и хляб и вода и ток , може и да са повече …
   Като студент в чужбина и чистач на кенефи за да си платя наема , мога да кажа че не е приятно да ме сочат с пръст, неприятно ми е да се опитват да ме лъжат защото съм българин и още по неприятно ми е да виждам че не лъжат само мен , а когото могат … всички , това е бизнес … НЕ МИ ХАРЕСВА но няма как , в България бях студент в пробито общежитие без топла вода и с единични прозорци, но не ме отказа това , отказа ме малцинството в държавата което доминираше накак химерно в курса ми , отказа ме говоренето и объчението на език който е непознат за мен и конституцията, отказа ме наглостта на преподавател от малцинствен произход да обучава на майчин език БЪЛГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ !!! и до там с България си казах
   Сега уча , ще се върна , и с такива желаещи сънародници или ще ви направим нещо на майките или просто ще изчезнем !!!

Leave A Comment "Ранобуден студент от Лондон към управляващите: За вас настъпи време разделно (видео)"