Репортаж от магистрален надлез развесели зрителите на сутрешния блок на БНТ

Веселият репортаж на БНТВеселият репортаж на БНТ

Сутрешен репортаж на БНТ1 за ремонтиран надлез на магистрала “Тракия” до Чирпан развесели зрителите на телевизията майка.

Репортерът Румен Бахов с необичаен за ранния час ентисуазъм демонстрира предимствата на отремонтирания надлез, който по думите му вече е безопасен даже за подпийнали именници.

“Искам на всички, които гледат сутрешния блок на Националната телевизия, да кажа, че този надлез е чисто нов и аз от рано сутринта съм дошъл… ето така – облягам се, позирам, разхождам се”, демонстрира съоръжението Бахов.

Веселият репортаж на веселия репортер.

 

14 Responses на “Репортаж от магистрален надлез развесели зрителите на сутрешния блок на БНТ”
 1. WTF? says:

  Доста жалка история. Ясно е, че трудно може да се представи подобна тъпа новина по атрактивен начин, но и господин репортера не е нужно да говори като Миодраг Иванов. 6 минути от живота на зрителя, които никой няма да му върне.

  • greatone says:

   Мълче е, ръб! Мен ме изкефи. А ти да си напишеш тъпия коментар изгуби още минута, но както по всичко личи, от жалкия си живот. ;)

  • мдам says:

   Да, репортажът е жалък. Изгледах го с мъка. Някакъв опит, хем да не е язвителен, хем да не е сериозен – в крайна сметка далеч от забавно.

 2. dsc says:

  че кой те кара да гледаш?!май доста годинки си загубил безвъзвратно в гледане на подобни простотии

  • WTF? says:

   Кара ме да гледам заглавието, което обещава веселие. След като видях за какво става въпрос, споделих мнението си. Щом ви харесва, пуснете си го пак. Аз издържах 20 сек. Психоанализата – у вас пред огледалото.

   • Арх. says:

    И кво ревеш тогава, че са ти изгубили 6мин.??? Лъжец! :/

   • panel says:

    2 изгубени минути от живота ми. То па един живот…Подвеждащо заглавие…

 3. Пламен says:

  Пичага е, радва ме :)

 4. wwwww33333 says:

  Екстра е репортажа,и без това ми писна от гадости,кой се блъснал кой умрял,по добре да е весело.

 5. Събин says:

  Аз пък се забавлявах. Вероятно защото не гледам телевизия и не ми е писнало…

 6. Zelenhaiver says:

  БНт не прави никаква качествена журналистика и е поредната медия в България извършвала системно в продължение на години брутални нарушения на човешки права чрез престъпно следене и подслушване на български граждани
  Съгласно закона за такива нарушения лицензът на всяка телевизия трябва да бъде отнет Това се отнася и за БТВ и за Нова телевизия
  За съдбата на отговорните лица в такива медии – си направете справка с вестника на Мърдок във Великобритания – да се говори и да се реве от такива ”журналисти” че били цензурирани е меко казано нелепо. Нямаш никакво морално и законово право да коментираш каквито и да е действия на правителство, което трябва да разследва престъпленията ти. А в случая с Вяра Анкова и да те отстрани от поста.
  Именно затова продължаването на работата на мениджмънта на тези медии, който трябва да е в затвора е немислимо в една законова и цивилизована страна.

 7. Police says:

  Репортерът е весел, защото има хора в България, които възстановяват разрушеното. Дай Боже, повече такива новини!

 8. хе says:

  Доста тъп репортаж.

Leave A Comment "Репортаж от магистрален надлез развесели зрителите на сутрешния блок на БНТ"