Анкета: Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров?

Волен СидеровВолен Сидеров

В новата си анкета Ви питаме: “Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров след последните разкрития?”

Какви са прогнозите ви за кариерата на лидера на “Атака”, след като избирателите му видяха как си почива с хотели за 15 000 евро, пуши скъпи пури по “Канале гранде” и събира тен по Коледа в Куба с неясно чии пари.

Отговорите в анкетата са:

- Разбира се. Всяко чудо за три дни.

- Да, в Централния софийски затвор.

- Да, на екскурзовод по “Канале гранде”
- Ако пак влезе в парламента, емигрирам.

- Не мога да преценя – народът търпи всякакви извращения.

Можете да гласуват в долната част на сайта.

21 Responses на “Анкета: Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров?”
 1. pineapple says:

  Много ми се иска В.Сидеров да няма политическо бъдеще, обаче това явно зависи от избиратели като тези, които видяхме на митинга на БСП и ГЕРБ. Нямам идея дали те виждат в проявите на Сидеров това, което виждам аз. Стискам си палци тези хора да се впечатлят от харченето на пари за разходки по плажа и пури

  • Професор Балкански says:

   Сидеров има благородната задача да изяде МБФ (мазната банкянска филия) барабар с парцалите. И се справя отлично. Заради него торбата с лой избяга от НС. Давай, Волене, ние сме с тебе!

   • t says:

    KUR ZA vOLEN I ZA TEBE!!!

    • Професор Балкански says:

     И за майка ти.

     • Българин says:

      Долен извикал професор ганьо(Балкански):
      – Абе, защо се говорило из циганските махали нещо за щастлив атакист. Свързано било с теб. Вярно ли е? Станишефко ми се бади.
      – Ба, вярно, не е така, шефе. Истината ако искаш да ти кажа е, че аз ги правя щастливи, не те мен, ай ша ги и…

      Каво е то, щастлив атакист?

      Майстор/професор Балкански + Асан Бая-карауй = щастлив атакист

 2. Гост says:

  Не!

 3. morskiq56 says:

  Политическо-не,но охолно-да……………

 4. G says:

  Да бяхте сложили отговор: “Да, ще гласувам за него”. Това щеше да ви даде добра представа, дали някой мисли добре за него. Аз не бих. И предполагам, че едва ли има читатели на Офнюз, които биха си го причинили.

 5. Радев says:

  Трябва да си пълен наивник за да мислиш, че с две-три снимки Сидеров ще загине политически. Още повече, че това е претоплена история отпреди 3 години, която многократно беше повтаряна най-вече в СКАТ. Сега отново я активираха, но най-много да го свалят от поста шеф на комисията по корупция.

 6. Kosta says:

  Защо няма “4ти километър” във възможните избори?

 7. Minko says:

  В нормална страна не би имал и настояще извън специализираните здравни заведения.

 8. MMM says:

  А дано,ама надали…Все пак сме в България!

 9. someone says:

  това са жалки компромати и двоен стандарт за обвинение.той харчи държавни пари,а другите-не.кого си вярвате,че можете да заблудите.хората може да са търпеливи,но не са толкова наивни.като искате да покажете,че уж сте обективни поне да бяхте сложили “Да,ще гласувам за него” или ” Да,има бъдеще.

 10. Pro-American says:

  Моят отговор на анкетата е: “Ко? Не.”

 11. morskiq56 says:

  Тоя помияр е пределно ясен и вече не е интересен.Кога и къде ще видя Моника и Станишев да ни разкажат нещо за разкритията на “Балканлийкс?Да чуем някои нови опорни точки!А,и оная,младата-Любомила Тотина!Айде,Генка Шикерова,Виктор Николаев,к’во чакате?Иначе Съсела се вихри по всички телевизии,а напоследък……..Е,чака новите опорни точки………….

 12. True says:

  Чета коментарите и си мисля, че между всички дефицити в тази държава напоследък най-ярко свети липсата на милосърдие. А спрямо този “човек” един истински човек може да прояви само съжаление и милосърдие, защото той е болен, много болен.За един добър специалист не е никакъв проблем да постави диагнозата и, повярвайте ми, не се живее лесно с нея, дори в охолство. Толкова ли няма кой да се погрижи за него (и за държавата), да го изведе от светлината на прожекторите и да му осигури адекватно лечение?!? Все пак мерилото за цивилизованост на едно общество е как се отнася към слабите и болните.

 13. Black Wolf says:

  Абе, хора… Не разбрахте ли, че от подобни неща се възмущават само няколко десетки хиляди души, главно от центъра на София и чат-пат някой по-интелигентен от някой по-голям провинциален град. Останалото оскотяло стадо въобще не обръща внимание, не му пука и не разбира какво става. Затова и гласуват за Боко, Цоко, гея, бея и злодея… И ще си гласуват за тях, защото при ТЪП И ПРОСТ НАРОД нищо по-различно не може да стане.

 14. Dimi says:

  Това първеню, именуемо Волен Сидеров, трябва да излежи остатъка от живота си в най-северните килии на Софийският затвор.

 15. jana says:

  За огромно Ваше редакторско разочарование,от името на съидейците на Атака-Да!Винаги ще гласува-
  ме и от фотошопи и компромати не се влияем!Сори,че Ви разстроихме,”сабахлен рано”…

 16. Христо says:

  Владо, излагаш се! Към момента не са уличили Волен Сидеров в престъпление. Това, че бил ходил до Париж и Венеция – че кой не е ходил и не си е правил снимки – това не е престъпление. А за хотела – всеки си позволява толкова, колкото може – все пак Волен Сидеров не е с 300 лв заплата, а и партийната субсидия си е на неговата партия – щом няма брожение в партията какъв е проблема?

  Плюйте го колкото искате, но с тъпите си действия само ще му докарате повече избиратели. Много е вероятно например аз да гласувам за него, щото за комунисти не ща – нито за бесепейци, нито за гепери. Реаниматорите нямат никакъв шанс, а и да им се даде – те ще го пропилеят и за кого остана да гласувам – за депесето ли.

Leave A Comment "Анкета: Има ли политическо бъдеще Волен Сидеров?"