Протестът във видео: арести, яйца, боя и VEF с Веско Маринов

Протести срещу готвения закон за МВР на 05.12. 2013г.  Снимка: Сергей АнтоновПротести срещу готвения закон за МВР на 05.12. 2013г. Снимка: Сергей Антонов

Енергията на протеста се върна днес: студентите обстрелваха парламента с домати и яйца, през целия ден имаше засилена полицейска охрана, а младеж поздрави служителите на реда с “Нашата полиция” на Веселин Маринов.

Вижте  на какво заприлича сградата на парламента след доматената атака:

 

 Видео: videonews.bg

 

Ранобудните студенти поздравиха служителите на реда с “Нашата полиция” на Веселин Маринов. И специално озвучаване – стар VEF:

 

 Видео: videonews.bg

 

Пред Народното събрание се стигна до сблъсъци между протестиращи студенти и полиция. Сблъсъците започнаха, след като полицията задържа две момичета от протестиращите и ги отведе в една от бронираните камионетки на жандармерията, спряна зад паметника ”Цар Освободител”. Опитите на част от протестиращите да освободят хората, които бяха задържани, доведе до сблъсък между полицията и протестиращите. Полицаите заградиха от три страни малката група от протестиращи, които в момента са на площада. Така джипът на жандармерията с двамата протестиращи успя да излезе от площада.

 

 Видео: videonews.bg

 

Читател на dnevnik.bg изпрати клип от днешния протест на студентите пред парламента. В него той е заснел част от полицаите, които са с маски, както и видеооператора на полицията, който е сред демонстрантите и ги снима. Видеото можете да видите тук.

11 Responses на “Протестът във видео: арести, яйца, боя и VEF с Веско Маринов”
 1. иван says:

  50 хулигана и още толкоз хулиганки блокират центъра на столицата с надеждата да бъдат набити и да се видят по CNN. Тъжно……

  • Любопитен says:

   Не е ВЕФ а Селена!!!!

   • Академик Балкански says:

    Това е война на нерни. Орките пробват дали търпението на полицията ще свърши. Затова стават все по-нагли и агресивни, на което полицията пък им отговаря пък с още по-голямо търпение, и те озверяват още повече. Аз да съм, веднага им пускам ОМОН, Беркут, китайска и севернокорейска милиция. Да се жалват после на арменския поп. Ма никой не ме пита.

  • nickoyto says:

   срамно за теб иван! срамно и за полицаите, които се правят на силни и добре вършещи си работата. страхливи чували в синя униформа.

   • Димитър Великов says:

    Пусни един адрес да дойда и да ти омажа апартамента с боя и яйца и да те оставя да се “срамуваш” пред камерите на босфор и парцал талавижъни. Сградите им виновни!? Тази провокационна агресия има само една цел и жалко че младежите и не толкова младите и все още без диплома “политолози” като Цветозар Вълков се правят че не го разбират!
    ЦветозаЛчо, с това оакано дупенце както и да се въртиш се насраното е отгоре! Не може и да си “комендант” на “източния окупационен лагер” ( http://tinyurl.com/okupant-darvodelec ) и да търчиш да лижеш самодоволно цвинокио, при това с пропуск от същия! ( http://tinyurl.com/okupant-blizach ) А вчера да си пак в “окото на бурята” ( http://tinyurl.com/cvetko-studenta-5-12 ). А господин “дърводелецо”?
    Така че никчо ли съ къв си там, събирайте си цирка и в свински тръс при прокопиев!

  • радослав says:

   Иван не си е показал носа навън, но пише. Не бяха 50 хулигани и хулиганки, преди това имаше много повече хора. Това бяха български студенти, имаше и много техни преподаватели. Бяха излезли хора жертвайки от личното си време, радеещи за една по-добра България. Бяха излезли и заради теб, мързеливи и глупав Иван.
   Наздраве Иван, сигурно сега праскаш ракийка с туршийка, докато други пак са навън на студа, за една България, която ти не можеш да прозреш и затова не я заслужаваш, Иван или пък Сергей.

   • ванчо says:

    не, на мастика съм,но жертването на работно време е голяма жертва.от 23 години все за по-добра България се борим и кво, айде кажи кой е следващия спасител,че не се сещам.

    • Димитър Великов says:

     Е сега, то е ясно – цеца а.к.а. the sex и розовото прасенце от порода “голяма дунавска свиня” прокопи! Хич да не е, добави и женката на роско. :)

    • Драгомир Ангелов says:

     Иван, Ваня, Иванушка, от теб нищо не става, вярвай ми (сега опитай немедлено да потърсиш информация кой съм, с какво се занимавам, кои са ми приятелите , какво харесвам – а можеше да ме попиташ) Пиле шарено, ни си нископосан, мързелив тип – тарикатееш на дребно и не желаеш да излезеш на улицата и да видиш за какво иде реч. За теб медиите на Дидко са единствените, които говорят истината. Слушаш само радио Веселина и ти стига. Ти си никой и си толкова никой, че дори името не си пишеш

   • Bastor says:

    @Радослав няма особен смисъл да отговаряш на идиоти//платени драскачи.

    Човек, който никога не е имал позиция, не може да разбере друг, който има такава.

 2. Balkaanalski says:

  Пацо Олигарски – Оставката, но през задния изход

Leave A Comment "Протестът във видео: арести, яйца, боя и VEF с Веско Маринов"