Сблъсъци пред парламента (снимки)

Протести срещу готвения закон за МВР на 05.12. 2013г.  Снимка: Сергей АнтоновПротести срещу готвения закон за МВР на 05.12. 2013г. Снимка: Сергей Антонов

Пред Народното събрание се стигна до сблъсъци между протестиращи студенти и полиция.

Сблъсъците започнаха, след като полицията задържа две момичета от протестиращите и ги отведе в една от бронираните камионетки на жандармерията, спряна зад паметника ”Цар Освободител”. Според полицията задържаните момичета, замеряли сградата на парламента с червена боя. Опитите на част от протестиращите да освободят хората, които бяха задържани, доведе до сблъсък между полицията и протестиращите. Полицаите заградиха от три страни малката група от протестиращи, които в момента са на площада. Така джипът на жандармерията с двамата протестиращи успя да излезе от площада.

18 Responses на “Сблъсъци пред парламента (снимки)”
 1. Simo says:

  Аве, не въ щем, ве! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? Колкото и хора да задъжате в камионетките, все тая – номерата ви не минават! Този път ДС не успя да приложи верния подход да прецака народа! Всички досега се подиграхте с нас, обаче на един фокусник като му научат номерата нали знаете к’во става? Ако не знаете, скоро ще го усетите.

  • Академик Балкански says:

   Орките избесняха, щото полицията не им отвръща на агресията, колкото и да провокират. За такива само ОМОН и Беркут зети заедно. Абе то и в Пиндустан и Дребнобритания е същото, И там куките бият. Що се жалвате толкова, нали искате като в “демократичните” страни?

   • Димитър Великов says:

    Е жалват се че не ги онождат с палките! Те затова е целия тоя истеричен писък. Като стара мома на таковата се надяват!

    • az says:

     Вие дами (Академик Балкански, Димитър Великов сте едни пишколапачи и за 10 кинта пишете неща, които ПР агенцииките, работещи за ИЗРОДИТЕ ви спускат. ЖАЛКИ СТЕ! Е, може и малко повече да ви дават, на струва ли си?

     • Димитър Великов says:

      пък той ме бие другарко-о-оооооо… не ми дава куклите-е-е-ееее…
      аз, тис, смени си ника палячо. или го напиши “Аз” или още по-добре “АЗ” или най-добре “АЗ!” Така си само останка, счупено парченце от заз.

     • Димитър Великов says:

      плиткоумен дебил.
      Ивет, обади се на Галка Малка Сладка и вдигнете надницата де! Сменете троловете с нещо по-ЕнтЕлЕгентно бе душа! :( Потънахме в нечистотии тука, да го еВа!

    • MH says:

     Платен трол, млъкни и отивай да се срамуваш! Безхаберни продажници! Заслужавате тези деца да си заминат в чужбина, а вие да останете тук да тънете в мизерия и безнадежност!

   • Сит Лорд says:

    между другото проверих – ако носим инкасо мое да носим и тийзър. така, че балкански само си тури една табелка па гледай как ще ти пържа задника на 20 000 волта хахаха

 2. пп says:

  Защо нямат палки българските полицаи? Няма ли хармонизирани европейски стандарти за реакция срещу вандали? Българският парламент е толкова законен, колкото тези във Франция и Германия. Защо немските полицаи могат да носят палки и да ги иползват, а нашите трябва да търпят ударите и замерванията на тълпата?

  • Сит Лорд says:

   оди им занеси от твойте палки хахаха ентусиаст.

   • Сит Лорд says:

    в тоя ред на мисли да кажа, че вече съм си у софето можеш да ми ги донесеш на мене – аз ще им ги предам.
    естествено първо ще ги пробвам върху глупавата ти кратуна да видя да нема нещо брак.

 3. Мери says:

  Стигнах до снимката на Берберян и се отказах да разглеждам другите. Познайте защо?

  • Майстор Балкански says:

   Не обичаш тенис на корт ли? И аз. Предпочитам фитнеса, особено лежанката, клековете и тягата. Утре ми е по график ден за крака.

 4. Арх. says:

  Трол до трола под тази статия.. :)

 5. ЗлобоМиР says:

  Офнюз, мисля че е добре да започнете с модерация и банове. И на мен ми омръзна да чета платените комуноидно подлоги.

 6. Spite li says:

  Колко ли още оставки трябва да се дадат и правителства да се сменят за да разберат някои хора че по този начин държавата не може да продължава да върви.А реално трябва да има промяна в правилата на играта.

Leave A Comment "Сблъсъци пред парламента (снимки)"