Virgin America направи фурор с видео за безопасност при полетите

Видео на Virgin Atlantic за безопасността по време на полетите бе гледано от 6 млн. душиВидео на Virgin Atlantic за безопасността по време на полетите бе гледано от 6 млн. души

Видео на американската авиокомпания Virgin America стана хит в мрежата и е гледано от 7,5 млн. души в Youtube само за десетина дни.

Какво накара хората да проявят този необичаен интерес без дори да са се качили на самолетите на Virgin?

Компанията решила да поднови клипа си с инструкции за безопасност, който пасажерите често игнорират. За целта наели 36 танцьори, които презентират правилата за сигурност на борда с атрактиувни хореографии в 14 стила, между които Бродуей, джаз, танго, брейк.

В екипа участват 10 състезатели от популярното телевизионно риалити “Мислят си, че могат да танцуват”, двама олимпийски шампиони и един финалист от “Американският идол”. 

 

 ”Зад сцената”:

 

9 Responses на “Virgin America направи фурор с видео за безопасност при полетите”
 1. Арх. says:

  Ахахаххаха, много яко клипче!!! :)

  Еййй… “Хляб и зрелища”… измислили са го още римляните!… Всъщност, след тях почти нищо ново.

 2. Who knows says:

  Браво! Супер реклама за компанията! Интересно ми е какъв е ефектът то използването на Virgn след това….

 3. Avatarx says:

  Винаги съм се чудел на изключително изостаналата електроника на самолетите. Лаптоп-ите трябвало да се изключат, понеже пречели на електрониката в самолета. Ужас. Някой ден не само рекламите, а и самолетопроизводството ще трябва да мине в 21-ви век. От друга страна ние в България не произвеждаме нито компютри, нито самолети, а доматите ги внасяме от Турция и Македония – така че, какво ли ни бърка…. Скоро ще почнем да въоръжаваме военните с прашки. Ама пък със скъпи прашки.

  • Явор says:

   “Ама пък със скъпи прашки.”
   Много съм съгласен с теб и това изречение направо ме разби :) .

 4. metalhead says:

  Ето и един стереотипен проблем – когато се говори за “…Plan of attack” чисто и ясно си личи ,че жената дърпа мъж/момче което е облечен(о) като почитател на този тип музика. Докога?

 5. debs says:

  Едно голямо уточнение – Virgin Atlantic e Британска компания, не американска. Е, има американско участие, но е 49%, британското е 51% – за повече инфо wikipedia:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Virgin_Atlantic

 6. Pips says:

  Страхотно!

 7. Mихаил says:

  Virgin Atlantic е британска авиокомпания и няма нишо общо с това видео. Тази инструкция по безопасност е на Virgin America, която е американска авикомпания.

 8. Iva says:

  Malko ste v greshka sus zaglavieto…kompaniqta e Virgin America koqto sushtnost e 51% amerikanska I 49% britanska. Virgin Atlantic e suvsem razlichna kompaniq..

Leave A Comment "Virgin America направи фурор с видео за безопасност при полетите"