Плевнелиев участва в граждански дебат за по-силна Европа

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев

Икономическият и социален съвет на България отбелязва днес своята 10-годишнина.

На 10 декември през 2003 г. България стана една от 12-те нови държави-членки на Европейския съюз, които създадоха Икономически и социален съвет (ИСС) по модел на Европейския икономически и социален комитет (ЕИСК).

Днес ИСС ще чества своята кръгла годишнина. Поводът ще бъде отбелязан с официална церемония, която ще започне в 14 ч. и ще се проведе в хотел „Шератон“.

Сред официалните гости на церемонията са президентът Росен Плевнелиев, зам.-председателят на Народното събрание Алиосман Имамов, президентът на ЕИСК Анри Малос, вицепремиерът Даниела Бобева и външният министър Кристиан Вигенин.

След официалното начало на церемонията ще се проведе европейски граждански дебат „По-силна Европа за гражданите”, в който ще участва и държавният глава Росен Плевнелиев.

2 Responses на “Плевнелиев участва в граждански дебат за по-силна Европа”
  1. BitterMist says:

    След Украйна и България кой е наред да се освободи от мечата хватка на поробителски Кремъл? Беларус? Армения? Нека залагането започне сега!

  2. Професор Балкански says:

    Е нема що – голема прокопсация, БИГ КЕЛЕПИР като сме били приети в ЕС, ИСС, ЕИСК, СС, и т.н. продънени съюзи. Това като оня министър, дето се чудеше какво било онова правителство, дето можело да земе такъв боклук като него за министър, Чехльо Офшорлиев вече кара по инерция, квото кажат пеарките, смех, смех, смех….

Leave A Comment "Плевнелиев участва в граждански дебат за по-силна Европа"