Студенти от няколко британски университета зоват за оставка (видео)

Студенти от Бирмингам и още няколко британски вуза подкрепят колегите си в България.Студенти от Бирмингам и още няколко британски вуза подкрепят колегите си в България.

Български студенти в чужбина продължават с акциите в подкрепа на студентската окупация у нас.

Младежи, учащи в университетите Астън, Ковънтри, Бирмингам, Портсмът и Уоруик във Великобритания ни изпратиха това видео на техни акции, призоваващи за оставка на кабинета.

Една от демонстрациите се е състояла на виенско колело, от което студентите размахват надпис “Оставка” и националния ни флаг.

 

13 Responses на “Студенти от няколко британски университета зоват за оставка (видео)”
 1. Читател1 says:

  Браво на колегите!!! Благодарим за подкрепата!!!

  • Майстор Балкански says:

   кариеристчета с богати родители които ги издържат да учат в дребнобритания с откраднати от държавата и от трудовия човек пари докато българският народ мизерства при това и нахални се подмазват на евентуалните си бъдещи работодатели за да ги забележат безродници българофоби

   • strayder says:

    Викаш, не те приеха в елитен международен университет и ти горчи, та ни демонизираш а робе? Бъди така любезен да се застреляш.

  • MM says:

   Извинете, а бихте ли ме осведомили,ако имате информация, колко на брой са тези студенти спрямо всички останали учащи се в Албиона? Че нещо много малко ми се виждат на снимката…

 2. Аз says:

  Момчета, цяла България и Европа са със вас.Само тези глухи катили от “Светата троица” си мислят, че слънцето изгрява от запад!

  Оставка !!!

  • АЙ СИКТИР!! says:

   Четири години ли ще крещите оставка? Май, лудите си намериха занимание – “демократично” при това…

 3. Nika says:

  Като човек бил в Англия мога да ви кажа, че никой от тези студенти не се интересува за България. Просто искат някой в Great Britain да ги забележи. Очевидно и пари не им липсват, за да следват във Великобритания, по-бедните са в Германия. Явно са мотивирани от родителите им – “красивите и интелигентните” с най-видни представители Калин Янакиев – станал професор с ползване на съветски източници и блогъра Асен Генов без образование. Така де да си кажем нещата.

  • Сит Лорд says:

   е, щом казваш като човек дето бил там. очевидно много разбираш и от родители на студенти и от техните финанси и от мотивации – абе дялан камък. така да си кажем нещата.

  • Opor says:

   Намириса май на новите опорни а? Хехе..

  • strayder says:

   Я кажи като студент бил в Англия, кой си, защото като студент/алумнус бил в цялото Обединено Кралство доста повече от теб, нещо не ги виждам тези дето ги описваш… наистина ли партията ви е толкова малоумна да плюе по студентите в чужбина, след като всички чиито мнения са от обществено значение ни познават и ни обичат?

 4. АЙ СИКТИР!! says:

  Взе да ми писва тая “оставка”! Всичко си върви по старому, с тая разлика че некой, от който нищо не зависи, крещи!

 5. Еngland says:

  Вие всички сте се побъркали! Всички студенти на това видео са затънали в заеми и изпити и последното нещо, което се опитват да изкопчат е работно място. На работодателите в Англия им е през да не казвам какво за това дали си протестирал или не.

  Ако протестите имат ефект върху студентите, то той би бил по-скоро негативен!

  Браво на младежта! Всеки ден ще е така, до оставката!

  Не се отказвайте!

Leave A Comment "Студенти от няколко британски университета зоват за оставка (видео)"