Ние се майтапим, Бареков обещава

Анкетата за обещанията на Н. БарековАнкетата за обещанията на Н. Бареков

Майтап, майтап, колко да е майтап…

Два дни след като пуснахме анкетата си “Кое ще бъде следващото обещание на Бареков към избирателите?”, ироничните ни предположения започнаха да се сбъдват.

Е, най-популярният отговор сред читателите ни (“8-месечна бременност”) не е така лесен за обещание дори за размаха на Бареков, но затова пък вторият бе повторен едно към едно от новия политик по време на кръгла маса на тема здравеопазване. При нас предположението гласеше: “Социална програма “Робин Худ”, финансирана от кражбите на властта“. Два дни по-късно получихме следния текст в прессъобщение на “България без цензура”:

Относно идеята на платформата „Евромайки“ за безплатните лекарства за децата до 7 години, той обясни, че въвеждане на тази мярка би струвало 100 милиона лева. Толкова ли са невъзможни тези пари?, попита Бареков и отново припомни, че партиите годишно получават 60 милиона лева. Според него може да се отворят специални социални фондове, които да се захранват с пари от операция „Чисти ръце“, предотвратена контрабанда или данък „Солидарност“. Пред журналистите Бареков дори каза, че този фонд може да се нарича „Барак Обама“, а данъкът – „Робин Худ“.

Чакаме с нетърпение кога от торбата с обещания ще изскочат бентлитата за абитуриентите. И ни е особено любопитно да разберем откъде ще се финансира осеммесечната бременност.

10 Responses на “Ние се майтапим, Бареков обещава”
 1. sk says:

  Геронтопсихиатър преглежда Доган по поръчка на съда. Така че няма кой да измисли новата философия. Ползването на матапа тук е като “когато няма риба и ракът е риба”. Явно новият проект на ДПС корпорейшън страда от липса на know how.

 2. IP says:

  Ние бутаме правителството на Шаро, но матралът се готви да ни избере Барека.

  • мазен украйнски плъх says:

   Как ще ми буташ правителството начело с Шаро той е верния пес на олигархията зад него седи цяла русия и никой не може да го помръдне.

   Фор мадър Раша бичес.!.

 3. barekooff says:

  Матрала трябва съвсем да е изперкал за да гласува за момчето за всичко Бареков.

 4. гого says:

  няма такава фурнаджийска лопата като Дирек-а

 5. възмутена says:

  До редакцията: наистина английският е модерен сега и много хора го ползват, но да не забравяме, че живеем в България!

  • Avatarx says:

   Ама статията на английски ли е!? Егати, всичко разбирам!!!

   • Оран Гутанович says:

    „Барак Обама“, а данъкът – „Робин Худ“ – възмутената мацка това визира. Който е чел само Винету …

 6. Васко says:

  Смейте се смейте се на Дудука , ама едно време и Хитлер не са го взимали на сериозно а знаем какви ги свърши.

Leave A Comment "Ние се майтапим, Бареков обещава"