Студентите минаха загражденията при Парламента (видео)

Студенти преминаха загражденията при Парламента. Снимка: Ранобудните студентиСтуденти преминаха загражденията при Парламента. Снимка: Ранобудните студенти

Студенти преминаха загражденията около парламента при парадния му вход тази нощ.

Те носеха транспарант с надпис “Огражденията са в ума ни, няма граница за духа ни!”.

“С акцията, проведена в деня на свети Климент Охридски и патронния празник на Софийския университет, целим да покажем, че свободният дух е бил и ще бъде по-силен от наложената полицейщина в държавата”, пишат те във Фейсбук групата си “Ранобудните студенти”.

 

 

47 Responses на “Студентите минаха загражденията при Парламента (видео)”
 1. Александър says:

  За малко да го превземат и запалят, язък!
  Другият път дано трае повече от минута.
  Взели са пример от украинците, днес сигурно са най-страхотните в университета.
  Ще благодарим на Генов че им даде силата за този перформънс.

  • Стареца says:

   Сашко, честит имен ден на патерица. Пожелавам ти първо да мислиш, после да се изказваш!

   • Майстор Балкански says:

    Абе тия студенти нямат още нито образование, нито семейства, нито деца, не плащат данъци – за чий к*р изобщо медиите им се връзват на дивотиите? Като станат хора, нека пак заповядат. Като не им се учи пък, да освобождават място за други. Студентите трябва да си залягат над учебниците, не по жълтите плочки. Нещо съвсем им обърка мозъчетата дедо Дьорд Шорош на тия младежи.

    • Сит Лорд says:

     мъка мъка .. сорос си изхарчи всичките пари по протестите. чух, че даже е решил да се движи с градския транспорт. нали, на тате балканското идиотче :)

    • Rosen says:

     Към Майстор балкански. забравяш, че ” тия студенти” ИМАТ БЪДЕЩЕ за което се борят ма явно ти виждаш само данъците и забравяш, че това са поколението българи които идват и трябва да знаем как да защитаваме идеите си за да се научим от рано и да живеем в една правова държава в която всеки човек борил се затова има правото !!!

 2. gnus says:

  Милите те с пилешки мозъци.Минали загражденията на парламента.Ах какво геройство.Сега Иветката няма да им крещи,а и прокопиев ще им продължи надниците

  • JJ says:

   МЕТЕЕЕЖНИЦИИИИ!!! МАЛОУМНИЦИИИИИ!!! ВРАГОВЕ НА ДЪРЖАВАТА!!! СМЪРТ НА СТУДЕНТИТЕ!!!! ТЕЗИ ДЕМОНСТРАЦИИ ГИ ПРАВЯТ ЗАЩОТО ТЕ СА ГЛАСЪТ НА ОМРАЗАТААААА!!! НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ИМА СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ ОСВЕН ДРУГАРЯ СТАНИИИШШЕЕЕЕЕВ!!!! ТЕЗИ ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКААААТ!!! ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯ НАРОДНИЯТ СЪД ДАНОООООО!!!!! ТРЯБВА ДА ВЗРИВИМ УНИВЕРСИТЕТА И ДА ГИ ИЗБИИИЕЕЕЕЕЕЕММММ!!!!! ПЯНА МИ ИЗЛЕЗЕ ПО УСТАААТАААААААААААА!!!!

  • Сит Лорд says:

   гнуста обикновено се отлага по дъното. явно сме зарили яко в дъното щом такива като гнус се обаждат. нищо де, тия пари дето кутев ти ги плаща за здраве да си ги харчиш.

  • Ангел Калоянов says:

   Gnus, в коментара Ви се съдържат имплицитни твърдения, така че моля да прочетете следния текст на Наказателен кодекс:
   Чл. 147. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
   (2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.
   Сега моля да заявите категорично:
   1. Твърдите ли, че студентите, които участват в окупацията на Софийски Университет “Свети Климент Охридски” получават възнаграждение за това, че извършват окупация, протест или затова, че под друга форма изразяват гражданска позиция?
   2. Ако отговорите положително на първия въпрос, тогава КОЙ студент- точно и поименно- получава възнаграждение за това, а ако знаете- В КАКЪВ РАЗМЕР?
   3. Твърдите ли, че гражданин на име Прокопиев (моля посочете и първото име на господина, за да е съвсем ясно) изплаща на студентите, описани във въпрос №1 по-горе, възнаграждения именно за да протестират/окупират или по друг начин да изразяват гражданската позиция, че искат морал, прозрачност и справедливост?
   4. Твърдите ли, че “Иветката” (моля посочете поне две имена, а не прякор, за да е ясно) крещи на протестиращите студенти? Ако го твърдите, тогава моля пояснете- според Вас ЗАЩО и КОЛКО ЧЕСТО?
   5. Твърдите ли, че протестиращите студентите, които участват в окупацията на Софийски Университет “Свети Климент Охридски” или тези, които са преминали загражденията на Народното Събрание вечерта на 24-ти срещу 25-и ноември 2013г. имат пилешки мозицъ или коефициент на интелигентност, по-нисък от средния или от Вашия личен?
   6. Твърдите ли, че Вашите отговори на по-горните въпроси са категорични факти?
   Преди да се съгласите да застането с името си зад ясни и категорични отговори на горните въпроси, у мен- а подозирам, че и у другите читатели- ще съществува обосновано предположение, че на ВАС е било платено да напишете този коментар, който показва ехидно, презрително отношение (с умалителните имена, ехидната употреба на епитета “милите” и препратката към “пилешки мозъци”).

   • pineapple says:

    До: Ангел Калоянов

    Браво! Чудесен, рационален и структуриран отговор! Много рядко в коментарите тук виждам рационални отговори на злостни лъжи.

    Лошото е, че клеветниците обикновено са много шумни, енергични и анонимни, да не говорим че често са луди или пък просто с клевети си изкарват хляба. Освен това, клеветникът в крайна сметка е по-ефективен от рационалния човек, защото клеветите се възприемат от ирационалната публика.

    Ирационалната публика не желае да гледа факти, да разсъждава и анализира. Тя просто вярва! Особено когато й дават негативни твърдения. Даже всъщност се радва на негативни твърдения. Нямам обяснение защо, но наблюдавам, че в България често е така.

   • Стареца says:

    Драги Ангел, впечатлен съм! Твоя коментар – въпрос трябва ОФИЦИАЛНО да бъде внесен в НС и да се иска отговор от лицата, Мая Манолова, Кутев и ко(у)терия. След което студентите да заведат дело за оклеветяване.

  • Кънчо says:

   какъвто ти псевдонима,такова ти и писанието,а ти сигурно си жалък страхливец и гадняр по рождение,без достойнство и чест…

 3. БирникЪ says:

  Поредният “героизъм” на кретенчета и лумпенчета със студентски книжки.

  • РАЗКОНСПИРАТОР says:

   Поредния тъп и злобен коментар на платената позитанска гнидичка.

   • KOREKTOR says:

    РАЗКОНСЕРВАТОР,

    БОМБИ, как и бе БОМБИ ? Изду ли ти се капака от злоба бе тъпанар?
    БОМБИ от бомбаж.

  • Сит Лорд says:

   хахаха ми ела ги арестувай бе дирникъ. хахаха клавиатурен боецо ти

   • БирникЪ says:

    Да те арестувам ?! Не сам полицай, а данъчен. Но ти не си за арестуване, а за въдворяване в лечебно заведение.

    • Сит Лорд says:

     ми то като си данъчен няма какво да те ругае човек – сигурно стотици хиляди потърпевши са се упражнявали връз горката ти майка :) а относно лечебното заведение – признавам бил съм на спа хахаха.

     • Balkaanalski says:

      Точно Дирникът и КУРЕКторът ще определят какво да става в България и кога точно да има избори, спокойно……

 4. JJ says:

  ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ!!! СТАНИШЕВ НЕ Е ТЪП!!! ХАХАХА!!!!

 5. Бай-бай says:

  Тоз прокопиев, дето все го спрягате, с колко инча ше му порастне пениса според вас, като вземат че успеят несъгласните с това малоумни крадци да стоят в управлението?

  Нали няма 2 мнения по въпроса, че там, в тая сграда зад младежите, има предимно малоумници и гьонсорати?

 6. Angelova says:

  Сградата е под карантина да не влизат вътре опасност от зараза

 7. Lj says:

  Евала пичове! Реаспект!

  Червени боклуци, вие сте обречени и вашата оставка е въпрос на време.

  • KOREKTOR says:

   Lj,

   респект от какво бе тъпотийо?

   • Balkaanalski says:

    Той е КУРЕКтор и обича да коригира незадоволеността на мангалите-манафи от Позитано 20. В замяна получава 2 лева и “правото” да пише групости по форумите

 8. Lj says:

  Червени боклуци, вашата оставка е въпрос на време !

  Оставка, кучета нещастни !!!

 9. Димитар М. says:

  БРАВО!

 10. Петър says:

  Колкото и глупости да пишете по адрес на студентите, пак си оставате жалки поставени лица. Колкото и пари да се наливат, за да има денонощно хора, които се опитват да внесат заблуда, толкова повече студентите и другите протестиращи ще стават по-активни.

 11. еко says:

  Продължаваме да крещим екологично, “умнико”!
  Няма евтин атом, няма и мирен атом!
  Справка – от Фукушима до Чернобил.

 12. еко says:

  да допълня, щели американски компании да инвестират в ТЕЦове. Защо?! При положение, че навсякъде се говори за намаляване на вредни емисии, ограничения, защо точно тази в част от енергийната система инвестираме? При положение, че с тези все по-големи рестрикции на вредни емисии, тя реално няма бъдеще?

  нашите им е все едно от кого ще си приберамт хонорара – руснаци или американци. а ние ще плащаме

 13. Тодор says:

  Браво колеги, няма да им се дадем. Трябва да отстояваме позициите си!

 14. DID says:

  Тези ранобудни малоумници продължават да ги хранят и насъскват като зли кучета срещу собствения им народ, който е ходил на изборите през м. май и е казал думата си кого иска и кого неще да го управлява. По това време ранобудните сигурно са висели в кръчмите или са се въргаляли със свои колежки в леглата на студентските общежитияи се събуждат чак сега, когато вече е много късно да казваш кой искаш да те управлява. Жалки безсрамници и пачаври с които ще си избършат ръцете тези които стоят зад тях и ги подстрекават.

  • Сит Лорд says:

   ахахаха дидко се възмущава. недей пиленце, ще почнеш да заекваш хахаха

 15. ани says:

  БРАВО! Дано този дух се задържи докато е необходимо!

 16. maria says:

  Сега ще има страшни репресии срещу полицията че не са си свършили работата и са позволили да влязат студентите зад загражденията – добре че страха на управляващите и в повечко иначе досега и там щеше да има уволнения.Браво на студентите

 17. WWW says:

  Хаха, със сигурност по това време на денонощието могат да прескочат и оградата на някоя банка, но ще ги бият повече. Мисля, че “ранобудните” вече може да се прекръстят на “неспящите”. ;)

 18. Сава says:

  Браво на студентите ,само така !!! Оставка !

 19. Тони says:

  браво браво само така трябва да свалим тия говеда от БСП И ДПС

 20. Поли says:

  Браво на студентите!!!
  Плаша се за вас, драги коментатори…как може да плюете децата си…жалки сте

Leave A Comment "Студентите минаха загражденията при Парламента (видео)"