Разказът на жена, бита по неосветените улици на Добрич (видео)

Цветана ВълчановаЦветана Вълчанова

В редакцията на OFFNews пристигна видеоразказ на Цветана Вълчанова, която е била нападната, пребита и ограбена в петък сутрин по неосветените улици на Добрич.

Видеото е заснето от неин приятели – Иво Мирчев. В него 42-годишната жена разказва как на път за работа е била нападната в гръб от мъж, който е започнал да я удря с юмруци в лицето. Инцидентът се е случил в 5.50 ч. в петък на ул. “Христо Ботев” – между булевардите “Русия” и “Добруджа”.

Авторът е включил във видеото си кадри от въпросния участък, за да покаже колко тъмен е той в действителност.

Спасението за Цветана дошло с камиона на фирмата, поддържаща чистотата в града, чиито фарове осветили тъмната улица.

От МВР-Добрич потвърдиха за инцидента пред OFFNews и коментираха, че вече има установен извършител. От пресцентъра обаче уточниха, че не могат да дадат повече информация за мъжа до приключване на всички процедури.

Самата Цветана, която впоследствие е привикана да разпознае нападателя си, твърди, че той е от ромски произход.

“Не беше пиян, не беше дрогиран, не беше под въздействието на каквото и да е психотропно вещество, за да не знае какво прави. Той просто изливаше някаква агресия срещу мен”, разказва Цветана.

Пострадалата жена споделя, че това е вторият случай, в който е била нападната на същото място, и изразява надежда, че Общината ще предприеме мерки, за да освети тъмния участък.

5 Responses на “Разказът на жена, бита по неосветените улици на Добрич (видео)”
 1. Стефан says:

  Хобичам е-сето, и хиелнското гу убичъм!

  Црънец

 2. Непетопоклонник says:

  Така е ЕСето са виновни, че в Добрич осветлението не работи. Ако бяхме в СеСеСеРето самийь Путин щеше да ходи по тъмните улици да свети и да бие мангали.

 3. патил says:

  Да си купи спрей, електрошокова палка , или някакво легално оръжие за защита.Общината, полицията, Господ имат своята роля, но спасяването на давещите се НАЙ-МНОГО зависи от самите давещи се.

 4. Аликанте says:

  Мръсните мангусти майка им де*ба!!! … Горката жена, дано се възстанови, а съдбата да я възнагради с нещо добро :) ))

Leave A Comment "Разказът на жена, бита по неосветените улици на Добрич (видео)"