БСП загуби битката за “Цариградско шосе” (снимки и видео)

Митинг в подкрепа на Орешарски  Снимки: Сергей АнтоновМитинг в подкрепа на Орешарски Снимки: Сергей Антонов

БСП загуби символната битка за “Цариградско шосе”.

С целия партиен и държавен апарат, с всичките автобуси и влакове от провинцията, с всичките роми и турци, които чувствително преобладаваха над другите участници, митингът стигна само до Полиграфическия комбинат.

В този момент женски глас от трибуната обявяваше, че на бившия бул. “Ленин” са 100 000 души.

30 минути по-късно, точно докато говореше премиерът Пламен Орешарски, голяма част от ромите на тумби се изнесоха от митинга към магазини, молове и кафенета. 

След него на трибуната се качи Лютви Местан и намали бройката на 60-70 000 души. Макар да преувеличи чувствително бройката, бившият кандидат за депутат от СДС под името Владимир Зидаров, улучи вярно съотношението спрямо преждеговорившия оратор – половин час след началото, митингът се бе стопил поне с една трета.

За това голяма заслуга имаше и озвучаването. Колоните около големите екрани, разположени по “Цариградско шосе”, влизаха в ужасен дисонанс и микрофония,  а хората бяха подложени на нечуван звуков тормоз от ехото на връщащите се по няколко пъти думи.

Ако може да се направи един безспорен и практичен извод от митинга, той е тази озвучителна фирма никога да не се кани да озвучава каквото и да било.

Митинг на БСП 16 ноември. Снимка Сергей АнтоновБялата кола в далечината е на спирката на Полиграфическия комбинат. Целият 50-хиляден според МВР и 60-70-хиляден според Местан митинг се е скупчил между Орлов мост и първия подлез на “Цариградско”.

Малко по-късно митингът се скупчи на Орлов мост, готов да тръгне в посока към Министерски съвет. Когато хората се доближиха един до друг, множеството се събра между началото на Орлов мост и първия подлез на бул. “Цариградско шосе”. Според Google Earth разстоянието е 135 метра. ”Цариградско шосе” там е със широчина 32 метра.

По време на най-големите протести през лятото – на 7 юли и 8 юли, множеството беше от Парламента до хотел “Плиска” с приблизително същата гъстота, като в момента, в който все още ненапуснатото от ромите шествие на БСП и ДПС стигаше до Полиграфическия комбинат (630 метра).

ДАНСwithme на 8 юли. Снимка Сергей АнтоновДАНСwithme на 8 юли. Открийте разликите. Снимка: Сергей Антонов

Пак според Google Earth разстоянието между Парламента и “Плиска” е около 3 000 метра. Ако се вярва на Лютви Местан, значи тогава са протестиращите са били  300 000 – 350 000 души.

Не намерихме данни каква бройка е обявявало МВР в тези конкретни дни. Но в съседните дни, когато шествието беше плътно от Министерски съвет до Орлов мост, МВР броеше между 3000 и 7000 протестиращи.

Днешното шествие нито веднъж не успя да запълни, дори и рехаво, това пространство, което се пълнеше седмици наред през юни.

Извън юнските протести един митинг с такава дължина имаше само през март, макар и доста по-рехав, и това бе най-големият протест в София от “Февруарските протести”.

Лицата

Сега за лицата. За разлика от знаменития контрапротест под надслов “Ко? Нье”, в който БСП докара с 82 автобуса роми от провинцията, за да осигурят жив щит, през който да се измъкнат обсадените депутати, този път имаше и автентични, политически ангажирани и съзнаващи къде са и какво правят симпатизанти на левицата.

Трудно е да се каже какво е било съотношението им, но ако много, ама много пресилим нещата, можем да си позволим да излъжем, че са били почти 50% от участниците в митинга.

 

Община Созопол подкрепя Орешарски - митинг на БСП и ДПС на 16 ноември.Невъзможно да се каже и колко от тях са службогонците, кандидатствали за работа в администрацията на “Позитано” 20. (Така и никой не попита нормално ли е там да се кандидатства за държавен чиновник.)

Виждаме човек с плакат “Община Созопол подкрепя Орешарски”. Интересна работа – дали ще го уволнят тоз човечец за участие в партийни протести? Или ще го повишат?

В петък премиерът Пламен Орешарски заплаши с уволнение държавните служители, които ходят на протести. 

 

Митинг на БСП и ДПС в София

Приносът на ДПС

Но това, което непрекъснато се набиваше на очи (и уши) бе подавляващото мнозинство на турска и циганска реч, мургавите участници, помашките забрадки и най-вече ония характерни и добри физиономии на българските турци от Родопите, които стоически издържаха освиркването на събралите се пред Университета противници на Орешарски, без нито веднъж да се опитат да надвикат далеч по-малобройните софиянци, които в този ден трябваше да са техните смъртни врагове.

 

Университетът

Поредната заплаха, че Университета, ще бъде щурмуван от шпиц-командите на БСП, както стана на 27 октомври, изкара стотици поддръжници на студентите, които застанаха около Ректората, за да го пазят. Макар и далеч по-малобройни, те тотално надвикаха шествието, което минаваше покрай тях.

Напрежение избухна само за минута, когато младеж от БСП размаха вестник “Работническо дело”. Точно тогава до кордона застана емблематичният протестиращ Асен Генов и започна да снима с камера. Депутатът от БСП Антон Кутев си прибра младежа с вестника, Асен Генов отстъпи няколко крачки назад и напрежението спадна.

Полицията

Полицията беше многократно, многократно по-малко отколкото на 12 ноември, когато кордон затвори целия център на София.

Не повече от 50 полицаи се справиха перфектно с “горещата точка” пред Университета, говорейки невероятно любезно и приятелски както с двете страни, така и със случайните минувачи, озовали се погрешка между чука и наковалнята.

Полицаите отново проверяваха лични карти на изхода на метрото, но този път го правеха избирателно и само към младежи, които изглеждаха като футболни фенове.

Според пресцентъра на МВР митингът е охраняван от 1700 полицаи. Интересно от колко полицаи е охраняван парламентът, щом тия 1700 изобщо не се забелязваха.

Рейсовете

Митинг на БСП и ДПС в СофияБурса-Истанбул-Бенковски на фирмата “Шампион Мармарис” бе най-красноречивият брандинг на автобус, който вероятно за пръв път стига до София. Нито е лошо, нито е изненадващо. В края на краищата централният булевард на София, за който водим битки да го напълним, води към Цариград.

Ако се вярва на Местан, рейсовете трябва да са 1360. Толкова се пада, ако от 70 000 се извадят 2000 дошли с влак и се разделят на 50, колкото е максималният брой места.

Нито рейсовете са 1360, нито са пълни, но са паркирани на няколко места в София и роми и турци се лутат из жълтите павета, докато, за да ги намерят.

Един вклинил се да снима шоуто софиянец злобно ги праща за зелен хайвер като го питат къде е “Александър Невски”. Възрастна баба пред Руската църква се пробва да им изнася политпросвета. Никой няма интерес към агитацията й в полза на децата, бъдещето и демокрацията.

Откъм Художествената галерия (бившият Царски дворец) се чува “Тих бял Дунав” с ориенталски мотиви на гайда, акордеон и тъпан.

 Под звуците на патриотичната чалга ромите ръфат сандвичите, които им е дала Партията. Полагат им се по 3 на човек. Раздали са им и водичка. Видимо им е неприятно, че ги снимаме, но отдавна са свикнали, че няма шанс да си защитят правата.

До оркестъра се снима Младежкото БСП – Стара Загора. По нашите критерии 60-годишните плешиви чичковци не приличат съвсем на младежи, но за Столетницата явно са такива.

Мачът

Левски и ЦСКА завършиха 0:0. Между мача и митинга не възникна напрежение, каквито опасения имаше.

ГЕРБ (Пловдив) и БСП/ДПС (София) също завършиха 0:0.

В двата мача няма отбелязани голове.

Играта е далеч от Евротурнирите.

Положителното е, че няма контузени. Същият положителен резултат щеше да има и ако мачовете изобщо не се бяха играли.

 

130 Responses на “БСП загуби битката за “Цариградско шосе” (снимки и видео)”
 1. iwo says:

  “Ако се вярва на Местан, рейсовете трябва да са 1360. Толкова се пада, ако от 70 000 се извадят 2000 дошли с влак и се разделят на 50, колкото е максималният брой места.”

  Математиката не лъже. Няма как. За разлика от МВР и останалите.

  • holandka says:

   Ама като гледам снимките, то май никой не е ходил на училище, камо ли да е научил да смята.

   • Академик Балкански says:

    Опааа, Йончев – 28 фотоса с роми, това някакво идейно внушение ли е? Искате да намекнете, че българските роми нямат равни граждански права както всички останали? Оня ден като само отбелязах, че тия орко-протестърски манифести ги подписват и от доста лица със странни имена, и такъв вой се надигна – “антисемит, расист, ксенофоб”, въпреки че дори не бях споменал нищо за етническа принадлежност. Ами сега ние какво да кажем?

    Това обаче е България – 1 млн българомохамедани и турци, 1 млн. роми, 1 млн. чалгари, 1 млн бивши комунисти, 2 млн. пенсионери, малко шорошоиди, малко демокрасти, малко толерасти, не толкова малко гейчета… Еми то кво остана, бе?

    • бОЙКО says:

     Па както съм рекъл и преди – САМО ЛОШ МАТЕРИАЛ :) ХАХХААХ

     Б.Б.

     • Рос says:

      Толкова сте жалки OFF news – герберски утрепки.

     • Ханку Брат says:

      Ко викаш Роска? Снимките лъжа ли са? сега ги изброиха 50,000 лятото ни брояха 3,000, ама снимките снимките …

     • Dark says:

      Към “Poc says” # Мисля, че не от новинарския сайт са жалки, а вие, защото вие дори не знаете да пишете правилно на български език! Не се пише “утрепки”, а отрепки! Явно ви липсва елементарно образование, щом щом пишете неграмотно! Хайде да оставим и политическата неграмотност, която притежавате, но поне се научете да пишете на правилен книжовен български език и тогава започнете да се изявявате с коментари.

     • ANONIMKA says:

      PRAVILNO GORE IZBROENITE–LOSH MATERIAL!!!ZA TOVA – BOIKO E PRAV,,,

    • hameleon says:

     Имаме си един истински хейтър, който се опитва да не види това, което всъщност се случва. Текущата политическа реалност показва, че е време да направим смяна. Не знам дали някой е забелязал, но първата крачка към загробването на държавата започна с ликвидирането на икономиката – бавно, но старателно, днес е факт че имаме ужасно малко предприятия които могат да ни издърпат от мизерията. Втората стъпка беше обезоръжаването, съкращаването и някои други реформи в армията – не знам осъзнава ли се колко е поголомно това. И трето, сега искат и земята да е достъпна за чужденци. Пак ли ни подготвят за роби или вече сме такива?!?

     • Ludlustrator says:

      Аз пък съм един хейтър който всичко вижда, сите комундета и преди и сега все на хуманитарните науки в ги “влекат” демек да управлявате, а старите инженери направиха всичко възможно да ги унищожат (компартията на “враговете” на народа разрещи единствено инженерни науки да учи), един инженер при относително работещо производство и добро образование се създава за 10 г., от днешна дата ако всичко се промени, плодове могат да се берат след 10-12г.
      По отношение на армията, офицерите бяха едни червени гащници на които мечтата им беше да са тиган –на задника да им топло, на шкембето да им е мазно, и често често да хващат за дръжката –абсолютни комунистически отрепки, такава армия да я рантутим хич и не ни трябва.

    • Димитър Великов says:

     Владко се е напил от мъка, че герболизи не можаха да напълнят площада и още по-важно, че се разбра що митинга е у Фелибето. За да може мазния толуп-футбалер да отиде да ритне топката дЕректно от манифеста на стадиона! Елате да ме видите какъв убав съм и да ода да ритнем топката! А коко предаде локо и се огъзи на боко! По-голЕма награда за Ботевци няма!

     • Ludlustrator says:

      Тиквата е комплексар, а България е пълна с такива, затова и толкова привърженици има.
      –никога не е бил стар войник, и затова много обича “Батальона се строява”, химна на уволняващите се (не в този извратен вид де, но по мелодия на Омега”)
      –даже и за милиционер не одобрен, а за пожарникар, и затова все на милиционерщина го избива.
      –даже на село футбол не играл, щото в махалата никой не иска да играе с детенцето на другарката, щото ще ги предаде, та на малоумни дърти години нападател му се приискало.
      –никога не е бил каратист, защото няма една среща изиграна, а все някакъв черен колан размахва.
      –даже и мутра не е бил, а обикновен пазач на цигарената фабрика на Борисова, а тя докато скучала, взела че свирка му извъртяла, а той си помислил че ще го правят паркетен лъв, не бе Тикво, само за пазач ставаш.

     • markoni says:

      Тази сутрин българския еничар Данчо Ментата беше запитан защо вашите хора не знаят името на министър-председателя и отговора беше- знаят го,харесват го но не могат да го произнесат на български. Това е митко велики,този е май по-грамотен и от твойте любимци.

    • Bastor says:

     Вика им се цигани.

     И да – нямат равни права! Има къде, къде ПОВЕЧЕ права от нормалния българин.

     Примерно може да плащат по 20 лева на БАТ САЛИ (текущ “народен” представител в 42рото НС) вместо да си плащат тока! И аз искам да давам по 20 лева, а не по 300 – ама не може, нали!?!

     Не плащат вода, изяждат социалната система и припечелват по 1200 лева на месец помощи.

     ПП Балканчо що не си го набиеш в дупарата?

    • Бойко Димов says:

     Остана около 1млн, който ви издържа, тъпо вярвайки, че тая кочина има оправия и продължавайки да си плаща данъците, вместо да си бие камшика по белия свят и да ви остава да си измрете от глад. И как па един трол не се намери да си излезе с името, мишки.

     • Гост says:

      А защо кадърните хора да си бият камшика? Не мисля че това е начина да се оправи положението. Всеки може да избяга на някъде и какво от това? Мисленето трябва да се промени не може заради една шепа мизерници дето искат властта на всяка цена да гонят всички здраво мислещи и кадърни хора! Трябва да се застане срещу всеки който иска да краде от държавата да се вкарат по затворите ако трябва, да им се отнеме незаконното имущество, да няма да стане с магическа пръчка нито за един ден, но едно време хората са се били за свободата си с цената на живота си, а днес всеки иска да бяга от нещо на някъде и защо се питам… не казвам че трябва да се води война но всеки трябва да си вдигне задните част от вкъщи и да излезе на протест! Нищо няма да се оправи само, трябва всеки един гражданин да си поеме бъдещето в собствените си ръце и да излезе на улицата. Това положение трябва да се промени!

    • Irina says:

     Останалото е в Чужбина !

    • Black Wolf says:

     Ами след като 2/3 от участниците са били роми (докарани срещу съответно заплащане разбира се), ти какви искаш да са снимките? На чистокръвни руси синеоки шведи? ;)

    • x y z says:

     Я, боклукът от прУфесор се самопровъзгласил в академик… То по негово време наистина така ставаше – напишеш 2-3 политически издържани пасквила и готово!

    • bo says:

     Ти кога стана академик, ве Червенски :-) Хахаха – аман от вас!

    • Balkaanalski says:

     Смешни сте комунистчета

     ДПС-Кърджали освен безплатна екскурзия до София днес дава и закуски. Съветвам тези от БСП, които са били само на вода и кафе, да си потърсят правата

     • angeli7o says:

      Българските емигранти, ако бяха толкова кадърни щяха да знаят, че не може седейки със скръстени ръце или размахвайки среден пръст и крещейки “Оставка” ще доведе до някаква промяна. Трябва да се запретнат ръкави и да направят нещо. Но те предпочетоха да чистят тоалетни в Испания и да сменят папмперса на някоя баба в Гърция. За мен това не са кадърни хора. Не можеш да промениш нещата към по-добро, ако излезеш на улицата и се развикаш кой бил пе*ал, а кой ку*ва.

    • Тато says:

     Вие,г-н Академик ,къде сте?

   • Bastor says:

    Куките са били заети да се учат как да бият невъоръжени момичета.

    Иначе – да. Една снимка казва 1000 думи.

    Две – 2000.

    Сравнете бройките на едно място.

    Без повече коментар.

   • Руми says:

    Много сполучлив коментар!

  • Kiril Varbanov says:

   Леле, за толкова малко народ ли затвориха Цариградско чак от четвърти километър?
   https://www.facebook.com/kiril.varbanov/posts/10152240367120101

 2. Крум says:

  Ум царува,ум робува,ум патки пасе
  На свикания митинг,цял свят ще види как елита на комунистическите ренегати,с развети червени знамена подпрени и от ДПС,ще закарат червеното стадо водейки го за носа до капитализма в обятията на империализма без да се усети,че страшно престъпно ги мамят.Няма как да не участват в тази трагикомедия и на кадри които са били в СДС.
  Но добре трябва да се помни за да може да се сравнява,кой какво направи за 25г. поставен при различни условия.Колкото какъв е бил ГЕРБ и Бойко Борисов,след като БКП настървено внушават клевети и лъжи няма как да им повярвам.Отношенията им показват едно,че ако са били дружки ГЕРБ и БКП, то ГЕРБ ги предаде,като ги удари в сърцето,защото Борисов с крадените пари от БКП удържа държавата да не потъне в голямата икономическа криза.Това е факт,че не само Гърция потъна,като намалиха и доходите на пенсионерите си,а не са били и комунистическа държава,без да имат по начало фалирала промишленост и икономика.

  • пенчо says:

   Круме и герб е бсп са от една бъчва .Само етикетите са различни .Двата митинга трябваше да покажат на Европа че хората мрът за този парламент.Много баластра малко концентрат.

  • Ludlustrator says:

   Да си гробар, си е направо тежка диагноза.
   Колко малоумен трябва да си за да припознаваш за водачи нещо си като свиня Фидосова, миро Мършата, Цвъки от помощното от Вършец, Емо фаса, и цяла плеада от известни и неизвестни тъпи шапкари.

   Ааааа…сетих се, трЕбе да си милиционер.

   • Аз съм says:

    По-добре такава диагноза, отколкото да си се родил без диагноза и да не знаят как да ти помогнат. Ти нямаш диагноза защото първо няма къде да се вдене, а второ няма с какво да я осмислиш, за да знаеш кое е правилно и кое не. Повтаряте, като идиоти, впрочем сте такива едно и също казано от вождовете Ви, Гея, Бея и Дерибея, а да не забравя иБюреков.

    • Ludlustrator says:

     Диагнозиран, такива като мен нямат вождове, само на комунистическите оФси ви трябват вождове и да се обединявате като глутница, защото само групово сте смели, иначе сте едни насрани нищожества

     • мъ..даaa... says:

      Радващо е да гледа човек как квичат грешки на природата като теб :) )). Най-сетне ще се отървем от червения боклук, дълго време мъчихте държава и народ!!!

   • Nik says:

    Какъв трябва да си да си избереш Станишев, да се идентифицираш с партия след чието управление всеки път остава леш. Какъв трябва да си да се хвалиш с численост на митинг от мангали докарани с автобуси црещу скромна сума и сандвичи. Какъв трябва да си да се кефиш намизерията си, осигурена от свръхзабогатели самозабравили се деца на бивши партийни ръководители.

  • Aleks says:

   Ей пък и интелигенция – колажи на фотошоп опънали като транспаранти. Чудно ми е кой от тия цигани, възрастни хора или родопски турчин (които не познават животното Интернет) може да борави по-добре с графичния дизайн от мен… Ама то аз само една проста езикова гимназия с профил ИТ съм завършил, защо да се засягам…

   • Димитър Великов says:

    Така де, оди сей картофи и малко овчици на баира. Аз после ще слагам етикетите на сиренцето – “Булгарише Био Кезе”

 3. point says:

  тия се събраха за ВИМЕТО на България , не “В името на България “!

 4. Томов says:

  Днес Зависимите бяха изкарани да демонстрират пред Независимите. И да – за съжаление Зависимите в България са много повече от Независимите. Затова сме и най-мизерната страна в ЕС и на дъното в цяла Европа

 5. Дени Милушева says:

  Партия ГЕРБ печели съревнованието, защото двете партии ДПС и БСП общо , въпреки платеното извозване не можаха да си осигурят голяма подкрепа, а ГЕРБ успя!

  ПАЦО, УВОЛНЕН СИ! ОСТАВКА! И…МАРШ В СЕЛО ФЛОРОШ!

  • Ludlustrator says:

   И къде я видя тая подкрепа за гърбавите, всички цветове на червените тикви сте една шепа помияри, е има и скрити лимонки, ама се ослушват като гърмени зайци, за да видят на къде ще духа вятъра да се присламчат към копанята, ама зелника е малък, на тиквеник трябва да минете.

   • мъ..даaa... says:

    Радващо е да гледа човек как квичат грешки на природата като теб :) )). Най-сетне ще се отървем от червения боклук, дълго време мъчихте държава и народ!!!

 6. stanislav says:

  Ех,летете ескадрони…

 7. Танев says:

  Тези крадливи кретени с генезис от котерията на Партийните и комсомолски кометети не са способни дори и свестен митинг да направят. Те могат единствено и само да крадат, да крадат и пак да крадат!

 8. zgorcin says:

  Видях те ли какво ви чака ако не гласувате за ГЕРБ.Всеки който си мисли ,че другите ще се противопоставят на Доган се лъжат.Който иска да му говорят на турски да има забратки и турски филми по телевизията да не гласува за ГЕРБ.Вижте тези за властта на какво са способни.

  • Ludlustrator says:

   Аре и ти у лево бе милиционер, покривайте се като оригиналните червени тикви, и глас да не ви се е чул, че вашата сметка ще е дебела!!!!

   • мъ..даaa... says:

    Радващо е да гледа човек как квичат грешки на природата като теб :) )). Най-сетне ще се отървем от червения боклук, дълго време мъчихте държава и народ!!!

    • Ludlustrator says:

     Маадуркин, освен като ЛУСТРАТОР в свободното си време работя и като кастаратор на червени гниди, та си дъвчи червените мадури докато ги имаш!!!!!

 9. KOREKTOR says:

  Само едната злоба ще ви остане. Безсилието поражда злоба. Безсилието води до злоба.

  Злобейте ДЕМОПЕРЕДАСЧЕТА ГЕРБЕРЕАНИМАТОРЧЕТА.

  • Beard says:

   KOREKTOR, какво ти става? Тук не е изтрезвител.

   • Сит Лорд says:

    Той коректора докато само повръщаше и се напикаваше все пак го прибираха в изтрезвителя, ама откакто почна да се насира… чак толкова хуманни не са.

  • Николай says:

   Такъв автогол си вкарахте боклуци червени с този смешен циганско-турски малък митинг, че всички дружно ви се смеем. Пацо махай се, ОСТАВКА И ЛУСТРАЦИЯ!!!

  • Ludlustrator says:

   Ех мъка еректирана, ще поплачеш на рамото на 100г. мръсница, ще се успокоиш , ще издоиш козите, и ще сънуваш розови сънища как гордо крачиш по жълтите павета на път за ЦУМ.

  • Bastor says:

   Злоба? Само справедлив гняв!

   Умиращи хора ги товарят по автобусите, не знаят къде отиват и какво ще правят горките!

   БСП69ДПС = нацисти!

   Може ли такъв аморален тормоз над най-бедните хорица бе? БОКЛУЦИ!

 10. историк says:

  Комунистите се извиняват за Възродителния процес, следват прегръдки и целувки като на верни другари от землянките в Средна гора. Колко патетично и сърцераздирателно…
  Явно ръководството на БСП е наследник на БРП(к) и БКП, което до скоро напълно отричаше, явно ръководството на партията смята и за напълно възможно да се реабилитира самоволно с едно извинение…
  Кога тогава ще се извини за Народния съд, концентрационните лагери в Белене и Ловеч, за гоненията над интелигенцията и репресиите над обикновените граждани и най-вече за изкривената демокрация, която те изродиха, за да се спасят от народен линч, което се случи в съседна Румъния? Кога?

  • Бако says:

   Историк пропуснахте да споменете и за избитите народни представители цвета на на-
   цията-професори,лекари,учители и т.н. без съд и присъда и още много други извръще-
   ния които комунягите извършиха след като взеха власта с помощта на съветския шма-йзер.

 11. веси says:

  Мда, премериха си ги…митингите.
  И всичко това -екскурзии и джобни на над 100 хил. човека платени от нашите джобове – на данъкоплатците.
  Кефите ли се, а? Утре, като ви се наложи да идете на лекар и ви искат пари, сигурно пак ще ви е кеф…

 12. Петър says:

  Бедни, бедни соц-комунисти!
  Защо ли изобщо се захванхте митинг да правите!?

 13. Ненчо says:

  Истината е само една и тя е “НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ”

 14. Falcon says:

  Не разбирате… контрапротестиращите не са се разархивирали! Няма кой да плати лиценза на разархиватора :-)

 15. Чичо Пенчо says:

  Снимка от Полиграфическия показва реалната бройка на хората!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203277233870728&set=a.1131221959844.2022643.1206117205&type=1&theater

 16. NaskoAB says:

  МВР – пресцентър, за за броя на митингите:
  http://press.mvr.bg/NEWS/news131116_03.htm?utm_source=openpolice&utm_medium=twitter

 17. Маги says:

  ТОЗИ КОНТРА МИТИНГ Е ГОЛЯМ ТАШАК,САМО ЦИГАНИ ,ТУРЦИ И ПОМАЦИ,ДОРИ И СТЪРЧЬОЦИТЕ НЕ БЯХА ВСИЧКИТЕ КАКТО ОТ ПРЕДИ СТРУПАНИ НА КУПЧИНА.

 18. spirit says:

  Как няма един досега да си сложи главата и да напише “мила ми Венето”,ще работя за Б-я 4 години не ме търси.Всички досега се разбираха да не пипат предните управляващи и да си играят “стани да седна”.Бойко обаче не иска така ,той иска още да играй и е готов да подпали държавата.

  Ясно е ,че да стигнеш до върховете на държавата без службите не може,но след като си стигнал там и имаш цялата власт , а и народното доверие може ,ако искаш да ги “изпързаляш” и да напишеш писмото за което стана дума по-горе.

  Костов имаше този шанс не го направи,царчето горски също,Бойко и той ,защото властта не е за всеки.

  Това,което разиграват РБ,бойко и соросоидите,колкото и разпалено да го показват по тв-то е майтап работа.

  • Божидар says:

   Спирит-е, заслужава ли си. Колото и да плащат? Жалко. България? Изчезващ вид. Жалко за славното минало.

  • Бако says:

   Спирит-е “лошия” Костов не можа да го направи защото не му дадоха кукловодите от
   ДС ,които докараха мадридския мошеник от Испания и се вързаха на обещанието да
   ни оправи за 800 дни/не съм гласувал за него/.

   • Ludlustrator says:

    Аз пък гласувах за лъжлив Дедо, щото ако Черен Костов беше останал на власт още един мандат щяхме да заприличаме на Беларус.

    • x y z says:

     Ей от такива фурнаджийски лопати сме на тоя хал… Ако Костов беше изкарал още един мандат отдаааааавна да се бяхме оправили и тая сбирщина БСП-ДПС щяха да са само кошмарен спомен!?! Но тогава (пък и сега…) видни ченгета като Тошо Тошев, Кеворкян, Гарелов и тъпи (или платени?) професионални промивачи на мозъци като Сл.Трифонов се изпотрепваха да плюят по Костов и по най-успешното управление през тези 25 години… Та Беров и Виденов, които ни докараха до бранкут и просяшка тояга не бяха споменавани изобщо, а за всичко трябваше да бъде виновен единствено и само Костов… точно от страх да не повтори мандата си и да ги довърши!

     • Ludlustrator says:

      Точно горните ще ме промият, както се казва в Библията “По делата ще ги познаеш”
      Дори вече ме мързи да изброявам мръсотиите Костови, всъщност на всеки такъв като теб, правоверен костовист му задавам еди и същи въпрос “Кое е това добро което е направил Костов”, можеш да се пробваш до 5 пъти, щото повече няма да ми занимава да ти доказвам че Костов си е просто една комунистическа подлога.
      п.п И аз съм един от заблудените глупаци които висяхме по барикадите или трамбовахме софийските улици в онези мразовити нощи, такива като мен никога няма да простят на този циганин.

     • Ludlustrator says:

      А съзрях името Гарелов, та нали точно Гарелов беше назначен за програмен директор, в заграбената НТ, от Дарко Тамиджич за да слави името Костово, ама той се извъртя като фурнаджийска лопата и взе да хвали Крадлив Дедо.

  • Аз says:

   Spirit, започна добре и си казах – ха, един хубав коментар. Края – не струва. Да знаеш – не всички са маскари. Ще си вземем студенти за следващия парламент – става ли?

 19. Притеснен says:

  Аз само се притеснявам, че утре, като разпространят световните медии снимките от днешните митинги, ще си кажат хората, че в България живеят основно индуси….

 20. Божидар says:

  Има ли смисъл? Колкото и да кажат че са били, толкова са били. Какво очаквате от децата на терористите, които съсипаха България. Жалък народ. Деветият кръг ги чака. Това е, няма да има промяна. Който може да се спасява. Честита нова година ;)

Leave A Comment "БСП загуби битката за “Цариградско шосе” (снимки и видео)"