Миков “не вижда къде е проблемът” в партийните указания

Михаил Миков. Снимка: БСП - пресцентър Михаил Миков. Снимка: БСП - пресцентър

Председателят на Народното събрание Михаил Миков не вижда нищо странно в партийните инструкции, които депутатите на левицата трябва да следват при публичните си изказвания.

Вчера сайтът “Биволъ” публикува документ с “опорни точки” и версии относно протестите тази седмица. Автор на файла е Тодор Пройчев – парламентарен секретар на вътрешния министър Цветлин Йовчев, а указанията са разпратени до депутатите на “Коалиция за България”.

Партийните инструкции “повеляват” на народните представители от левицата да коментират, че организатори на протеста са Борисов, Цветанов, кръга на “Котараците”, “Титаните” и пр. Особено скандално обаче е указанието, според което депутатите трябва да обясняват пред медиите, че протестиращият, който бе с окървавено лице на 12 ноември, “не е добре с главата”.

Според председателя на парламента Михаил Миков в “опорните точки” няма нищо нередно.

“Не виждам нищо странно, това е една от гледните точки към това, което се случва. То не изтича нещо тайно, какъв е проблемът?”, коментира на влизане в парламента пред bTV Миков.

Попитан как и защо указанията са изтекли до медиите и дали целят да дискредитират протестиращите, Миков отвърна: “Конспиративни теории рано сутрин. Станала е техническа грешка, няма нищо особено в това”.

34 Responses на “Миков “не вижда къде е проблемът” в партийните указания”
 1. Север Изток says:

  Нещастници!

  • Бойко Ангелов says:

   Това какво общо има с каквото и да било?

  • IP says:

   Оперирани от морал, имунизирани против съвест…

  • ко-фе says:

   Я ПО-ДОБРЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ЕСЕМЕСИТЕ НА ГЕРБ ДО ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ В СЪБОТА НА МИТИНГ В ПЛОВДИВ, ПРЕВОЗЪТ ИМ Е БЕЗПЛАТЕН!!!

 2. Wattie says:

  Колкото повече кафяво по гащите, толкова по-наперен.

 3. аз says:

  пиуе със зеуе

  ИЗРОД! но едва ли има учудени

 4. Avatarx says:

  Какви недоразумения ни управляват! 1/5 от българските избиратели са гласували за това “управление” и тия са на път да изтрепят останалите 4/5-ти

  • Bastor says:

   “гласували”

   Да не ти казвам как в изборните протоколи имаше места с по 200 живи души население, а 500 гласа за БСП.

   За жалост не е наша отговорност да проверяваме легитимността на избирателните протоколи, а само да ги въвеждаме.

 5. Добромира says:

  Изглежда той не е добре с главата. Миков, намали алкохола или поне не почвай от сутринта!

 6. Милена says:

  Няма промлем -партията от ленинско-сталински тип – дава указания за терора. Психологически, а после и физически. Тя има богат исторически и практически опит. Дерзайте другари.Децата ви са защитени от демокрацията в чуждите университети и страни.Нашите са за убиване, че са тук.

 7. Иво says:

  Давайте, давайте все по-нагли бъдете, той народът много скоро ще ви каже един път завинаги кое е редно и кое не. Това, което правитеще се върна като бумеранг във вашите кратуни. Нямам търпение да дойде този момент, чакам го като коледен подарък! Банда крадливи простаци ,ОСТАВКА!!!!!!

  • Tisho says:

   Аз също чакам с нетърпение момента в който ще ги бесим по стълбовете.

 8. Boyan says:

  Напълно нормално е управляващата партия да разделя и да обижда народа, да му се подиграва, да го бие, блъска и да опитва да го смачква.
  Поленце, Марийче ли си, къде си сега, душко?

  • Иво says:

   Сигурно муца сутрешната дажба пица и сега ще се появи с още мазна муцуна да плюе…

   • Boyan says:

    Не ми се вярва да се появи. Не е чак такъв хардкор почитател на миковизма, това уникално за световната политика течение. Най-вероятно тази сутрин ще помишкува някъде из централата.
    Нищо лично, Поленце, просто защото няма как да е лично, след като се криеш зад измислени имена.

 9. мнение от IP says:

  Е как ще схване кое е нередното човек, който се изказва с стил тежък соц. за медиите. Той изобщо няма данни в мозъка си за понятието демокрация.

 10. Кайзер Созе says:

  Те днес имат голям проблем. Депеша, който трябва да бъде разпространяван днес излезна по-рано и сега не са много сигурни какво да лъжат.

 11. st says:

  Винаги ми е било любопитно какво пие другаря Миков?!Може ли такива работи-наквасен от сутринта,сербезлия и на всичко отгоре издава отряда.Предлагам,на партийно събрание въпросният другар да бъде порицан,мъмрен,и незабавно да бъде назначен за главен редактор на вестник “Трезвеност”-като наказание!

 12. Ludlustrator says:

  И само водка Белуга да кърка, и тя не прощава (справка жената на Мишо бирата).
  А в същност Белуга се произвежда в Сибир, не е лошо да му се организира алкохолна командировка до долнопробните му азиатски комунистически другарчета, а при тях е гарантирано че няма връщане, спиртосан и замразен ще бъде запазен за идните комунистически поколения.

 13. Petya says:

  Задници

 14. Spiro says:

  Както е казал другаря Миков – “Дайте ми опорна точка и ще вдигна тост!”

 15. Някой says:

  И аз не виждам, честно казано, те имат право каквато си искат организация да правят. Плюс това освен с кървавата глава, не лъжат брутално, а си следват партийната линия.

 16. христина says:

  Нещата не отиват на добре! Такава диктатура и при Сталин не е имало! Такава наглост и безочие такова потъпкване на правата на хората не е имало! искам АВТОМАТ!!!

 17. lightofjah says:

  Да ги разпространяват директно до медиите тия партийни указания, няма какво да губят времето на телевизии и радиа, в такъв случай.

 18. merypoup says:

  Не намерих нищо ненормално, когато вчера изтече информацията за инструктажа, но въпреки, че от тези наглеци може да се очаква всичко, бях изумена от директното изказване на Миков. На всеки е ясно, че тези хора нямат морал и ценности, но да афишираш липсата им и да ни убеждават, че това е нормално е върховна форма наглост и безочие.

 19. eee says:

  Проблемът драги е че един диктува на 100 какво да говорят, и въпросните 100 нямат право на собствено мнение а са сведени до обикновени кукли на конци със значителни финансови облаги (за да могат да го преглътнат)

 20. зорница says:

  Има три безкрайни неща, е казал Айнщайн – Вселената, човешката глупост и наглостта на комунистите.

Leave A Comment "Миков “не вижда къде е проблемът” в партийните указания"