БТВ: Оставаме приятели с Ани и Виктор

Ани Цолова и Виктор НиколаевАни Цолова и Виктор Николаев

Би Ти Ви излезе с официално становище за раздялата с водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, които отиват при конкурента Нова телевизия.

Ето целия текст на съобщението:

Днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин” Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия.

През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло.

Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм!

Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!

Според информация от колеги журналисти, с които говорихме, екипът на най-голямата телевизия е в шок от новината, включително и шефовете на средно ниво, които едва днес са разбрали за напускането на Виктор и Ани.

Това е голям удар за нас, липсата на такива силни лица трудно се запълва, каза техен колега.

19 Responses на “БТВ: Оставаме приятели с Ани и Виктор”
 1. Божилова says:

  Когато управителите и собствениците на медии правят политика, а политиците ни учат как се прави журналистика, махаме за сбогом на демокрацията и се връщаме там, откъдето идваме.
  Имам чувството, че времето е спряло.

 2. Майстор Балкански says:

  еми от една боклукчива тв отиват в друга боклукчива тв и са кво айде големата новина през 5 мин ще им съобщаваме движението на журналята кой къде как и колко щото са голема обществена ценност

  • ПЕРДЕ says:

   Простака Балкански пак изпъква с простащината си.

  • Сит Лорд says:

   Я, Балкански! Ти да не си бил на ремонт бе баце? Нещо вътрешни масажи при Местан? Какво стана с вашите доблестни атакистки депутати? В кошничката с ДПС-то.. мда. Не се пъни да отговаряш – знам, че ще ти е трудно.

 3. Комунисти - в Сибир says:

  Факт е че са едни от най-читавите останали журналисти. А Мафията явно си купи Босфор ТВ

 4. Сър Джеймс says:

  Реално “Нова” е с небългарски собственици, или бъркам? т.е. няма “нужда”, те пряко да се намесват в редакционната политика с оглед на местната конюнктурата … Както това се случва в другите ТВ… Иначе кой, какъв журналист е… И има ли такива още, след Тома Томов и Кеворкян е… друга тема… Аз и без това гледам само мачовете по Sky Sport…

 5. ПЕРДЕ says:

  Жалко е, че една медия като Btv се поддаде на натиска и след атаките от най-високо ниво. Щом председателят на парламента си позволи да дърпа ушите на журналистите, за какво свобода можем да говорим. За мене по-жалкото е че журналистическата гилдия не е обединена и част от нея кляка пред управляващите, които и да са те.

  • Майстор Балкански says:

   ми не само кляка бе ами и върти задник значи в америка и съвецкия съюз не е така това е само в булгар иначе никъде го няма

   • Наблюдател says:

    „съвеЦкия съюз“ – що за малоумен и неграмотен идиот си ?

 6. Mihail says:

  Vzimaite barekov i petnoto na tqhno mqsto!!

 7. Иво Мирчев says:

  Не е вярно, че днес са разбрали. Подозренията за това бяха още от началото на август. Сега те просто се потвърдиха. Причините трябва да се търсят още в спирането на сутрешния блок…

 8. Атанас Даскалов says:

  Ръководството на БТВ явно е от боклуци…..

 9. зрител says:

  Дуо “тъпис” се преместило някъде си, голяма работа, ако това са “водещи журналисти” по добре да ни пускат чалга вместо сутрешния блок. Заради такива журналя спрях да гледам новини изобщо!!!

  • Essa says:

   Подкрепям напълно мнението . И какво би правил този “велик” екип от водещи в другата тв – ще кани гости и ще задава тъпи въпроси. Добре, че има интернет, че тв-тата станаха супер скучни и еднообразни – все едно е коя ще гледаш.

   • Mhm says:

    От протестриращите съм. Тия са някаква жалка пародия на думата “журналист”. Освен, че нямат интелектуалното ниво да водят програма по национална телевизия над 30 секунди, да задават адекватни въпроси и да разсъждават с главата си, изглеждат меко казано – нелепо.

 10. с кололото says:

  Каква телевизия трябва да си и какво уважение имаш към зрителите си да се правиш близо месец на луд и да лъжеш и тях и служителите си какво се случва. Нима не им минаваше през главите, че няма как да се покрие случая.

 11. леличка says:

  То телевизия за оставане ли е! Егати бозата дето я сервираха – Станишко си разговаря с платените подкрепящи го. Да повърнеш направо…

Leave A Comment "БТВ: Оставаме приятели с Ани и Виктор"