Делян Пеевски: “Гусин Цветанов, няма да се занимавам с вас” (видео)

Делян Пеевски. Снимка: БГНЕСДелян Пеевски. Снимка: БГНЕС

“Гусин Цветанов, обърнете се, обърнете се, не се правете”, се провикна от парламентарната трибуна по адрес на Цветан Цветанов (ГЕРБ) депутът от ДПС Делян Пеевски.

Той взе думата, след като бившият МВР министърът го спомена поименно от трибуната на два пъти в изказването си.

Първия път Цветанов каза, че е имал среща с главния прокурор, на която бил дошъл и Делян Пеевски. След това Цветанов посочи Делян Пеевски като един от архитектите на новото правителство наред със Сергей Станишев, Моника Йосифова и Лютви Местан.

“Тепърва ще излиза с колко криминални лица сте се виждали. Но аз няма да се занимавам с вас. Правораздавателната система ще се занимае с вас”, избълва гневно депутатът на ДПС.

Малко по-късно той отново взе думата и каза, че много му харесвала усмивката на Цветанов. “Не се притеснявайте, ще излезе истината за тия апартаменти”, закани се Пеевски по повод разразил се дебат за жилищата на Цветанов.

10 Responses на “Делян Пеевски: “Гусин Цветанов, няма да се занимавам с вас” (видео)”
 1. Wattie says:

  Кюфтето се скара с Цвинокио… Новина!

 2. Арх. says:

  Този прилича повече на сутеньор, отколкото на депутат… С тази разгърдена риза и кръстче- долнопробен тип… “Гусин” може да е Цвинокио, но на Пеевски “гуци” му подхожда доста повече…

 3. Панелен земеделец says:

  Предаването на редакция “Хумор, сатира и забава” от Белия дом върви според очакванията ни. Жалко е, че не го правят заради Аскеер-а, а от утре-вдруги ден ще ни включат и нас, и ерепетата, и каменната могила пред общината, и вече рехавите събирания на Моста… По 23-годишна традиция актьорите от НС са ни отредили на нас – електората, ролята на миманс.
  А пушката на Станиславски, дето виси на стената, чака само и именно нас. Страхувам се, че тя е цената да не бъдем никога повече миманс.

 4. vn says:

  Отново гледаме програмата на цирк,,България”. Този цирк го гледаме вече 23 години. Всички очаквахме конструктивни диалози и коментари, а сме свидетели отново на това което никой не иска, а именно взаимни обвинения и лични нападки. Господа депутати очакваме от вас работа и то в полза на българския народ. Мисля, че не се ли пристъпи веднага към това хората отново ще ви накажат.

 5. nik says:

  Тъп като хъз.прочети на руски/: Смейте се смейте се. Същия хубавец автор на репликата: Страхува ли ви …. Предложената за министър на спорта да му даде няколко урока на този младеж по български език -/предполагам майчиния му/, защото явно ги е пропуснал в учлище. И да го санкционира председателстващия при подобни реплики които нямат нищо общо с добрия тон и духа на който и да е парламента. Да си вика във фирмите, медиите и на Бареков. Не ми се слуша народен представител вземащ заплата от данъците ми да се държи като овчар. Няма такъв и не имало досега.

 6. ivan_petrov_820@yahoo.com says:

  Днес, ще направя нещо изключително – ще подкрепя Цветан Цветанов!!!:)
  За задаващата се огромна криза в България, всички топ икономисти знаехме, че идва още най- в началото на 2007 година, а не както се спори днес за 2008 година, но най-важното: освен че знаехме кога ще настъпи, знаехме и с колко ще се задълбочи през следващите няколко години и не само заради световната криза, а най-вече поради естеството на продънената ни родина(заради Статуквото) и не случайно всички достойни и родолюбиви икономисти, призовавахме за активни реформи в държавата тогава, по времето на Орешарски, които трябваше да започнат още през 2007 година, преди началото на кризата(края на 2010), а не както сега се е разплямпал Орешарски, че трябва да си стискаме и палците на краката, за да преживеем болката от нескопосаните му заръки и напъни, понеже вече буферът бил изяден, не само от него, но и от всички присъстващи в Парламента – не благодаря, за мен Орешарски е патологичен лъжец и страхливец и трябва да си понесе последствията за това, заедно с останалите парламентаристи в Народното събрание!!!
  Хак да Ви е народното недоволство, днес то вече Ви готви, на казана, на надеждата!!!:) :) :)

 7. хан Кръм says:

  На тоя пумашки шопар, кой му дава трибуна? До сега мълчеше като п***а , вече надава вой- квичи!

 8. корк says:

  А той Цветанов какви зулуми направи не е истина – сплашвания, апартаменти, подслушвания, но няма и грам срам в него.
  Това, че Мариана Георгиева е учителка, а не спортист, не значи че не е добър мениджър

 9. Пламен says:

  ДО ГОСПОДИН МЕСТАН
  Уважаеми г-н Местан,

  Преди всичко искам да ви честитя новата тройна коалиция! Отдавна е ясно на интелигентните хора в България, че ДПС и Атака са партии, които са политически проекти на БСП/БКП, за да може червената олигархия и държавна сигурност да забогатеят, а червените боклуци да се правят на “спасители” на държавата!

  И ще ви бъда много благодарен, ако помолите настойчиво Делян Пеевски да се изказва по-често от трибуната на Парламента. Така ще може да се види от колко тъп, прост и бездарен човек сте зависими! А пък неговото “кречетало” Бареков – колкото повече се явява в национален ефир, толкова по-добре! Той горкият не знае колко е плиткоумен!

Leave A Comment "Делян Пеевски: “Гусин Цветанов, няма да се занимавам с вас” (видео)"